Προς το περιεχόμενο

Νεο opel ASTRA 2010

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα εσωτερικα ειναι λες και βαριοντουσαν να το σχεδιασουν και σου λενε παρε το σαλονι του insignia μικρινε το λιγο και πετα το μεσα...

+1 στο εσωτερικο του golf και απο εμενα

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1 απο μενα για το εσωτερικο του Γκολφ.

-1 για την τιμη.

Οσο για την αξιοπιστια, ειναι να μη σου τυχει, οτι αυτοκινητο και να παρεις.

Δημοσ.

Εγω τρελενομαι για το πηλοτωριο...Ασε που μου φενεται(Στο οποιο εχω μπει κι ολας)αισχρο το golf.

Το Σιροκο και εξωτερικα και εσωτερικα ειναι οντως απιστευτο αλλα εδω μιλαμε για Γκολφακια...

ΥΓ:Βεβαια στα μηχανικα μερη παρε την αποψη μου,γυρησε την αναποδα και you found the solution.

Γενικα ειναι νομιζω τι θελει ο καθενας.Παιδι παντως που εχει μπει γαι TD και στα 2(πλην εμου που δεν εχω αντικειμενικη αποψη θεωρητικα μιας και ηδη εχω παραγγειλει το 1.4Τ)λεει οτι απο θεμα πλαστικων το Golf ειναι 2 κλασεις κατω(ομως του ψιλοαρεσε και αυτου περισσοτερο).

Αποψεις ειναι ολα και γνωμες.

Δημοσ.

Ως κατοχος του Scirocco θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω για το εσωτερικο του. Που ειναι το απιστευτο? Καλο και ποιοτικο σιγουρα αλλα σε καμια περιπτωση "απιστευτο". Ανετα το αλλαζα με εσωτερικο Megane coupe, Celica κτλ. Σε coupe αμαξι η "ποιοτητα" του εσωτερικου δεν εχει τοση σημασια οσο το "δεσιμο" και η σχεδιαση.

Δημοσ.

To Μegane οντως ειναι πολυ ωραιο σχεδιαστικα...

Το Σιροκο(φαρδε :P:P:P)ειναι μια χαρα IMHO και εσωτερικα.Οσον αφορα το θεμα τι "αξιζει"εντος,οπως προειπα,ειναι προσωπικη αποψη.Ειναι να σου κανει το κλικ στο ματι που λενε(εμενα παντως η σχεδιαση μου φενεται just fine)

Δημοσ.

Παραγωγη ξεκιναει απο Φεβρουαριο...θελει 2 μηνες οποτε πες Απριλιο αλλα αν το παραγγειλεις τωρα θα ερθει απο τα πρωτα οποτε Μαρτη θα το εχεις...

Δημοσ.

Χωρις να θελω να πω απο ποιον παρειγγειλα και που...

1.4Τ παρρηγειλα αρχες Νοεμβρη...Η παραγγελια δωθηκε πριν 2 βδομαδες σχεδον που ανοιξανε οι κωδικοι,και ειπανε μεσα Μαρτιου θα το εχω(ΜΑΧ αρχες Απριλη)...Βεβαια του εχω βαλει οτι ηταν σχεδον διαθεσιμο(ηλεκτρικοι καθρεφτες,ηλιοροφη,μπρος πισω αισθητηρες,το GPS το εγκατεστημενο κτλ κτλ),οποτε φανταζομαι οτι αν παραγγειλεις μια απο τις 3 διαθεσιμες εκδοσεις θα σου ερθει νωριτερα...

Παντως το ειδα το turbo(ισως 1.6 να ηταν)μπροστα μου(με μια διαφημηση Σφακιανακης-μαλλον αμαξια και οχι ο Νοτης :P-πανω του).

Αντε ρε οπελ κανε τα κουμαντα σου και φερτο μας πριν το πασχα

Δημοσ.

Εγώ αν το παράγκελνα τώρα δλδ πριν φύγω για στρατό (φεβρουάριο φεύγω μάλλον) θα έπαιρνα το 1.6Τ με opc line pack έτσι θα το πάρω! εκτός αν βγει κάτι καλύτερο στην gtc έκδοση του το 2011 που θα έρθει!

Δημοσ.

για αστρα ξεκινησαμε σε γκολφακι τουρμπο καταληξαμε, παιδια το αμαξι ειναι πραγματικα τελειο ευχαριστω τα παιδια που με απετρεψαν στο θεμα ατμοσφαιρας και ειδικα ενα μεγαλο ευχαριστω στον τύπο που ανεβασε τις φωτογραφιες του αστρα απο την εκθεση πραγματικα κοντεψα να αυτοκτονησω και το ακυρωσα την επομενη μερα (ισως φταιει και το χρώμα) και λιγο οτι ανακαλυψα οτι δε θελω coupe και και και ... να'στε καλα! παρολαυτα μαλλων σε καλο μου βγηκε καλνυχτα!

post-17576-12906305369_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...