linuxovios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Και πάλι, 15% στο ubuntu είναι πάρα πολύ για C2D 2.2 Τι να σου πω... Σίγουρα έχεις θέμα με το win installation. Από την άλλη δεν μπορώ να αποκλείσω και hardware πρόβλημα.
RoDiTis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 και τι μου προτεινεις? ---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ---------- Απεγκατεστησα το Αντιβαιρους (BitDefender)... και ολα πλεον μια χαρα.... οποτε καποιο προβλημα με το αντιβαιρους υπηρχε, τωρα το ζητημα ειναι οτι το εχω πληρωσει.. σε τετοιες περιπτωσεις τι γινετε?? δινουν τα λεφτα πισω ή θα παρω τα..... μου
linuxovios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Στείλε ένα mail εξηγώντας την κατάσταση και ζήτησε τα χρήματά σου πίσω.
RoDiTis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Στείλε ένα mail εξηγώντας την κατάσταση και ζήτησε τα χρήματά σου πίσω. αυτο εκανα..... στο σαιτ λενε οτι σου τα δινουν πισω τα χρηματα μεσα στις 30 μερες! Εγω ευτυχως δεν εχω 30 μερες αλλα πολυ λιγοτερο. Οποτε λογικα θα μου τα δωσουν. Υ.Γ. Εγκατεστησα το MSE... μεχρι στιγμης ολα ειναι θετικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.