Προς το περιεχόμενο

Νεο opel ASTRA 2010

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απο οσο κοιταξα στο stand διπλα cosmo ελεγε...

Edit: Θα το αλαξουν αυριο γιατι το χαρτι ειναι λαθος...Edition ειναι δλδ Elegance μιας και το Elegance σαν ονομα θελουν να το αποσυρουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπων παιδια μετα τις φωτογραφίες του nick#18 πραγματικα δε μου αρεσε καθολου το αμαξι ξενερωσα τοσο πολυ που το ακυρωσα!! σχετικα και με τις συζητησεις στρεφομαι προς γκολφακι 1400 με τα 122

Για την τιμη του golf 122 εγω παντως ανετα αγοραζα Renault Megane Coupe TCe. Δεν διαθετει τους χωρους του Golf βεβαια αλλα αν δεν εχεις οικογενεια τοτε υπαρχουν εξισου καλες λυσεις να δεις. Μην κολλας μονο στο Golf που δεν δινει και καμια εκπτωση (καθαρα απο θεμα χρηματικο - αξια το παω).

Καλο το Golf αλλα πολλα λεφτα για το τιποτα ρε παιδι μου.

Εγω απο οτι βλεπω με 20 500 εχω τα παντα και σε τρυθιρο φουλ extra και να πω την αμαρτια μου το γκολφακι το γουσταρω ! φυσικα το dsg τα σπαει αλλα δε μπορω να διαθεσω τοσα δυστηχως!

Καλη επιλογη, αλλα παρτο 4θυρο, κριμα να στριμωχνεσαι για τα υπολοιπα 10+ χρονια σε τριθυρο.

Κοιτα και κανα Α3 μεταχειρισμενο απο Γερμανια.

τελικα αυριο θα δωσω το οκ για ασπρο του παγου με ηλιοροφη 3θυρο full extra 21900 με μεγαλη εκπτωση λογω οτι ειμαι πελατης και εχω ξαναπαρει αμαξι απο εκει. πραγματικα υπεροχο εσωτερικο !

ευχαριστω τα παιδια που μου ανοιξαν τα ματια D :)

Ειναι πραγματικα κορυφαιο το golfaki , εφοσον οπως λες δεν σε χαλαει εξωτερικα go for it

Απλα και εγω θα σου προτεινα 5πορτο το golf, εφοσον παιρνεις golf καλυτερα να εκμεταλευτεις το 5πορτο

Ειναι καλητερο αλλα ο μονος λογος που μπορω να σκευτω να μην το παρω εγω τουλαχιστον ειναι οι "γρατζουνιες" αυτες οι πολυυυ ψηλες που φαινονται καμια φορα :S

νομιζω ο 122αρης για το Golf θα ειναι "λιγος". προσωπικα αν επαιρνα το Γκολφ θα το επαιρνα με τον 160αρη και πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...