Προς το περιεχόμενο

AIDS - Εξετάσεις

Damian231

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Μετα απο πόσο καιρό θα φανεί αν έχω aids στις εξέτασεις?

Και τι εξετάσεις πρέπει να κάνω?

Ξέρετε άν μπορεί να κολήσει επειδή ακούμπησα το γεννιτικό όργανο με το χέρι μου μετά την αφαιρεση του προφυλακτικού?

Είχα ακούσει οτι ο ιός δεν μπορεί να επιβιώσει στον αέρο. Ισχύει? Αν ναι πόση ώρα πρέπει να περάσει για να καταστραφεί?

Ευχαριστώ!! Καλές Γιορτές!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν αυτό είναι το μόνο που έκανες, χαλάρωσε.

Αν επιμένεις, εδώ είσαι, αλλά γενικά αργούν για 100% αποτέλεσμα και επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δημοσ.

Δεν κινδυνευει αν θεωρησουμε δεδομενο οτι δεν εχει καποια πληγη στο χερι.

Διαφορετικα υπαρχουν πολυ μικρες πιθανοτητες, αλλα υπαρχουν.

Δημοσ.

Τον ιο μπορείς να τον κολλήσεις μόνο μέσω του αίματος από ό,τι γνωρίζω.

Για παράδειγμα, και με ένα απλό φιλί στο στόμα, αν έχεις κάποια πληγή σε αυτό, μπορείς να κολλήσεις.

Με την επαφή που υπήρξε, δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα ότι κόλλησες, οπότε χαλάρωσε.

Τουλάχιστον, αν δεν είχε εκείνος κάποια πληγή στο γεννητικό του όργανο και εσύ στο χέρι σου, δεν υπάρχει θέμα μετάδοσης.

Αλλά μια ερώτηση: Ποιος έχει τον ιό;

Δημοσ.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι το αρσενικό. Όχι δεν είχα κάποια πληγή στο χέρι ούτε υπήρχε αίμα πάνω στο προφυλακτικό αλλα σίγουρα υπήρχαν κολπικά υγρά... Επίσεις να ξεκαθαρίσω ότι ολο το σκηνικό έγινε σε οίκο ανοχής και τέλος πάντων όταν τελείωσα και έφυγε η κοπέλα εγώ πηγα στο νεροχύτη έβγαλα το προφυλάκτικο και απο απροσεξία έπιασα το γεννιτικό μου όργανο... νόμιζω ότι επιάσα και το κεφαλάκι αλλά δεν ειμαι σίγουρος ίσως να το έκανα μαζί με νερό απο τη βρύση. Όποιος ξέρει ας πεί κάτι γιατι με έχει φάει η αγωνία απο προχτές :(

Δεν ξέρω αν είχε τον ιό η κοπέλα... ένας φίλος μου με πίεζε να πάμε και τελικά υπέκυψα... Και μιάς και το έφερε η συζήτηση ξέρει κανείς εάν οι κοπέλες είναι ελεγμένες? (Συγκεκριμένα στην αθήνα δεν θυμάμαι την οδό αλλα είναι κοντά στον σταθμό βικτωρίας με τον ΗΣΑΠ)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κρίμα φίλε,τόσο νέος....Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι κουράγιο μέχρι να κάνεις τις εξετάσεις..Απ'ότι ξέρω πάντως χρειάζεται να περάσει ένα διάστημα μέχρι να μπορεί να φανεί στην εξέταση..

Δημοσ.
Είναι ελεγμένες αυτές. Έχουν και σφραγίδα.

Και στις δύο προτάσεις με ειρωνεύεσε η μόνο στην δεύτερη? :rolleyes:

Μην πέζετε με τον πόνο μου πλοξ :P

Κρίμα φίλε,τόσο νέος....Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι κουράγιο μέχρι να κάνεις τις εξετάσεις..Απ'ότι ξέρω πάντως χρειάζεται να περάσει ένα διάστημα μέχρι να μπορεί να φανεί στην εξέταση..

Ρε φίλε μην με κορο'ι'δεύεις σε παρακαλώ...

Δημοσ.
Και στις δύο προτάσεις με ειρωνεύεσε η μόνο στην δεύτερη? :rolleyes:

Μην πέζετε με τον πόνο μου πλοξ :P

Μόνο στη δεύτερη :-) Η αλήθεια είναι οτι ναι, είναι ελεγμένες και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Δημοσ.
Μόνο στη δεύτερη :-) Η αλήθεια είναι οτι ναι, είναι ελεγμένες και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Ουφφ... Ευχαριστώ φίλος... κόντευα να τρελαθώ με όλα αυτά που διάβαζα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...