Προς το περιεχόμενο

Usb πρόβλημα!

perrys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια ,

ξαφνικά χωρίς λόγο δεν δουλεύουν οι Usb, έχουν ρεύμα αλλά το pc δεν αναγνωρίζει τίποτα.

Και στη διαχείριση συσκευών δεν δείχνει ότι κάτι πάει στραβά.

Δημοσ.

Το Sony ericsson δεν μου αρέσει γιατί είναι από το πρόγραμμα για τι κινητό μου.

Βλέπεται τίποτα λάθος?????

post-8994-129063047264_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα έκανα όλα uninstall τα ξαναβρήκε μόνο του αλλά τζίφος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:13 ----------

το ubuntu live cd ,τι ακριβώς κάνει???

Δημοσ.

Είναι ένα εναλλακτικό OS που τρέχει από CD και δε θα σου πειράξει το δίσκο καθόλου. Απλά boot-άρε με αυτό και δες αν σου παίζουν τα USB, για να καταλάβουμε αν έχεις software πρόβλημα (με τα win) ή hardware πρόβλημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα hardware και συγκεκριμένα του motherboard. Ελπίζω να μην το αγόρασες απο το e-shop γιατι την πάτησες θα σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση όπως και σε εμένα...

Δημοσ.
φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα hardware και συγκεκριμένα του motherboard. Ελπίζω να μην το αγόρασες απο το e-shop γιατι την πάτησες θα σου πουν ότι δεν ισχύει η εγγύηση όπως και σε εμένα...

Και γιατί να το πουν αυτό, εφόσον δε δουλεύουν τα USB και η μητρική είναι εντός εγγύησης?

Δημοσ.

γιατι θα σου πουν ότι έχει καεί ένας πυκνωτής και δεν ισχύει η εγγύηση όπως στην περίπτωση μου ή όπως σε περιπτώσεις άλλων ότι στράβωσε ένα πινάκι...μην το ψάχνεις.

πλαισιο και πάλι πλαίσιο εκεί σε αντιμετωπίζουν σαν πελάτη και όχι σαν μ..... , εκεί όταν λένε οτι το προιόν έχει εγγύηση το εννοούν και δεν ψάχνουν τέτοιου τύπου δικαιολογίες.

Δημοσ.
γιατι θα σου πουν ότι έχει καεί ένας πυκνωτής και δεν ισχύει η εγγύηση όπως στην περίπτωση μου ή όπως σε περιπτώσεις άλλων ότι στράβωσε ένα πινάκι...μην το ψάχνεις.

πλαισιο και πάλι πλαίσιο εκεί σε αντιμετωπίζουν σαν πελάτη και όχι σαν μ..... , εκεί όταν λένε οτι το προιόν έχει εγγύηση το εννοούν και δεν ψάχνουν τέτοιου τύπου δικαιολογίες.

Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το RMA του e-shop.

Και γενικά ας προσέχουμε τι λέμε γιατί ήδη το πλαίσιο έχει ανεβάσει τιμές (είναι από τα πιο ακριβά) και θα βρεθούμε σε καταστάσεις μονοπωλίου όπου ή θα πληρώνεις κερατιάτικα στο πλαίσιο ή θα αναγκάζεσαι να παραγγέλνεις από εξωτερικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...