Προς το περιεχόμενο

prepaid card+τραπεζα κυπρου

kantaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να βγαλω μια prepaid απο τραπεζα κυπρου.τη θελω για αγορες απο e bay uk.

θα λειτουργησει αψογα σε συναλλαγες η θα εχω προβληματα και τσαμπα η βαβουρα?

Δημοσ.

εχω στην κατοχη μου 2 prepaid της Κυπρου για αγορες απο internet [τη 1 την εβγαλα πριν 2,5 χρονια περιπου ,την αλλη πριν κανα μηνα] και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,δεν ειχα ως τωρα κανενα απολυτως προβλημα ,κυριως απο αποψη ασφαλειας εννοω..σου προτεινω να αποκτησεις ,ιδιως αν κανεις συχνες αγορες απο ιντερνετ,θα σε διευκολυνει αρκετα..επισης λειτουργει και ως καρτα αναληψης μετρητων απο το atm της τραπεζας σε περιπτωση που σου προκυψει εκτακτη αναγκη..ελπιζω να βοηθησα:-)

Δημοσ.

2 κάρτες; Εάν επιτρέπεται γιατί; Αφού της Κύπρου δεν έχει όριο.

Δηλαδή που εξυπηρετεί στις ιντερνετικές αγορές;

Δημοσ.

Φτιαααχνεις και ενα paypal και ειιισα μιααα χαρα...την εβγαλα και εγω την καρτα ενα μηνα περιπου πιο πριν και εκανα καπιες αγορες. Μια χαρα ως τωρα... :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή προέκυψε μια ανάγκη και θέλω να πάρω μερικά λεφτά από τη κάρτα,ξέρετε αν μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ;

Όταν είχα βγάλει τη κάρτα στο χαρτί που τη συνόδευε εκεί που λέει το PIN δεν έγραφε τίποτα.Δηλαδή απλά τη βάζω και τα σηκώνω;

Αλλιώς αν δεν γίνεται από ΑΤΜ αν πάω στο ταμείο στη τράπεζα λογικά θα μπορώ να τα σηκώσω σωστά;

Δημοσ.

Ναι, μπορείς και να σηκώσεις και να καταθέσεις λεφτά μέσω του ΑΤΜ. Η μόνη χρέωση που κάνει η προπληρωμένη Κύπρου είναι 1 ευρώ σε κάθε κατάθεση. Ούτε συνδρομές ούτε τίποτα. Κι εγώ την έχω 2 χρόνια περίπου, και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Με έχει εξυπηρετήσει σε πάρα πολλές αγορές μέσω internet, και δεν έχω το άγχος των δόσεων, των μηνιαίων λογαριασμών, των επιτοκίων κλπ. Ιδανική για να τη συνδέσεις με ένα paypal όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, και είσαι μια χαρά!

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι ...

Απο την στιγμη που εκανα ακουντ στο παιπαλ δεν μ εμφανιζει τις λεπτομεριες στις αγορες που κανω στο i-cardonline.gr (side της τραπεζας κυπρου για τις αγορες)

ξερετε γιατι ;:-(

Δημοσ.
να ρωτησω και εγω κατι ...

Απο την στιγμη που εκανα ακουντ στο παιπαλ δεν μ εμφανιζει τις λεπτομεριες στις αγορες που κανω στο i-cardonline.gr (side της τραπεζας κυπρου για τις αγορες)

ξερετε γιατι ;:-(

Δεν εμφανίζει αμέσως τις λεπτομέρειες της συναλλαγής.Περνάνε 2-3 μέρες.

Δημοσ.
Επειδή προέκυψε μια ανάγκη και θέλω να πάρω μερικά λεφτά από τη κάρτα,ξέρετε αν μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ;

Όταν είχα βγάλει τη κάρτα στο χαρτί που τη συνόδευε εκεί που λέει το PIN δεν έγραφε τίποτα.Δηλαδή απλά τη βάζω και τα σηκώνω;

Αλλιώς αν δεν γίνεται από ΑΤΜ αν πάω στο ταμείο στη τράπεζα λογικά θα μπορώ να τα σηκώσω σωστά;

www.prepaidcards.gr

Ανάληψη μετρητών:

στα ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου 0,75€

εντός Ευρωζώνης 2,50€

εκτός Ευρωζώνης 3,50€

οποτε ναι μπορεις...

παρε τηλ για να σου δωσουν/στειλουν pin

απο το ταμειο αν εχεις ταυτοτητα ναι μπορεις και λογικα χωρις χρεωση αναλ....

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα για αγορές μέσω ebay.

Σκέφτομαι για τράπεζα κύπρου και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Πόσο κρατάει προμήθεια κάθε φορά που φορτίζεις χρήματα στην κάρτα;

2) Iσχύει ότι κρατάει χρήματα επιπλέον κάθε φορά που κάνεις μια αγορά;

3) Mπορείς να χρησιμοποιείς ATM για να βάζεις χρήματα στην κάρτα ή μπορείς μόνο όταν είναι ανοιχτό το κατάστημα;

4) Τι απαιτήται για την έκδοση της εκτός από ταυτότητα;

Nα πώ επίσης ότι δεν έχω κανέναν απολύτως λογαριασμό στην τράπεζα Κύπρου....

Σορρυ αλλά είμαι αρχάριος και δεν ξέρω πολλά.

Δημοσ.
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα για αγορές μέσω ebay.

Σκέφτομαι για τράπεζα κύπρου και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Πόσο κρατάει προμήθεια κάθε φορά που φορτίζεις χρήματα στην κάρτα;

2) Iσχύει ότι κρατάει χρήματα επιπλέον κάθε φορά που κάνεις μια αγορά;

3) Mπορείς να χρησιμοποιείς ATM για να βάζεις χρήματα στην κάρτα ή μπορείς μόνο όταν είναι ανοιχτό το κατάστημα;

4) Τι απαιτήται για την έκδοση της εκτός από ταυτότητα;

Nα πώ επίσης ότι δεν έχω κανέναν απολύτως λογαριασμό στην τράπεζα Κύπρου....

Σορρυ αλλά είμαι αρχάριος και δεν ξέρω πολλά.

1)προμηθεια 1 ευρώ

2)απο οσο ξερω δεν πρεπει να κραταει

3)μπορεις να βάζεισ χρηματα απο το internet με μεταφορα απο αλλο λογαριασμο σου(εάν θελήσεις να ανοιξεις) και αν δεν κανω λαθος μπορεις και απο ΑΤΜ απο οσο καταλαβα απο αυτα που μου ειπε

4)Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα

Λογαριασμούς ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ)

Βεβαίωση αποδοχών από Εργοδότη

http://www.prepaidcards.gr/ μπες εδω για περισσοτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...