copydisk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εκανα εγκατασταση τελικα Win 7 ultimate english (δεν την παλεψα να περιμενω) και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει που σημαινει οτι εχω προβλημα σε hardware επιπεδο. Την τρελα μου μεσα αντε να βγαλω τωρα συμπερασμα με τους τυπους του E-shop που τους εχω ικανους να μου λενε οτι ολα λειτουργουν τελεια... μήπως έκανες το auto overclock του dfi ? μου φαίνεται πολυ περίεργο να έκαψες τέτοια cpu από θερμοκρασία.... γνώμη μου ειναι τσεκαρις μήπως ξαφνικά σου πέφτει η συχνότητα του επεξεργαστή(thermal throttle , speedstep) λόγο θέρμανσης
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εκανα εγκατασταση τελικα Win 7 ultimate english (δεν την παλεψα να περιμενω) και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει που σημαινει οτι εχω προβλημα σε hardware επιπεδο. Την τρελα μου μεσα αντε να βγαλω τωρα συμπερασμα με τους τυπους του E-shop που τους εχω ικανους να μου λενε οτι ολα λειτουργουν τελεια... No shit sherlock. Το hardware πρόβλημα είναι δεδομένο με τέτοιες θερμοκρασίες. Ξεκίνα να διορθώσεις αυτό, μη πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος στο τέλος.
linuxovios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εκανα εγκατασταση τελικα Win 7 ultimate english (δεν την παλεψα να περιμενω) και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει που σημαινει οτι εχω προβλημα σε hardware επιπεδο. Την τρελα μου μεσα αντε να βγαλω τωρα συμπερασμα με τους τυπους του E-shop που τους εχω ικανους να μου λενε οτι ολα λειτουργουν τελεια... Βγάλε φωτογραφίες όπου φαίνεται το πρόβλημα. Δε θα σου πουν τίποτα. Ηρέμησε. Τα win 7 original φαντάζομαι ε? Ultimate κιόλας... Βρε μπράβο...
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Βγάλε φωτογραφίες όπου φαίνεται το πρόβλημα. Δε θα σου πουν τίποτα. Ηρέμησε. Τα win 7 original φαντάζομαι ε? Ultimate κιόλας... Βρε μπράβο... Μπράβο τι; Αμφιβάλλεις πως υπάρχει πρόβλημα hardware ή βρήκες ευκαιρία να ανακαλύψεις φαντάσματα;
linuxovios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο τι;Αμφιβάλλεις πως υπάρχει πρόβλημα hardware ή βρήκες ευκαιρία να ανακαλύψεις φαντάσματα; Χαλάρωσε, ηρέμησε κτλ... Απλά σχολιάζω το ότι για να δει αν έχει πρόβλημα με άλλο OS, πήγε και αγόρασε ultimate original? Γενικά μου τη δίνουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικό και ειδικά της MS. Δεν αμφιβάλλω ότι το πρόβλημα είναι hardware και τα φαντάσματα μάλλον εσύ τα ανακάλυψες.
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το τι σου την δίνει ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το thread. Όπως επίσης και το αν είμαι ήρεμος, χαλαρός και τα λοιπά.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Επειτα απο μπολικο ψαξιμο βρηκα οτι το cooler της CPU δουλευε οποτε γουσταρε. Τη μια ετσι, την αλλη γιουβετσι. Το καθαρισα, το εκανα το ερανα αλλα παλι τα ιδια σε διαφορες χρονικες περιοδους και για εκτεταμενα διαστηματα ΔΕΝ δουλευε καν και προχθες μας αφησε χρονους μονιμα. Δεν παιζει καμια αλλη ψυκτρα ή CPU για να εβλεπα αν το προβλημα ηταν του ιδιου του cooler ή αν η τροφοδοσια της motherboard στο cooler ειχε προβλημα. Καταλληξα ομως με μια ψημενη CPU και ενα μηχανημα στα χερια του πλαισιου (αφου απο εκει ειναι η motherboard) για να βρει ποιο ειναι το προβλημα. Αν ειναι η motherboard μου την αλλαζουν και αυτο ηταν. Αν ειναι η CPU με χρεωνουν 15 ευρω και παω στο e-shop οπου και θα πυξει η ***να μου μεχρι να βγαλω συμπερασμα με τους μπακαληδες.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Παρελαβα σημερα απο το πλαισιο το PC μου και τελικα εδειξε οτι η ιδια η μητρικη δεν εστελνε ρευμα στο cooler και την εκαναν αντικατασταση. Εδω τωρα τι γινεται ομως? Εχω μια ψημενη CPU η οποια υπολειτουργει (χωρια που ακουγεται περισσοτερο απο την καρτα γραφικων στο 70% του fan) η οποια εγινε ετσι εξ'αιτιας της μητρικης. Μητρικη και CPU οπως ειπα και πριν ειναι αγορασμενες απο πλαισιο (μητρικη) και e-shop (CPU). Απο τη στιγμη που η ιδια η CPU και το cooler της δεν ειχαν προβλημα αλλα η μητρικη τι κανω για να αποκτησω μια κανονικη CPU? Το παω στο e-shop και λεω οτι εχει "προβλημα" αφου υπολειτουργει ή το λουζομαι κανονικοτατα και τα σκαω 100% για νεα CPU?
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ο επεξεργαστής ή δουλεύει ή δεν δουλεύει. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση, δουλεύει λίγο ή υπολειτουργεί.. Αν δεν δουλεύει σωστά, ανεβάζει πάλι θερμοκρασίες/max rpm - throttle-άρει, σημαίνει πως έχουν εγκαταστήσει λάθος την ψύκτρα και θέλουν κρέμασμα.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 To θεμα λιοπυρ ειναι οτι ενω τα τεστ CPU περνανε χωρις προβληματα δεν μπορω παρα να παρατηρω οτι το PC δεν τρεχει σωστα. Η ψυξη και θερμοκρασιες ειναι οπως πρεπει, η ψυκτρα λειτουργει οπως και πριν το προβλημα και η CPU λειτουργει φυσιολογικα......ομως......δεν ειναι οπως πριν. Το βλεπω οτι υπαρχει καποιο θεμα. Λιγο ο ηχος που εχει παραμεινει (και ξαναλεω ειναι ηλεκτρικος και προερχεται απο την CPU απευθειας παρολο που εχει γινει αλλαγη μητρικης και αποκλειεται να προερχεται απο αυτην) λιγο του οτι υπαρχουν περιεργα σκαμπανεβασματα στις επιδοσεις γενικα γυρω γυρω σε παιχνιδια και γενικη λειτουργια με κανει να πιστευω οτι η CPU μαλλον εχει "αρπαξει" καπως μετα την "κακομεταχειρηση" που εγινε. Προβληματα τυπου stutering, περιεργα drop downs σε επιδοσεις στα παιχνιδια, ηχος που "πηδαει" σε οχι συγκεκριμενες στιγμες, στιγμιαια freeze ups (διαρκειας λιγοτερο του 1 δευτερολεπτου) και αλλα περιεργα. Εκανα clean install ξανα σε περιπτωση που εκαναν κατι οι τυποι απο το πλαισιο αλλα τα ιδια "προβληματα" ισχυουν. Τελος παντων ειναι ιδιαιτερη περιπτωση και δεν ειναι κατι που μπορω να εστιασω και να "χτυπησω" αφου ολα τα τεστ που τρεχω δειχνουν οτι το συστημα τρεχει καλα οπως και το hardware. Τα νευρα μου...
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πρωτη φορα διαβαζω τετοιο προβλημα.Ειναι οντως πολυ περιεργο και θα πω οτι μαλλον εισαι για νεα cpu.
ducatirulez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Eχεις την δυνατοτητα να δοκιμασεις την cpu σε αλλο συστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.