Προς το περιεχόμενο

Νεο opel ASTRA 2010

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θεωρω πως, επειδη αυξηθηκε σημαντικα το βαρος, ο 1.4Τ παροτι καλος κινητηρας θα ειναι ανεπαρκης.. νομιζω πλεον πιανει τα 1370 κιλα βαρος το αμαξι. αρα ισως το 140αρης να μη φτανει. σαφως θα υπαρχει ο Ζ16ΛΕΤ με τα 180 και σιγουρα θα μπει ενας LEH κινητηρας (εκδοση OPC)... για τους απλους ατμοσφαιρικους δε συζητω καν..!!!

ιδομεν..

απο εμφανιση καλουλι ειναι. μου θυμιζει λιγο λεωφορειο οπως η τελευταια Delta (απο προφιλ παντα)..

Ε εκτός από την μάζντα όλες οι άλλες εταιρίες πάντα τα βαραίνουν τα αμάξια όσο περνάει ο καιρός.:-(

Και μια και το αναφέρεις ποιες οι διαφορές μεταξύ των LEL, LET, LER, LEH κινητήρων στην opel; :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

βασικα ειναι οι διαφορες στις αποδοσεις.

αν δεν κανω λαθος (Γιατι τα εχω κι εγω μπερδεμενα λιγο), Z16LEH ειναι ο κινητηρας του Corsa GSi (150ps), Z16LET ειναι απο το astra/meriva OPC/insignia (180ps) ενω Ζ16LEL ειναι ο κινητηρας του Corsa OPC (192ps).

με μια επιφυλαξη τα παραπανω..

αντιστοιχα υπαρχει ο Ζ20LET (2.0 turbo 200ps), και Ζ20LEL (απο το astra OPC με 240ps). εκει με το τελευταιο γραμμα γινεται το μπερδεμα..

γενικα παντως οι LE-x Κινητηρες ειναι οι τουρμπισιοι. υπαρχουν με καταληξη -ΧΕ/ΧΕΡ που ειναι ατμοσφαιρικοι. και παλια και καποια -ΧΕV

Εχω παραγγειλει το 1.4Τ

Εχω οδηγησει σε TD το 1.4

Και το μονο που εχω τελικα να πω ειναι

Κακομοιρη VW...Και αυτη και αυτοι.Απλα και ομορφα.

ΠΟΛΥ ομορφο αμαξι.Τωρα δε ξερω γιατι το χρειαζεται ο καθενας,αλλα εμενα με ξετρελανε οδηγικα.Σε σχεση παντα μιλαμε τιμη αποδοση ετσι.Τα πλαστικα μεσα εξαιρετικης ποιοτητας.

Μια χαρα και το port baggage.Τωρα απο θεμα κινητηρα δε ξερω τι παιζει με τον 1.4Τ.Οι υπολοιποι ειναι δοκιμασμενοι λιγο πολυ.

• Moderators
Μια χαρα και το port baggage.

Αυτο ελειψε με τετοιο μηκος να μην εχει το μεγαλυτερο πορτ-μπαγκαζ της κατηγοριας...!

Αυτο ελειψε με τετοιο μηκος να μην εχει το μεγαλυτερο πορτ-μπαγκαζ της κατηγοριας...!

Δεν έχει το μεγαλύτερο της κατηγορίας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ----------

παιδια εχω παραγγιλει και εγω ενα μαυρο astra elegance 1600 περιμενω το μωρο μου σε μερικες μερες!

Γιατί πήρες το 1600;

Ποιο το εχει τοτε?

Εξαιρώντας τα πολυμορφικά της κατηγορίας(τα οποία είναι εκτός συναγωνισμού σε θέμα χώρων) και την Octavia (επειδή μοιάζει με sedan) το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών τον έχει το Civic με 485 λίτρα.

• Moderators

Εχουν παραπλησιους χωρους αποσκευων (±10%).

Γυρω στα 370-400 λιτρα ειναι ολα αυτα.

Το Civic με 485 ομως ξεφευγει.

Δεν έχει το μεγαλύτερο της κατηγορίας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ----------

Γιατί πήρες το 1600;

καποιος πρεπει να παρει και τα 1600 να μην μεινουνε στο ραφι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...