papadkostas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους .. Θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις πως χειριζομαστε τις μπαταριες λιθιου Εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να ξεφορτιζοντε τελειος..και να τις φορτιζουμε περιπου στο 25 % Αληθευει?? Αν γνωριζει κανεις καποια ιστοσελιδα εξειδικευμενη σε αυτο θα με βοηθουσε πολυ!
papadkostas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 σιγκεκριμενα μηλαω για μπαταρια λαπτοπ.. ειναι το ιδιο και στις 2 περιπτωσεις? γιατι βλεπω πως αναφερεται για κινητο τηλεφωνο!
panos2000gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 σιγκεκριμενα μηλαω για μπαταρια λαπτοπ..ειναι το ιδιο και στις 2 περιπτωσεις? γιατι βλεπω πως αναφερεται για κινητο τηλεφωνο! Εχουν υπάρξει άπειρες συζητήσεις γι'αυτο το θέμα σε διάφορα forums. Προσωπικά έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: Δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα μπαταρία. Την έχω πάνω στο λαπτοπ και την φορτίζω και ξεφορτίζω όποτε την χρειάζομαι ή το θυμηθώ. Όσο και να την προσέχεις αργά ή γρήγορα θα παραδώσει πνεύμα. Αντε να κερδίσεις 1-2-3 μήνες αν την φορτίζεις και ξεφορτίζεις σύμφωνα με τις οδηγίες και με θρησκευτική ευλάβεια. Γενικά είμαι της γνώμης ότι τα λαπτοπ πρέπει να μας υπηρετούν και όχι να τα υπηρετούμε.
lagoudakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 σωστος!!!ειμαι γενικα πολυ ψειρας(μεχρι αηδιας)με τα pc-laptop και κινητα(δεν εχουν ουτε το παραμικρο σημαδακι) αλλα στο θεμα συντηρησης μπαταριας δεν ασχολουμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.