sniper man Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα και χρονια πολλα,στον υπολογιστη του ενας φιλος εχει μια nvidia 8600 καρτα γραφικων και σημερα του αλλαξα τους οδηγους που ειχε και του εβαλα τους 192.62 για xp με αποτελεσμα μετα την επανεκινηση που μου ζητησε και ενω δειχνει κανονικα μετα την οθονη με το μυνημα "καλως ηρθατε" να μην δειχνει τιποτα,υπαρχει καποιος τροπος να απεγκαταστησω τους οδηγους?δυστυχως δεν εχω αλλη καρτα να δοκιμασω. ευχαριστω
@topos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δοκιμασε να μπεις στα windows με "safe mode" (πατωντας F8 ligo prin bootαρουν τo λειτουργικο). Εαν πανε ολα καλα,uninstall/install ξανα τους drivers. Παντως και γω εχω περασει τους τελευταιους drivers απο nvidia σε μηχανημα με την ιδια καρτα και δεν υπηρξε απολυτως κανενα προβλημα..
sniper man Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 φιλε αν μπω σε safe mode πως θα απεγκαταστασω τους οδηγους?
--Shady-- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 φιλε αν μπω σε safe mode πως θα απεγκαταστασω τους οδηγους?Απλό Uninstall + Driver Sweeper.
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ( να υποθέσουμε ότι το Sweeper το έκανε το θαύμα; )
sniper man Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια ευχαριστω πολυ οντος το "θαυμα" εγινε και ευτυχως ο υπολογιστης δουλευει κανονικα,καλη χρονια σε ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.