Προς το περιεχόμενο

POY THA VRO FTINA TO PS2??????

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an exeis karta gia to makro to exw pei kai 3anapei,235 eurw telikh timh!me fpa kai ola,an exeis karta phgaine kai parto!edw skeftomai na to parw kai egw gia vash gia to xbox mou!twra gia to tsipaki pou les de 8elei kai rwtima!protimate ta ellhnika proionta!lusifer mod!8elei swap omws,etsi?

Δημοσ.

Πολύ φθηνά είναι στην microland.Έχει 244,87ευρώ(με φπα).Για τσιπάκιτο καλύτερο είναι το messiah.Καλύτερα όμως θα ήταν να βάλεις action replay 2 για να μην σου χαλάσει και η εγγύηση.

Δημοσ.

Το τσιπάκι το βρίσκεις εύκολα..Πάρε μία χρυσή ευκαιρία και θα το βρεις,εγώ τον Αύγουστο το είχα πληρώσει 150 ευρώπουλα.Αν παίζει vcd δεν ξέρω.

Δημοσ.

Παίδες για τσιπάκια www.modchip.gr .Ο τύπος είναι επαγγελματίας.Παίζει αντιγραμμένα Cd και DVD,για τα VCD δεν ξέρω.Υπλογίστε το Messiah κάπου στα 75 με 100 ευρώ,όχι παραπάνω,θα είναι μεγάλοι απατεώνες αν το έχουν παραπάνω.Εγώ συνιστώ το Messiah γιατί έχω ακούσει ότι τα βγάζει η Sony,εξάλλου όταν μου έβαζαν στο δικό μου Ps2 το Messiah μου έδειξε το τσπάκι που έγραφε πάνω Sony.Από εκεί και περά,βάλτε όποιο θέλετε,εγώ μια κουβέντα είπα.

Δημοσ.

Αν θέλεις να το τσιπώσεις (που θα θες), καλύτερα παράγγειλε το έτοιμο τσιπωμένο από το net. Αν κάνεις ένα search στο google θα βρεις κάμποσα site που το πουλάνε έτοιμο, και θα σου έρθει πολύ φτηνότερα.

sc

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...