liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Oκ εψαχνα ακριβως οτι ψαχνεις στα ιδια λεφτα. Πηρα αυτο απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Υπαρχει περιορισμός στο μέγεθος χωρητικότητας flash που αναγνωρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχει περιορισμός στο μέγεθος χωρητικότητας flash που αναγνωρίζει; Οχι πουθενα δεν αναγραφει κατι τετοιο. Οπως επισης και στον αριθμο φακελων δεν εχει περιορισμο. Προσωπικα παιζω με flashaki 4gb με καμια 90ρια φακελους μεσα. Κανενα προβλημα. Mειονεκτημα του (που υποθετω οτι εχει το 95% των πηγων) ειναι η μη υποστηριξη ελληνικων χαρακτηρων, δηλαδη tag/τιτλοι/αναγνωριση κλησεων απο το κινητο ειναι αλαμπουρνεζικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Nαι, το τσέκαρα το manual και δεν έγραφε κάτι σχετικό, γι'αυτό ρώτησα. Εγώ έχω ένα του "super market" , από το οποίο δεν έχω άλλο παράπονο, μόνο πως αναγνωρίζει εώς 1 Gb flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μονο να εκφρασω την δυσπιστια μου ως προς το τηλεχειριστηριο. Σε ενα αυτοκινητο που ειναι στοιχειωδως μελετημενη η θεση της πηγης, δηλαδη δεν βρισκεται στον... πάτο ή παρα πολυ ψηλα στη κονσολα, μπορεις καλλιστα αντι να απλωσεις το χερι σου για να παρεις το τηλεκοντρολ, να το απλωσεις (χωρις να κουνηθεις απο τη θεση οδηγησης και χωρις να κοιταξεις αλλου) για να αλλαξεις τραγουδι ή να ρυθμισεις τη φωνη. Για αυτοκινητα με χειριστηρια στο τιμονι δεν αναφερομαι καν ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα και επειδή είδα ότι το παλικάρι είναι από θεσσαλονίκη ας κάνει μια βόλτα από car audio nikou που βγάζει κάτι προσφορές σε cdplayer με usb κτλ στα 100 Ευρώ... Επίσης στην Λαμπράκη μετά την Κατσιμίδη προς γήπεδο έχει κάτι προσφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 o nikou ειναι καλος μαστορας. τον ξερω κι εγω και εχω δει δουλειες του που μου φανηκαν προσεγμενες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό πήρα τελικά!! 99 ευρώ από το MediaMarkt, το πέρασα με ένα φιλαράκι μου σε 10 λεπτά.. Τα σπάει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.