giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα φίλε,τόσο νέος....Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι κουράγιο μέχρι να κάνεις τις εξετάσεις..Απ'ότι ξέρω πάντως χρειάζεται να περάσει ένα διάστημα μέχρι να μπορεί να φανεί στην εξέταση.. Ναι. Πρέπει να περάσει ένα διάστημα έως ότου αναπτυχθεί ο ιός μέσα στο σώμα.
Dark_Sage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι το αρσενικό. Όχι δεν είχα κάποια πληγή στο χέρι ούτε υπήρχε αίμα πάνω στο προφυλακτικό αλλα σίγουρα υπήρχαν κολπικά υγρά... Επίσεις να ξεκαθαρίσω ότι ολο το σκηνικό έγινε σε οίκο ανοχής και τέλος πάντων όταν τελείωσα και έφυγε η κοπέλα εγώ πηγα στο νεροχύτη έβγαλα το προφυλάκτικο και απο απροσεξία έπιασα το γεννιτικό μου όργανο... νόμιζω ότι επιάσα και το κεφαλάκι αλλά δεν ειμαι σίγουρος ίσως να το έκανα μαζί με νερό απο τη βρύση. Όποιος ξέρει ας πεί κάτι γιατι με έχει φάει η αγωνία απο προχτές Δεν ξέρω αν είχε τον ιό η κοπέλα... ένας φίλος μου με πίεζε να πάμε και τελικά υπέκυψα... Και μιάς και το έφερε η συζήτηση ξέρει κανείς εάν οι κοπέλες είναι ελεγμένες? (Συγκεκριμένα στην αθήνα δεν θυμάμαι την οδό αλλα είναι κοντά στον σταθμό βικτωρίας με τον ΗΣΑΠ) Ευχαριστώ. Λοιπόν φίλε... 1ον χαλάρωσε 2ον οτι σου λεμε εμεις εδω ειναι μα@κιες, πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς σε εναν αφροδιοσιολόγο πες του το σκηνικό πως εγινε κ αυτος μετα θα σου πει υπευθυνα και σωστα τι να κανεις... τωρα να ζητας συμβουλές στο φορουμ για τετοια σοβαρα ζητηματα τι να σου πω.... μην το παραμελήσεις... να πας όσο πιο σύντομα μπορεις πάντως οι πιθανότητες να συμβει στραβή ειναι μικρές ps:Επειδή σε κοβω για 16χρονο... πες στον πατερα σου τι εγίνε ακριβώς και πηγαίντε μαζι στο γιατρό... στην τελική να γ@2γήσς! πήγες... δεν έκανες και ηρωϊνη
Tilemaxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αυτές "των σπιτιών" είναι όλες ελεγμένες. Σκεφτόσουν τι θα γίνονταν αν έστω και μια απο αυτές ήταν μολυσμένη?
Damian231 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καλά ρε νέα παιδιά και κάνετε έρωτα με ιερόδουλες; Φιλικά έτσι.. Επειδή ειμαι λίγο κυνικός θα σου απαντήσω ειληκρινά Η αλήθεια λοιπόν είναι οτι είχα αρκετές ευκαιρίες αλλα αγχωνόμουν πολύ και τελικά απομακρυνόμουν οπότε με έπισε ο κολητός μου να πάω για να μου φύγει το άγχος ...
Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει μωρέ κλαϊν, εσύ και όλος ο κόσμος, απλώς δε βρίσκω το λόγο ''στις μέρες μας'' να κάνεις έρωτα με κάποια που θέλει μόνο τα ευρώ σου.
Damian231 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει μωρέ κλαϊν, εσύ και όλος ο κόσμος, απλώς δε βρίσκω το λόγο ''στις μέρες μας'' να κάνεις έρωτα με κάποια που θέλει μόνο τα ευρώ σου. Και εγώ τώρα που το έκανα δεν βρίσκω το λόγο... το θέμα είναι ότι πριν το κάνεις το βλέπεις εντελώς διαφορετικά...
Dark_Sage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 @Damian231: αντι να απαντας ακυρα μηνυματα... διαβασε τι σου εγρσψα και φροντισε να το πραξεις αμεσα να σου φυγει το αγχος και για την υγεία σου
bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν φίλε... 1ον χαλάρωσε 2ον οτι σου λεμε εμεις εδω ειναι μα@κιες, πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς σε εναν αφροδιοσιολόγο πες του το σκηνικό πως εγινε κ αυτος μετα θα σου πει υπευθυνα και σωστα τι να κανεις... τωρα να ζητας συμβουλές στο φορουμ για τετοια σοβαρα ζητηματα τι να σου πω.... μην το παραμελήσεις... να πας όσο πιο σύντομα μπορεις πάντως οι πιθανότητες να συμβει στραβή ειναι μικρές ps:Επειδή σε κοβω για 16χρονο... πες στον πατερα σου τι εγίνε ακριβώς και πηγαίντε μαζι στο γιατρό... στην τελική να γ@2γήσς! πήγες... δεν έκανες και ηρωϊνη +1 Αυτο να κανεις .θελει καποιο χρονικο διαστημα για να δειξει απ'οσο γνωριζω.Και δεν ειναι μονο το aids αλλα και αρκετα αλλα αφροδισια νοσηματα (αυτα δειχνουν πολυ πιο γρηγορα συμπτωματα απ'οσο ξερω).Αλλα οπως ειπε και ο φιλος αυτα ειναι @@.Πηγαινε σε ενα γιατρο, γιατι και μονο να χεις την ιδεα συνεχως...
Damian231 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 @Damian231: αντι να απαντας ακυρα μηνυματα... διαβασε τι σου εγρσψα και φροντισε να το πραξεις αμεσα να σου φυγει το αγχος και για την υγεία σου Ναι φίλε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Τις διάβασα αλλα δεν ήθελα να διπλοποστάρω για να σου απαντήσω Θα αρχίσω με τον αδερφό που θα με βρίσει αλλα θα βοηθήσει κ εαν χρειαστεί παω κ στον πατέρα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Η δική μου συμβουλή πάντως σαν άλλος ένας internet superhero είναι να μη κάνεις τίποτα... Είσαι μια χαρά. You scored. Δεν είσαι χαρούμενος; Κατάφερες να κάνεις σεξ με μία ιερόδουλη. Μπαγασάκο πως τη κατάφερες βρε; Μη τον τρομάζετε ρε παιδιά.
antonisid Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αποκλειεται να χεις παθει κατι.Κι ανάμιξή με αιμα να γινει , παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα κολλησεις AIDS.Ποσο μαλλον οταν εγινε απλα επαφη με χέρια. Κομπλέ είσαι ηρέμησε...
bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μη τον τρομάζετε ρε παιδιά. Ρωτησε και του απαντησαμε.Για να ρωταει εχει ενα σχετικο αγχος για την υποθεση (και μπορει να μην ειναι η πρωτη φορα ).Ας παει να κανει τις εξετασεις που θα του υποδειξει ο γιατρος (aids ,η καποια αλλη αν κρινει πχ ηπατητιδα )και τελος .Απο το να τσιγγουνευτει καποιος τα λεφτα και να το σκεφτεται συνεχως.... Απο κει και περα αυτος θα αποφασισει τελικα τι θα κανει.
minarokeftes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μην ακούς την κάθε μαλακία που θα σου πεί ο εκάστοτε "ειδικός" κάθε forum. Κατά 99.9% δεν έχεις πρόβλημα, μην αγχώνεσαι αδερφέ. Και να θυμάσαι την υπόγραφή σου και την *ολή σου να προσέχεις που τις βάζεις!!!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει μωρέ κλαϊν, εσύ και όλος ο κόσμος, απλώς δε βρίσκω το λόγο ''στις μέρες μας'' να κάνεις έρωτα με κάποια που θέλει μόνο τα ευρώ σου. εγώ πάλι το βρίσκω πολύ πιο ντόμπρο να ξέρεις τί ακριβώς θέλει η άλλη (ο άλλος) από σένα. εκεί που δεν αναφέρεται τιμή συνήθως είναι πολύ μεγάλη όσο για τον τόπικ στάρτερ: απευθύνσου στον γιατρό σου, ή αν δε θέλεις και είσαι σε μεγάλη πόλη, σε ένα μεγάλο νοσοκομείο, να κάνεις στο τεστ (μπορείς να ρωτήσεις και από τηλεφώνου) αλλά να θυμάσαι, αν δεν περάσει περίπου ένας μήνας και κάτι από την ύποπτη επαφή το κανονικό τεστ δεν έχει νόημα. δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις άγχος όμως με βάση αυτά που γράφεις εδώ, θα δεις πως όλα θα πάνε καλά
Höfdingadrapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 εγώ πάλι το βρίσκω πολύ πιο ντόμπρο να ξέρεις τί ακριβώς θέλει η άλλη (ο άλλος) από σένα. εκεί που δεν αναφέρεται τιμή συνήθως είναι πολύ μεγάλη Ε κοίτα αν δε σου τρώει λεφτά, κρίνοντας εμπειρικά, πιστεύω ότι το κανει επειδή το θέλει. Τώρα αν σου κάτσει κανένα stand μόνο και μόνο επειδή την έχει ''φάει'' πάλι δε σε χαλάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.