We LOVE Vaggeis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια έχω την παραπάνω μητρικη κάρτα και θέλω να μου πείτε αν μπορω να εγκαταστήσω κάρτες γραφικών PCI γιατι έχω εγκαταστημένη την ASUS AH3650 Silent αλλα δεν μπορω να τρεξω κάποια παιχνιδια και σκεφτόμουν να την αλλάξω...Αν ναι ποια μου προτεινετε περίπου 100-200 €...ευχαριστω και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:03 ---------- Α....το link είναι http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/overview/ga-8vm800m-775.html
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι όμως έχει και PCI 2.2 στο you οι ιδιες κάρτες που είναι στην κατηγορια PCI-Express είναι και στην PCI 2.0 kai 2.2 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ---------- Συγνωμη για τους αγγλκικους χαρακτηρες καταλαθος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:20 ---------- Καποιος...;
@topos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Διαφορετικο πραγμα οι pci απο τις pci-express... Στην φωτο της μητρικης η πρασινη ειναι η agp και οι ασπρες οι pci... Kαι οντως δεν αξιζει να αναβθμισεις μια σχετικα συγχρονη midrange(για διαυλο agp παντα) καρτα γραφικων.. Για πες μας ομως συγκεκριμενα τι προβληματα αντιμετωπιζεις και σε ποια παιχνιδια μιας κ μου μυριζει οτι μαλλον το προβλημα σου ειναι στις ρυθμισεις...
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Το κύριο προβλημα μου είναι στο Star Wars The force Unleashed οπου ότι είδος καριερας και αν κάνω μετα απο λιγο με πεαει και πάντα στο ίδιο σημείο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:38 ---------- Βασικα μπορώ να αγοράσω αυτες τις κάρτες με PCI 2.2 απο το you θα <<τρέχουν>>
phanispal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο σε AGP μπορείς να πας όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, αλλά δε σε συμφέρει.
@topos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Το κύριο προβλημα μου είναι στο Star Wars The force Unleashed οπου ότι είδος καριερας και αν κάνω μετα απο λιγο με πεαει και πάντα στο ίδιο σημείο... Οπως ακριβως το περιμενα...Δεν εχει καμια σχεση το παραπανω προβλημα με την καρτα γραφικων... Βασικα μπορώ να αγοράσω αυτες τις κάρτες με PCI 2.2 απο το you θα <<τρέχουν>> Στο ειπαμε μια,στο ειπαμε δυο,να σου το πουμε και τριτη: H μητρικη σου παιρνει μονο AGP καρτες γραφικων
artshadows Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 βαλε vga + chipset drivers και το agp hotfix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.