ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Χαχα ναι και εγω αυτο νομισα οταν το οδηγησα πρωτη φορα (οπως και ο πατερας μου) αλλα σε αντιθεση με εσενα εγω μετα απο 26κ χιλιομετρα δεν το εχω συνηθισει ακομα και μαλιστα μπορω να πω οτι μου σπαει τα @@ ακομα περισσοτερο απο οσο το εκανε στην αρχη. Βεβαια δεν εχω τη μανα μου καθε μερα συνοδηγο για να μην εχω δυνατη μουσικη στο αμαξι αλλα οταν συμβαινει κανω τον σταυρο μου πρωτα για να μην σπασω τιποτα.
12mats Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 λοιπον παιδια πηγα το ειδα σημερα και ξετρελαθηκα 1.6Τ sport εκδοση μαλλον θα το κλεισω και εγω.αλλα θα το κανω ενα testdrive πρωτα.παντως το σκεφτομαι και για το 1.6 τα 115 αλογα δεν θα ειναι και ασχημο
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλυτερα το 1.4Τ απο την ατμοσφαιρα 1.6.
Rabican Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 μολις θα μπεις σε ενα 1.4Τ θα βλαστημας που δεν περιμενες 2-3 μηνες...!
mathewgx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; Ενδιαφερομαι για το νεο opel astra αλλα πριν το παραγγειλω θα το οδηγησω πρωτα. Ξερετε αν οταν κανεις test drive εισαι μονος σου η' ερχεται μαζι και καποιος απο την αντιπροσωπεια ;
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Monος σου στα πολιτισμενα κρατη. +1 Αυστηρά συνοδευόμενος εδώ και σου βάζουν και χέρι...
Rabican Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 εγω οταν ειχα παρει το CX7 για test drive ειχε ερθει μαζι και ενας της αντιπροσωπειας, ομως οσο και να εσκιζα δε μου ειπε τιποτα..!χεχεχε επισης μας ειχαν προτεινει να παρουμε το CX7 για ενα ΣΚ για test drive. κατι τετοιο δε χρειαστηκε αφου τελικα ο φαδερ το εκλεισε.
nick#18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Στις περισσοτερες περιπτωσεις ερχεται και καπιος μαζι σου...αν εχουν πολυ δουλεια και δεν μπορουν ισως το παρεις και μονος σου... Στο θεμα οδηγηση αμα σε δουν και το "κατεχεις" το αντικειμενο δε σου λενε τιποτα....
ZELDA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 πανε δες και το γκολφακι και μπες μεσα οπωσδηπωτε .
sotathan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το golf, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ομορφιά εσωτερική και εξωτερική του astra. Όλοι μας ξέρουμε πόσο ποιοτικό και αξιόπιστο είναι το golf αλλά επιτρέψτε μου να πιστεύω πως κρατόντας τόσο συντηρητική στάση στον σχεδιασμό θα χάνει συνέχεια σε πωλήσεις. Από οδηγική συμπεριφορά το astra θα δούμε πως θα πάει όταν έρθει και το οδηγήσουμε.
imr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το golf, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ομορφιά εσωτερική και εξωτερική του astra. Όλοι μας ξέρουμε πόσο ποιοτικό και αξιόπιστο είναι το golf αλλά επιτρέψτε μου να πιστεύω πως κρατόντας τόσο συντηρητική στάση στον σχεδιασμό θα χάνει συνέχεια σε πωλήσεις. Από οδηγική συμπεριφορά το astra θα δούμε πως θα πάει όταν έρθει και το οδηγήσουμε. Θα διαφωνησω Εξωτερικα το astra ειναι πολυ πιο ωραιο, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο Εσωτερικο προτιμω του golf , πολλα κουμπια αυτο το astra To οτι το golf ειναι πιο συντηριτικο εξωτερικα απο παλιες εκδοσεις μονο να βλαψει την VW δεν προκειται , δεν ηταν τυχαια κινηση, γιαυτο βγηκε το scirocco για οσους θελουν κατι πιο ''σπορ'' Ισως οι πωλησεις του golf να πεσουν, αλλα συνολικα η vw δεν προκειται να χασει
sotathan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Sorry imr που δεν το έθεσα σωστά. Αυτό που εννοούσα είναι ότι το astra είναι κλάσης ανώτερο εσωτερικά και εξωτερικά
imr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Sorry imr που δεν το έθεσα σωστά.Αυτό που εννοούσα είναι ότι το astra είναι κλάσης ανώτερο εσωτερικά και εξωτερικά Eξωτερικα συμφωνω ειναι πολυ πιο ωραιο (και παλι δεν ειναι κατι τρομερο) Αλλα εσωτερικα ειναι ψιλοαθλιο, λες και δεν ηξεραν πως να το σχεδιασουν και ειπαν ''ε ας το γεμισουμε κουμπια''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.