Προς το περιεχόμενο

Η μνήμη ψόφησε

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα μετά απο 9 μήνες ακατάπαυστης καθημερινής χρήσης το ένα dimmaki απο τα 2 τα έφτυσε..

έχω τις Crusial Ballistix DDR2 800MHz PC6400 timings 4-4-4-12

Μετά απο πολλά memtest και αρκετές δοκιμές καταλήξαμε και βρήκαμε το χαλασμένο dim.

θα το πάω στο eshop και ελπίζω να μην τραβήξω τα πάνδεινα.

Τώρα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν θελήσω να βάλω άλλα 4 gb στο σύστημα πρέπει να είναι στο ίδιο PC6400 timings 4-4-4-12 ;

Υ.Σ. Τις είχα αγοράσει τότε 36,45 Ευρώ.. αν το ήξερα θα είχα πάρει καμια 10αριά κομάτια .. τώρα μας βάζουν το χέρι στο #@!@#$#$%@@! ...

Δημοσ.

Όχι δεν είναι απαραίτητο να βρεις ίδιες συχνότητες/timings, απλά ότι βάλεις θα παίξουν στο χρονισμό/timings των μικρότερων.

Καλή τύχη με eshop rma.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου.θα προτεινα να βρεις μνημη kingston με ιδια χαρακτηρηστικα ωστε να ειναι συμβατες μεταξυ τους.εχω αυτη τη μαρκα πολλα χρονια και ειμαι τρομερα ευχαριστημενος.οπως και γνωστοι μου.

Δημοσ.
Φιλε,αλλα 4GB δύκολα να τα δει το λειτουργικό σου αν είναι 32βίτα.όριο 3GB αν και κανονικά έπρεπε να ήταν 4GB.

έχω win7 64bit οπότε ... ...

καλησπερα φιλε μου.θα προτεινα να βρεις μνημη kingston με ιδια χαρακτηρηστικα ωστε να ειναι συμβατες μεταξυ τους.εχω αυτη τη μαρκα πολλα χρονια και ειμαι τρομερα ευχαριστημενος.οπως και γνωστοι μου.

εννοείς να βάλω σε dual channel μια crucial και kingston με ίδια χαρακτηριστικά ;

ή απλά να καταργήσω τις crucial και να βάλω μόνο kingston ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...