ZELDA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 συγνωμη τοτε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Πριν αγοράσουμε κάτι, το οδηγούμε... Το 1,4 turbo κάνει 1300 ευρώ περισσότερα μόνο (για ίδια έκδοση εξοπλισμού) Κατά τα άλλα, όσο αργό και να είναι, αν είναι το αυτοκίνητό σου το συνηθίζεις και αλλάζεις ταχύτητα σε πιο υψηλές στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εφτιαξα και ενα μικρο βιντεακι... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Y4EZIxq2WBw[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotathan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εφτιαξα και ενα μικρο βιντεακι... Σωστός ο παίχτης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 καποιος ελεγε για 300 ευρω παραπανω διαφορά απο το ατμοσφαιρικο και ηταν και 100 % ... σιγουρος μαλιστα σε αυτο το θεμα ας ποσταρει και τωρα να μας πει πως τα 300 εγιναν 1300 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 καποιος ελεγε για 300 ευρω παραπανω διαφορά απο το ατμοσφαιρικο και ηταν και 100 % ... σιγουρος μαλιστα σε αυτο το θεμα ας ποσταρει και τωρα να μας πει πως τα 300 εγιναν 1300 ? Εγώ το έγραφα και ακόμα είμαι σίγουρος. Το θες και με μεγάλα γράμματα; 300Ε παραπάνω έχει το 1400Τ από το αντίστοιχο ατμοσφαιρικό 1600 Υπάρχει όμως και ατμοσφαιρικό 1400. Από αυτό η διαφορά είναι 1300Ε. Εσύ όμως κοίταζες για το ατμοσφαιρικό 1600. Πριν γράψεις κάτι λοιπόν φρόντισε να είσαι σίγουρος για να μη γίνεσαι ρεζίλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μονο 1300 ευρω διαφορα 1.4 με 1.4Τ;;; Δηλαδη οποιος παρει 1.4 ειναι μπουφίδης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ενώ όποιος πάρει το 1600 θα κάνει την αγορά του αιώνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ενταξει ρε μαγκα μην τρελενεσε , δεν εχουμε πρεσβυοπια αν και το επισημο site εχει ακομη το παλιο αστρα.. μαλλων τους εμειναν μπολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ενταξει ρε μαγκα μην τρελενεσε , δεν εχουμε πρεσβυοπια αν και το επισημο site εχει ακομη το παλιο αστρα.. μαλλων τους εμειναν μπολικα! Οπως τα λες ειναι...Εχει ακομα σχετικα μεγαλο stock kαι προσπαθουν να τα δωσουν οσο οσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ενταξει ρε μαγκα μην τρελενεσε , δεν εχουμε πρεσβυοπια Δεν προσπάθησω εγώ να βγω από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το ειδα σημερα απο κοντα στο δρομο. ΠΟΛΥ μεγενθυμενο ρε παιδακι μου... Απο πισω οκ, απο το πλάι δεν κρυβει το -τεραστιο για τη κατηγορια του- μηκος, κι απο εμπρος μου φανηκε λιγο υπερτροφικο. Ενταξει, πολυ καλυτερο σχεδιαστικα απο την ουμπερ-αμερικανικη τριγωνιλα καποιων προηγουμενων οπελ (βλ. Tigra, Vectra, ακομα και το εμπρος μερος του προηγουμενου Astra), αλλα μεχρι εκει. Οχι κατι "χαρμα οφθαλμων". Τo Insignia μου αρεσει περισσοτερο σχεδιαστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 οντως ειναι αρκετα μεγαλο και εγω το προσεξα χθες που το ειδα φαινετε τεραστιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Το ξερω οτι η μοιρα μου ειναι να πληρωσω παρα πανω αλλα μπας και κανενας πει κατι διαφορετικο και ανανεωθει το υπαρχον status kwo της πεσμενης ψυχολογιας(η μηπως ψυχρολουσιας?). Εχω παρει το νεο Astra απο Νοεμβρη 2009...Οταν λεμε εχω παρει εχω παραγγειλει. Turbo 1.4 φουλ εξτρα 25 χηνες.Εχω δωκει 3000 για προκαταβολες(1000 για να γινει η δουλεια και αλλα 2000 ζητησαν οταν εκαναν τη παραγγελια). Εγω θα παραλαβω μεσα Απριλιου(ετσι λενε) ΑΝ η εργοστασιακη ειναι 17000+ πληρωνω το νεο φορο; ΤΟΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ Φ(Α)ΠΑ τον πληρωνω και αυτον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εφόσον το τιμολόγιο εκδίδεται όταν το παραλαμβάνεις, θα πληρώσεις το +2. Αλλά εφόσον έφαγες το γάιδαρο (19) στην ουρά (2) θα κολλήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.