Προς το περιεχόμενο

prepaid card+τραπεζα κυπρου

kantaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4)Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα

Λογαριασμούς ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ)

Βεβαίωση αποδοχών από Εργοδότη

http://www.prepaidcards.gr/ μπες εδω για περισσοτερα

εεε το ειδα και στην σελιδα τους... εγω πριν δυο χρονια μονο με ταυτοτητα πηγα και την εκανα και ανωνυμη... τωρα θελουν ολα αυτα;

π.χ. "Βεβαίωση αποδοχών από Εργοδότη" και αν δεν εχεις εργοδοτη; αν δεν εχεις ;:-) και γενικα τι φοβουνται αφου πρωτα βαζεις χρηματα και μετα αγοραζεις..τεσπα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παίδες,είναι down το i-cardonline.gr ή εγώ έχω το πρόβλημα;

Ξέρει κανείς αν μέσω τηλεφώνου θα μου δώσουν τον κωδικό για το paypal ή μόνο στο site μπορώ να το δω τις κινήσεις μου;

Δημοσ.
ρε παίδες,είναι down το i-cardonline.gr ή εγώ έχω το πρόβλημα;

Ξέρει κανείς αν μέσω τηλεφώνου θα μου δώσουν τον κωδικό για το paypal ή μόνο στο site μπορώ να το δω τις κινήσεις μου;

Μπορείς μόνος σου να δοκιμάσεις αν είναι κάτω

http://downforeveryoneorjustme.com/

ΥΓ: Είναι up. Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Τις προηγούμενες μέρες ήταν κάτω

Απο χθες όμως είναι και πάλι πάνω οπότε αν δεν μπορείς να μπεις ακόμη μάλλον είναι δικό σου πρόβλημα

Δημοσ.

χτες και προχθές έμπαινα κανονικά.δεν μπαίνει ούτε με mozzila/explorer/chrome +cleaned cache.περίεργο.

Τελοσπάντων,thanks και sorry για το offtopic.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά 2 απορίες

1) την προηγούμενη βδομάδα σάββατο πρωί έβαλα λεφτά στην κάρτα και σάββατο βράδυ (12 η ώρα) έκανα συναλλαγή μέσω paypal. Προχτές λοιπόν (παρασκευή βράδυ έβαλα ξανάλεφτά για νέα αγορά) και τώρα σάββατο 12μιση δεν έχουν μπει ακόμα και δεν μπορώ να κάνω συναλλαγή. Ποιός ο λόγος????

2) έχω προσπαθήσει λοιπόν 3 φορές παρατήρησα ένα "confirm your debit cart" έ πάτησα και ζητάει να βάλω τον 4ψήφιο από τον αναλυτικό λογαριασμό....ΟΜΩΣ δεν έχω αναλυτικό λογαριασμό και πόσο κοστίζει να πάρω έναν? γιατί το refurnd που κάνει είναι 1,5€?

Δημοσ.

Καταρχήν έχεις προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα;

(έχεις λογαριασμό ή όχι; )

1) την προηγούμενη βδομάδα σάββατο πρωί έβαλα λεφτά στην κάρτα και σάββατο βράδυ (12 η ώρα) έκανα συναλλαγή μέσω paypal. Προχτές λοιπόν (παρασκευή βράδυ έβαλα ξανάλεφτά για νέα αγορά) και τώρα σάββατο 12μιση δεν έχουν μπει ακόμα και δεν μπορώ να κάνω συναλλαγή. Ποιός ο λόγος????

Οι καταθέσεις επιβεβαιώνονται ΠΑΝΤΑ το μεσημέρι κάθε εργάσιμης. Εσύ μάλλον θα δεις τα λεφτά σου διαθέσιμα τη Δευτέρα το μεσημέρι

Παιδιά 2 απορίες

2) έχω προσπαθήσει λοιπόν 3 φορές παρατήρησα ένα "confirm your debit cart" έ πάτησα και ζητάει να βάλω τον 4ψήφιο από τον αναλυτικό λογαριασμό....ΟΜΩΣ δεν έχω αναλυτικό λογαριασμό και πόσο κοστίζει να πάρω έναν? γιατί το refurnd που κάνει είναι 1,5€?

Ιδια ερώτηση έχει γίνει και απαντηθεί στο forum πολλές φορές. Εφόσον έχεις κάρτα της Κύπρου μπες http://www.i-cardonline.gr/ ή πάρε στο τηλέφωνο υποστήριξης και θα σου πούνε τον κωδικό.

Δημοσ.

δεν έχω λογαριασμό...

και έχω προπληρωμένη κάρτα.

για το 1ο γτ δεν έγινε όπως την προηγούμενη βδομάδα? και εμένα μου είχαν πει πως πχ δευτέρα αν τα βάλω πρωί θα μπούν απόγευμα 8...

για το 2ο θα υπαρξει κάποια χρέωση? προσπαθησα να κάνω ονλινε ακουντ αλλά μάταια μιας και δεν γνωρίζω τον αριθμό εγγραφής της κάρτας......οπότε μάλλον θα καλέσω αύριο πρωί...

Δημοσ.

Εντάξει όλα καλά είχα κάνει κάποιο λάθος.........

τώρα όσο αναφορά το 1μιση ευρώ που μου έφαγε το paypal δεν μπορώ να το πάρω πίσω επειδη η πρώτη συναλλαγή έγινε τ 2008 και δεν μπορούν να την δουν στην κύπρου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...