perrys Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά βοήθεια , ξαφνικά χωρίς λόγο δεν δουλεύουν οι Usb, έχουν ρεύμα αλλά το pc δεν αναγνωρίζει τίποτα. Και στη διαχείριση συσκευών δεν δείχνει ότι κάτι πάει στραβά.
phanispal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αναφέρεσαι στις θύρες του Front Panel ή και σ' αυτές που βρίσκονται στο Rear Panel;
perrys Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Και σε safe mode τίποτα . Oι 4 usb είναι στο πίσω μέρος.
perrys Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το Sony ericsson δεν μου αρέσει γιατί είναι από το πρόγραμμα για τι κινητό μου. Βλέπεται τίποτα λάθος?????
Sadako Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως αν τα κάνεις όλα uninstall; Θα στα ξαναβρεί μετά μόνο του (κάνε και scan for hardware changes αν χρειαστεί).
linuxovios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Κάνε ένα boot με ένα ubuntu live cd , κάρφωσε ένα usb flash-άκι και δες αν εκεί δουλεύουν.
perrys Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Τα έκανα όλα uninstall τα ξαναβρήκε μόνο του αλλά τζίφος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:13 ---------- το ubuntu live cd ,τι ακριβώς κάνει???
linuxovios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Είναι ένα εναλλακτικό OS που τρέχει από CD και δε θα σου πειράξει το δίσκο καθόλου. Απλά boot-άρε με αυτό και δες αν σου παίζουν τα USB, για να καταλάβουμε αν έχεις software πρόβλημα (με τα win) ή hardware πρόβλημα.
katsonis7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα hardware και συγκεκριμένα του motherboard. Ελπίζω να μην το αγόρασες απο το e-shop γιατι την πάτησες θα σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση όπως και σε εμένα...
linuxovios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα hardware και συγκεκριμένα του motherboard. Ελπίζω να μην το αγόρασες απο το e-shop γιατι την πάτησες θα σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση όπως και σε εμένα... Και γιατί να το πουν αυτό, εφόσον δε δουλεύουν τα USB και η μητρική είναι εντός εγγύησης?
katsonis7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γιατι θα σου πουν ότι έχει καεί ένας πυκνωτής και δεν ισχύει η εγγύηση όπως στην περίπτωση μου ή όπως σε περιπτώσεις άλλων ότι στράβωσε ένα πινάκι...μην το ψάχνεις. πλαισιο και πάλι πλαίσιο εκεί σε αντιμετωπίζουν σαν πελάτη και όχι σαν μ..... , εκεί όταν λένε οτι το προιόν έχει εγγύηση το εννοούν και δεν ψάχνουν τέτοιου τύπου δικαιολογίες.
linuxovios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γιατι θα σου πουν ότι έχει καεί ένας πυκνωτής και δεν ισχύει η εγγύηση όπως στην περίπτωση μου ή όπως σε περιπτώσεις άλλων ότι στράβωσε ένα πινάκι...μην το ψάχνεις. πλαισιο και πάλι πλαίσιο εκεί σε αντιμετωπίζουν σαν πελάτη και όχι σαν μ..... , εκεί όταν λένε οτι το προιόν έχει εγγύηση το εννοούν και δεν ψάχνουν τέτοιου τύπου δικαιολογίες. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το RMA του e-shop. Και γενικά ας προσέχουμε τι λέμε γιατί ήδη το πλαίσιο έχει ανεβάσει τιμές (είναι από τα πιο ακριβά) και θα βρεθούμε σε καταστάσεις μονοπωλίου όπου ή θα πληρώνεις κερατιάτικα στο πλαίσιο ή θα αναγκάζεσαι να παραγγέλνεις από εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.