Προς το περιεχόμενο

Ποσά bit να επιλέξω για το σύστημα μου;

halvas0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα εγκαταστησω τα windows 7 ultimate και χρειάζομαι την βοήθεια σας σχετικά με τα bit που θα επιλέξω. Με προβλημάτισε γιατί ο επεξεργαστης μου είναι 64bit.

Τα χαρακτηριστικά μου είναι τα εξής:

CPU amd 7850BE x64

Ram 3giga

Σκληρός 640giga

Gpu ati radeon 4850

Mobo asrock k10n78

Το σύστημα λόγω επεξεργάστη θα έχει καλύτερες επιδόσεις από τα 32bit?

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

windows 7 64bit vs 32bit

Εγώ θα πρότεινα να βάλεις 32 bit εκτός και αν προγραμματίζεις στο μέλλον να βάλεις 4+ GB RAM.

Υ.Γ. Τα windows 7 πόσο τα αγόρασες και από πού ; Από την πείρα μου οι χρήστες που αγοράζουν νόμιμα την ultimate έκδοση, ξέρουν και αν θέλουν 32 ή 64 bit. Αυτά...

Δημοσ.
Tα 64bit ειναι το μελλον, τα 32bit ειναι το παρελθον.. ;)

Για την ακρίβεια, η αρχιτεκτονική 128-bit είναι το μέλλον.

Δημοσ.

Ναι ειδαμε και με τα 64bit Οs που εχουν βγει εδω και κατι χρονακια και ακομη και σημερα το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων δυσκολευεται τα μεταβει σ'αυτα και εσυ μου μιλας για μια αρχιτεκτονικη που θα βγει (πιθανον) σε κατι χρονακια με τα windows 8 και ο κοσμος θα κανει αλλο τοσο καιρο για να μεταβει σ'αυτην;

Δημοσ.

7ρια 64bit λεω μιας και δεν υπαρχει ασυμβατοτητα και με 32bit εφαρμογες οπως υπηρχαν στα xp ισως και τα vista (δεν ξερω για τα vista..) για να μπορεις να βαλεις και 4gb ram αργοτερα....

Δημοσ.

Για αυτό και τονίζω πως το μέλλον είναι η αρχιτεκτονική 128 - bit.

Σωστή χρήση λέξεων..

Δημοσ.

Φίλε praetorianos το thread το άνοιξα επειδη ήμουν σε διλημα αφού είχα λίγη ραμ και 64 bit επεξεργαστη. Ενοειται πως εψαξα πριν το ανοίξω αλλά δεν λύθηκαν τα προβλήματα μου και τι έφτιαξαν. Linuxovios τα windows θα τα αγοράσω από έναν γνωστό μου που έχει μαγαζί. Επίσης στα 32 bit ηπηρχε προβλημα με τον 5.1 ήχο ενώ στα 64 είχε λυθεί λογω drivers, έχει λυθεί; Επίσης στα 64bit δεν τρέχουν πιο αργά οι εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για 32bit;

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.
Για αυτό και τονίζω πως το μέλλον είναι η αρχιτεκτονική 128 - bit.

Σωστή χρήση λέξεων..

Βρε ειναι...αλλα τωρα δεν εχουμε 128bit....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...