Chris_85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα αν εχει στοκ 1600αρια στο τελωνειο και θελει να τα διωξει ο αντιπροσωπος πριν ερθει ο 1400 που θα μονοπωλησει το ενδιαφερον, ειναι λογικο να κανει μεγαλυτερες προσφορες..Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα αν εχει στοκ 1600αρια στο τελωνειο και θελει να τα διωξει ο αντιπροσωπος πριν ερθει ο 1400 που θα μονοπωλησει το ενδιαφερον, ειναι λογικο να κανει μεγαλυτερες προσφορες..Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Οπως τα λες ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ναι ακομα δεν κυκλοφωρισε και εχουν και στοκ D:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ναι ακομα δεν κυκλοφωρισε και εχουν και στοκ D:) ναι φερνουν 6 αμαξια συνολο.στην επομενη καραβιά αλλα 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 στοκ 1600αρια μπορει να μην εχει στο τελωνειο, στοκ 1600αρια μοτερ ομως σιγουρα θα εχει στο εργοστασιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οσα σασι και πατωματα βγαλουν αλλα τοσα μοτερ θα βγαλουν και ολα ειναι μελετημενα τι πως και γιατι , τι ειναι τα αμαξια μπουγατσες (πιασε μια με 1400 με αχνη κανελα D: )? επισεις αυτοι στην οπελ λες να ειναι τοσο χαζοι δηλαδη τοσα χρονια που τα περισσοτερα μοντελα της ειναι νουμερο 1 σε πωλησεις .. α και κατι αλλο μην λετε μεγαλα λογια καθηστε να κυκλοφωρισει πρωτα το 16αρι με τον ατμοσφαιρα πανω κατω δεν περιμενουμε τιποτα συνκγλονιστικο τωρα αν τα 5 υποτιθεμενα κιλα ροπης μεταμορφωσουν το αστρακι σε opc ενταξει αλλως κρινει και αγοραζει. Θυμαμε οταν θα εβγαινε το Gt golf και τι αμαξι και τι μοτερ και τι γκαζι και τι Ροπη αποτελεσμα μια μαλακια σορρυ κιολας και μιση εχει ενα φιλαρακι μου και εχει αλαξει παραυρα πορτες σαζμαν κατι επαθε ελεος και το ειχε παρει κανα 25 26 000 οταν εγω ειχα παρει τοτε το γκολφ το 1400 και ακομα δε εκανε κιχ (το ιδιο αμαξι δε ειναι ? ) με αυτη την λογικη παρτε το seat 1400 180 αλογα εκει θα πεσει το γελιο της αρκουδας δε λεω οτι θα ειναι ετσι και το 1400 αλλα δε βασιζομαι και δε θελω τουρμπινες στα 1400 επισεις γουσταρω να πηγαινω σαν κοτα ποια D: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οτι κατι δεν κανουν καλα εκει στην οπελ αυτο ειναι το μονο σιγουρο, και στο λεω εγω που ειμαι οπελακιας. οταν απο το 2001 μεχρι το 2010 εχουν σχεδον τα ιδια μοτερ για ενα απο τα πιο εμπορικα τους μοντελα κατι σημαινει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 να τα καινουργια μοτερακια με τα τουρμπακια αντε δοκιμαστετα εγω θα παραμεινω στα σιγουρα μονο λαδια θελω να αλλαζω πλεων τιποτα αλλο. συγρινεις ενα μοτερ που ειναι στη παραγωγη 10 χρονια η μαλλων την τεχνογνωσια που εχουν σε ατμοσφερα σε αυτα τα κυβικα με ενα αλλο που ακομα δε εχει βγει και επισεις η οπελ δε εχει κανει τετοιου ειδους κολπα τουρμπο σε μικρα κυβικα και πολυ πολυ φοβαμαι οτι το λαδι θα πηγαινει συνεφφο οπως στα fsi για ποιο λογο να ριψοκυνδινευσω και να περιμενω 3-4 μηνες και να δωσω και 1000ε + ?? κατι δεν κανουν καλα τοτε πως γινεται να ειναι παντα πρωτο το αστρα σε πωλησεις ? αλλα αυτο που πραγματικα εχει πλακα ειναι οτι ψαχνετε αλογα και επιδοσεις σε ecotec κινητηρα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 [ame] [/ame] το συγκεκριμενο φοραει C20XE μοτερ (η LET δε θυμαμαι). αρα τα ecotec, ΒΓΑΖΟΥΝ αλογα... (δεν το φερνω ως παραδειγμα εργοστασιακου οπελ). επισης να σου θυμισω οτι τα OPC ecotec κινητηρες φορανε. περαν αυτου, εγω δε σκοπευω να ξαναπαρω ecotec αρα και δεν θα ψαξω αλογα σε ecotec, απλα τα παραπανω στα λεω ωστε "κουβεντα να γινεται". το astra κανει πολυ καλες πωλησεις γιατι αποτελει το βασικο μικρομεσαιο σε μια απο τις πιο εμπορικες μαρκες. και αν εγω και εσυ ψαχνουμε και τις επιδοσεις το 50-60% του αγοραστικου κοινου κοιταζει αλλα πραγματα (χωρους, τιμες, ανεση κλπ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 να περιμενω 3-4 μηνες και να δωσω και 1000ε + ?? Όσο και να λες κάτι διαφορετικό η αλήθεια δεν αλλάζει. +300Ε θα έδινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεν γινεται συζητηση παντως. Οσο για τα στοκ που ανεφερα, το ειπα γιατι υπεθεσα πως θα υπαρχουν καποια αμαξια παραγγελιες απο την εν Ελλαδι αντιπροσωπεια, και θα περιμενουν στο τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 το astra κανει πολυ καλες πωλησεις γιατι αποτελει το βασικο μικρομεσαιο σε μια απο τις πιο εμπορικες μαρκες. και αν εγω και εσυ ψαχνουμε και τις επιδοσεις το 50-60% του αγοραστικου κοινου κοιταζει αλλα πραγματα (χωρους, τιμες, ανεση κλπ)... και εγω σε αυτο το 50 / 60 % ειμαι ποια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 αφού δεν ενδιαφέρεσαι για τον κινητήρα γιατί δεν τους το λες να ηρεμήσουν... Το παιδί θέλει να γίνει οικογενειάρχης με αμάξι εδώ και τώρα γιατί με την μηχανή που καβαλάει και τα κρύα να έρχονται ΔΕΝ παλεύεται αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 To νεο Astra "στριβει" πλεον η θα φαμε παλι τις γωνιες και τα κρασπεδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για να ξερουμε και για τι μιλαμε βαζω μερικες φωτος απο ενα εκδοσης Edition 1.6 115hp...Ανοιξτε το spoiler με δικη σας ευθυνη γιατι ειναι αρκετες... (2mpixel 1200x1600 δεν ειναι τιποτα τρελο αλλα φαινονται αρκετα καλα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.