Septum Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Ειμαι σε ενα φορουμ και δεν μπορω να δω εικονες που ποσταρουν.Απο internet cafe μπορω.Δεν μπορω ουτε με ΙΕ ουτε με mozilla.Τι μπορει να ειναι?
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί δεν ρωτάς στο εν λόγω φόρουμ? Επίσης, είσαι εγγεγραμμένος? Έχεις ad blocker? Δεν τις δείχνει καν? Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα?
Septum Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ειναι ξενο και πιστευω δεν θα βγαλω ακρη.Ειμαι μελος ναι.Βλεπω ελαχιστες εικονες αλλα προσεξα οτι σε 1-2που βλεπω εγω γραφουν απο κατω οτι δεν την βλεπουν αλοι. http://www.supermotojunkie.com/showthread.php?t=4&page=12.Τις βλεπεις εσυ? To add blockerδεν το γνωριζω
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Είναι λογικό εικόνες που ανεβήκανε το 2005 να έχουν σβηστεί από ελευθερα site για εικόνες.
Septum Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Είναι λογικό εικόνες που ανεβήκανε το 2005 να έχουν σβηστεί από ελευθερα site για εικόνες. Καποιες τις εμφανιζει ομως.Μηπως αν ειχαν σβηστει επρεπε να εμφανιζει καποιο msg?δε ξερω ;/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.