prigipa_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Ultimate-32-bit-English-DSP.htm Παιδιά αυτα τα Windows είναι τα Full Ultimate των Windows 7....? Μπορώ να τα βάλω στον ίδιο Η/Υ άπειρες φορές...? (Αναφέρομαι σε formats)... Updates για τα SP λογικά δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα....?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit English DSP Το DSP σημαινει οτι κανονικα πουλιουντε με αγορα νεου υπολογιστη αλλα στην πραξη δεν ισχυει τουλαχιστον στην Ελληνικη αγορα.Ο μονος περιορισμος ειναι οτι δεν θα μπορεις να τα ενεργοποιησεις αν αλλαξεις υπολογιστη ή κατι βασικο απο το hardware του οπως μητρικη ... αλλα και σε αυτο υπαρχει λυση.
mantas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα,δηλαδη μπορεις να παρεισ την DSP και αν αλλαξεις hardware για την ενεργοποιηση μπορεις να παιρνεις τηλ. στην microsoft.Αυτο κανω τουλαχιστο εγω.
prigipa_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δηλ. να προχωρήσω άφοβα για τη αγορά τους...? Ο μόνος μου ενδιασμός είναι ανάμεσα στα 32-64Bit... Στα 64Bit μπορούν να γίνει εγκατάσταση σε 32Bit προγράμματα...?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εγω θα σου προτεινα εκδοση Home premium dsp με 100 ευρω.Γιατι να δωσεις παραπανω ??? http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-32-bit--English-DSP.htm
prigipa_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εγω θα σου προτεινα εκδοση Home premium dsp με 100 ευρω.Γιατι να δωσεις παραπανω ??? http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Home-Premium-32-bit--English-DSP.htm Δεν θέλω την έκδοση των Home Edition...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θέλω την έκδοση των Home Edition... Αναφερετο δικαιωμα σου αλλα τι προσφερει η αλλη πιο πολυ ???
xolloth Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 εχω εγω την dsp των χ64 ultimate,κανενα προβλημα δεν υπαρχει απλα αμα κανεις 3-4 φορματ στο pc ,παιρνεις το ειδικο νουμερο της ms ,πληκτρολογεις τα νουμερα που υπαρχουν στην σχετικη επιλογη των windows και σου δινουν τα νουμερα που πρεπει να πληκτρολογησεις για ενεργοποιηση. αυτο οταν γινει εχεις περιθωριο για αλλα 3-4 φορματ χωρις τηλ.και ουτω καθεξης. σε περιπτωση που αλλαξεις μητρικη παιρνεις τηλ την ms και δηλωνεις οτι αλλαξες μηντικη λογω ανηκεστου βλαβης και σου δινουν νεα νουμερα ενεργοποιησης,αυτο ειναι ολο,το εχω κανει κατα καιρους απειρες φορες.
prigipa_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 εχω εγω την dsp των χ64 ultimate,κανενα προβλημα δεν υπαρχει απλα αμα κανεις 3-4 φορματ στο pc ,παιρνεις το ειδικο νουμερο της ms ,πληκτρολογεις τα νουμερα που υπαρχουν στην σχετικη επιλογη των windows και σου δινουν τα νουμερα που πρεπει να πληκτρολογησεις για ενεργοποιηση.αυτο οταν γινει εχεις περιθωριο για αλλα 3-4 φορματ χωρις τηλ.και ουτω καθεξης. σε περιπτωση που αλλαξεις μητρικη παιρνεις τηλ την ms και δηλωνεις οτι αλλαξες μηντικη λογω ανηκεστου βλαβης και σου δινουν νεα νουμερα ενεργοποιησης,αυτο ειναι ολο,το εχω κανει κατα καιρους απειρες φορες. Καλά αμα αλλάξεις μητρική τότε το format είναι αναγκαίο... Όσον αφορά τα προγράμματα 32Bit παίζουν στα Windows 64Bit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.