Προς το περιεχόμενο

Νεο opel ASTRA 2010

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οταν θα σταματησεις να εχεις υφος "γνωστη" θα σταματησω και εγω να ασχολουμαι με αυτα που λες. οσο εισαι απολυτος (πχ η οπελ ποτε δεν εφτιαξε καλο αμαξι), δεν μπορω να μην μπω στον πειρασμο να το σχολιασω. πιο εποικοδομητικο θα ηταν να εγραφες "τα οπελ δεν τα γουσταρω, σου προτεινω φιλε να παρεις το Golf η το i30, η το Focus, η το Auris η το Mazda3 κ.ο.κ.". ετσι ναι. αλλα με το να βγαινεις και να εκφραζεις την εμπαθεια σου τοσο εντονα και απολυτα, δεν συνεισφερεις καπως.

Δημοσ.

Και γιατι να μήν απαντήσουν οι ήδη κάτοχοι του οχήματος;

Α, ναί ξέχασα...η αντικειμενικότητα δέν συνάδει με την Ελληνική νοοτροπία,A.K.A έδωσα-ενα-σκασμό-λεφτά-και-πήρα-το-καλύτερο-άσχετα-με-το-τι-λενε-οι-αλλοι.

Πάντως πολλοί Γερμανοί,Αγγλοι,Γάλλοι,Πορτογάλοι θα ήθελαν να έχουν επιδόσεις opc

Δημοσ.
φιλε elise η μετριοφροσυνη πρεπει να σου ειναι αγνωστη λεξη. απο τη μια λες οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι που μπορουν να κρινουν σωστα ενα αμαξι, απο την αλλη λες ομως οτι κανενα οπελ δεν ειναι καλο, κατατασσοντας εαυτον στους "πολυ λιγους", αφου εκρινες ολοκληρη αυτοκινητοβιομηχανια απο αρχης της οτι ΠΟΤΕ δεν εβγαλε καλο αμαξι..

+10000000000

Δημοσ.
οταν θα σταματησεις να εχεις υφος "γνωστη" θα σταματησω και εγω να ασχολουμαι με αυτα που λες. οσο εισαι απολυτος (πχ η οπελ ποτε δεν εφτιαξε καλο αμαξι), δεν μπορω να μην μπω στον πειρασμο να το σχολιασω. πιο εποικοδομητικο θα ηταν να εγραφες "τα οπελ δεν τα γουσταρω, σου προτεινω φιλε να παρεις το Golf η το i30, η το Focus, η το Auris η το Mazda3 κ.ο.κ.". ετσι ναι. αλλα με το να βγαινεις και να εκφραζεις την εμπαθεια σου τοσο εντονα και απολυτα, δεν συνεισφερεις καπως.

ειμαι γνωστης, ασχολουμαι επαγγελματικα με το αυτοκινητο και δει στον δημοσιογραφικο κλαδο.

η αποψη μου , ειναι αποψη μου και δεν στην επιβαλω. δεν θα την εκφρασω οπως ΕΣΥ θελεις.

---------- Προσθήκη στις 20:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

Και γιατι να μήν απαντήσουν οι ήδη κάτοχοι του οχήματος;

Α, ναί ξέχασα...η αντικειμενικότητα δέν συνάδει με την Ελληνική νοοτροπία,A.K.A έδωσα-ενα-σκασμό-λεφτά-και-πήρα-το-καλύτερο-άσχετα-με-το-τι-λενε-οι-αλλοι.

Πάντως πολλοί Γερμανοί,Αγγλοι,Γάλλοι,Πορτογάλοι θα ήθελαν να έχουν επιδόσεις opc

τι να τις κανω τις επιδοσεις opc οταν δεν μπορω να τις χρησιμοποιησω / να της κατεβασω στο δρομο??

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:26 ----------

+10000000000

-1000000000000000

Δημοσ.

δηλαδη εχω την τιμη να συζητω με εναν ΓΝΩΣΤΗ της αυτοκινησης? αναρρωτιεμαι ποιος ΓΝΩΣΤΗΣ θα εξεφραζε την εξης αποψη:

1. η εταιρια Χ ποτε δεν εφτιαξε καλο αυτοκινητο

2. η εταιρια Χ ποτε δε θα φτιαξει καλο αυτοκινητο

(αντε και το οτι η Χ εταιρια ποτε δεν εφτιαξε καλο αυτοκινητο ακομη και ακραιο, μπορει να ειναι αληθεια. αυτη η πεποιθηση ομως και για το μελλον μου δειχνει να καταλαβω πως μιλαω με γνωστη/μεντιουμ)

3. ενα αυτοκινητο μπορεις να καταλαβεις οτι δεν ειναι καλο χωρις να το οδηγησεις.

εμενα παντως δε μου κανεις για γνωστης, ουτε για επαγγελματιας. για εμπαθης με μια μαρκα σιγουρα. επισης απορω πως καποιοι εμπιστευονται να γραφεις αρθρα για αυτοκινητα κριτικαροντας τα χωρις να τα εχεις οδηγησει. αν το κανεις αυτο, πραγματικα δε θα παρω στα σοβαρα τις αποψεις σου. πως μπορεις να καταλαβεις σε ενα αμαξι αν το τιμονι ειναι αμεσο η παρεχει πληροφορηση χωρις να το οδηγησεις? πως μπορεις να καταλαβεις αν μια αναρτηση εχει σωστη αποσβεση χωρις να οδηγησεις το αμαξι? απορια το εχω και ευχομαι να μη γραφεις αρθρα ετσι..

ΥΓ: να υποθεσω πως το οτι το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ OPC δεν μπορει να περασει τη δυναμη στο δρομο το συμπερανες χωρις να το οδηγησεις.

Δημοσ.

δεν μπαινω στην διαδικασια να απαντησω σε ενα ανουσιο ποστ.

ποσο μαλλον, απο την στιγμη που δεν ξερεις τι εχω / δεν εχω οδηγησει.

Δημοσ.

κοιτα, εγω αποδεχομαι το οτι το ποστ μου ειναι ανουσιο. δεν εχω προβλημα με αυτο.

δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι ΕΣΥ θεωρεις οτι ΕΙΣΑΙ γνωστης, ΕΣΥ θεωρεις οτι ανηκεις στους λιγους που μπορουν να κρινουν αυτοκινητα, ενω παραλληλα ΞΕΡΕΙΣ οτι η οπελ ΠΟΤΕ δε θα βγαλει καλο αμαξι (επαναλαμβανω την απορια μου: εχεις ικανοτητες μεντιουμ?).

αν εγω λεω αρλουμπες και φλυαρω ανουσια, τοτε τι μπορει να πει κανεις για καποιον που ισχυριζεται τα παραπανω?

Δημοσ.

Τι σημαίνει <<σωστό>> και τι <<ολοκληρωμένο αυτοκίνητο>>;

η.. αθώα μου συνεισφορά, ώστε να γίνει μπάχαλο το thread!

Οι πρώτες μάρκες που μου έρχονται στο μυαλό με αυτές τις ελλείψεις-χαρακτηριστικά, είναι η Lada και η Zastava.

Δημοσ.

οποιο κινητηρα και να παρει , ειναι κακος. η οπελ ποτε δεν εφτιαξε ενα ολοκληρωμενο και σωστο αυτοκινητο. ΠΑΝΤΑ ηταν η μετριοτητα, ΠΑΝΤΑ ηταν η προχειροδουλειά.

δεν ξερω που βασιζεις τα λεγομενα σου για τους κινητηρες της opel και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια.

παντως εγω σαν κατοχος του προηγουμενου μοντελου και σε λιγο καιρο του καινουργιου ειμουν απολυτως ευχαριστημενος και αρκετος κοσμος που ξερω!αυτο φαινεται και απο τις πωλησεις που ειχε το προηγουμενο opel astra αν δεν ηταν καλο δεν θα το επαιρνε ο κοσμος,τωρα αν εσυ συγκρινεις τους κινητηρες που εχει η opel με της audi Π.Χ. ναι ενταξει η audi εχει καλυτερους αλλα ενα opel astra ξεκιναει απο 17800 και το A3 απο 23000 και δεν εχει και τιποτα το ιδιαιτερο επανω απο εξοπλισμο.

βασικα οτι πληρωνεις παιρνεις και πιστευω πως για τα χρηματα που δινεις για ενα opel ειναι απο καλυτερες επιλογες που μπορεις να κανεις.

---------- Προσθήκη στις 16:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ----------

δηλαδη εχω την τιμη να συζητω με εναν ΓΝΩΣΤΗ της αυτοκινησης? αναρρωτιεμαι ποιος ΓΝΩΣΤΗΣ θα εξεφραζε την εξης αποψη:

1. η εταιρια Χ ποτε δεν εφτιαξε καλο αυτοκινητο

2. η εταιρια Χ ποτε δε θα φτιαξει καλο αυτοκινητο

(αντε και το οτι η Χ εταιρια ποτε δεν εφτιαξε καλο αυτοκινητο ακομη και ακραιο, μπορει να ειναι αληθεια. αυτη η πεποιθηση ομως και για το μελλον μου δειχνει να καταλαβω πως μιλαω με γνωστη/μεντιουμ)

μην εχεις αυτη τη πεποιθηση ετσι ειναι

---------- Προσθήκη στις 16:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:37 ----------

αν εγω λεω αρλουμπες και φλυαρω ανουσια, τοτε τι μπορει να πει κανεις για καποιον που ισχυριζεται τα παραπανω?

τα λογια ειναι περιττα.....

• Moderators
Δημοσ.

Γειτονε Rabican, μην ασχολεισαι.

Συμφωνα με τον uber-δε-ξερει-τι-εχει-οδηγησει-και-τι-οχι elise, ανηκεις στη μαζα, οποτε δεν δικαιουσαι να μιλας.

Δημοσ.
Γειτονε Rabican, μην ασχολεισαι.

Συμφωνα με τον uber-δε-ξερει-τι-εχει-οδηγησει-και-τι-οχι elise, ανηκεις στη μαζα, οποτε δεν δικαιουσαι να μιλας.

Εσύ τα φώτα τα έφτιαξες;:P

Δημοσ.

το οπελ αστρα δεν εχει βγει αυτοκινητο της χρονιας , επιδει το εθεσε καποιος φιλος , επισεις το τελευταιο οπελ ειναι αρκετα καλο ειδικα σε ποιοτητα μεσα , αλλα φθηνο δε το λεμε κιολας , 19 100 η elegance ? και με τασια παρακαλω... ! το οτι αγοραζει πολυς κοσμος οπελ παιζει ρολο η καλη χρηματοδοτηση που πετυχαινουν .

Στο θεμα πατηματος - κρατηματος και γενικα επι συνολου πρεπει να πω οτι το εψαξα αρκετα κατι πηγε να κανει η οπελ κατι πολυ καλο! Αλλα πιστευω οτι το εχασε ειδικα στην αναρτηση βλεπε ημιάκαμπτο επανασχεδιασμενο μεν και κουραφεξαλα γιαυτο το λογο πιστευω καποιοι το εθεσαν σαν μετριοτητα παντως το αγορασε ενας γνωστος μου το 1400 με τα 100 αλογα μεσα πολυ μπλιμπλικι παντως καλο η κακο προσωπικα δε μου εκανε κλικ και ξερετε αυτο το κλικ είναι μεγαλυ υποθεση !

Δημοσ.
το οπελ αστρα δεν εχει βγει αυτοκινητο της χρονιας , επιδει το εθεσε καποιος φιλος...

Το insignia αναφέρθηκε παραπάνω ότι βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς και όχι το astra...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...