Προς το περιεχόμενο

Νεο opel ASTRA 2010

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δυστυχώς η συντηρητική εμφάνιση αλλά και ουσία δεν φαίνεται να κόβουν πωλήσεις.Τρανό παράδειγμα η Toyota, που όποτε μπαίνω σε σαλονάκι συνεργείου, νομίζω πως είμαι στα ΚΑΠΗ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ενταξει η Toyota ομως εχει κατι που δεν εχει καμια αλλη εταιρια στον κοσμο και αυτο δεν ειναι αλλο απο το after sales service. Ομολογω οτι αυτο μου εχει ληψει απο την "μεταβαση" μου στην VW η οποια μου τρωει Λ7 οπου σταθει και οπου βρεθει χωρια η γενικη αλλαζωνεια και "γαμαω" συμπεριφορα των υπαλληλων της.

Εξαλου το τι κοιτας σε ενα αμαξι αλλαζει με τα χρονια. Δεν περιμενω να ειμαι (παραδειγμα) 45 και να εχω τα ιδια δεδομενα για το τι θελω απο ενα αμαξι οπως σημερα. Εκει λοιπον ειναι που κερδιζει πολυ η Toyota. Παιρνεις αμαξι της και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για τα 6 χρονια που βασταει η εγγυηση. Περισι ενας φιλος της αδερφης μου (οικογενειαρχης) ειχε αγορασει ενα Rav 4 και στα 12κ χιλιομετρα του εμεινε ο κινητηρας στο χερι (diesel κιολας). Δεν του αλλαξαν καν τη μηχανη, του εδωσαν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Rav 4. Ε αυτο για εμενα οπως και να εχει σιγουρα μετραει.

Ον-τοπικ. Το ειδα το αμαξι απο κοντα κατω απο την εισοδο της δουλειας μου σημερα το πρωι και δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Δεν εχει αυτο που λεμε "ψυχη" και ενω το εσωτερικο στις φωτο διχνει ωραιο απο κοντα δεν μου αρεσε και τοσο.

παιδες επειδη το οδηγω το νεο αστρα το 1.4 επειδη το πηρε η κοπελα μου ενα εχω να πω

τα 100 αλογα ειναι γαιδουρια

δεν κουνιετε το αμαξι !θελει πρωτη σε καθε μικρη ανηφορα!επρεπε με βαση το βαρος του να δωσουν μερικα αλογακια παραπανω για ασφαλεια πρωτα απο ολα

εγω δεν θα το παιρνα βεβαια εγω θελω κ μερικα αλογα παραπανω

αλλα κ για γυναικειο αμαξι χρειαζετε για λογος ασφάλειας ξανα!οταν πας να κανεις μια προσπεραση σε ενα λεωγωρειο σε εθνικη κ θες ενα λεπτο ενω με το ford ranger (143hp) τον αγροτη θες 10 δευτερα τοτε παει το χασες!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 1400 κιλά οπότε έιναι σίγουρα λίγα τα 100 άλογα.

Οπότε είτε παίρνεις τουλάχιστον το 1.6 με τα 115 είτε το 1.4Τ με τα 140...

Μην ξεχνάς φίλε μου όμως ότι σου δίνει μια σταθερότητα και στιβαρότητα ένα τοσο βαρύ αμάξι...

Αν θέλεις πολλά γκάζια παίρνεις το 1.6Τ με τα 180 άλογα...

Διαλέγεις και παίρνεις, πάντως το value for money που παίρνεις είναι ίσως μοναδικό στην κατηγορία...

Καμία σχέση η σταθερότητα με το βάρος.

απολύτως ομως....

---------- Προσθήκη στις 19:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:05 ----------

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 1400 κιλά οπότε έιναι σίγουρα λίγα τα 100 άλογα.

Οπότε είτε παίρνεις τουλάχιστον το 1.6 με τα 115 είτε το 1.4Τ με τα 140...

Μην ξεχνάς φίλε μου όμως ότι σου δίνει μια σταθερότητα και στιβαρότητα ένα τοσο βαρύ αμάξι...

Αν θέλεις πολλά γκάζια παίρνεις το 1.6Τ με τα 180 άλογα...

Διαλέγεις και παίρνεις, πάντως το value for money που παίρνεις είναι ίσως μοναδικό στην κατηγορία...

οποιο κινητηρα και να παρει , ειναι κακος. η οπελ ποτε δεν εφτιαξε ενα ολοκληρωμενο και σωστο αυτοκινητο. ΠΑΝΤΑ ηταν η μετριοτητα, ΠΑΝΤΑ ηταν η προχειροδουλειά.

οποιο κινητηρα και να παρει , ειναι κακος. η οπελ ποτε δεν εφτιαξε ενα ολοκληρωμενο και σωστο αυτοκινητο. ΠΑΝΤΑ ηταν η μετριοτητα, ΠΑΝΤΑ ηταν η προχειροδουλειά.

Μόνο το παρακάτω:

lotus-omega.jpg

Αλλά το έφτιαξαν άλλοι για την Opel.

Προφανώς παιδιά αυτή είναι δική σας άποψη, βλέπε insignia (να θυμίσω ότι βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς).

Επίσης το βρίσκω ύπουλο από την πλευρά σας να κατηγορείτε ένα αυτοκίνητο που δεν το έχετε δει ή οδηγήσει ακόμα...

Μιλώντας με γνωστούς μου που το έχουν αποκτήσει (1.6Τ sport με πολλά extra αξεσουάρ και σε φοβερή τιμή) είναι απόλυτα ευχαριστημένοι...

τωρα το να γραφει καποιος πως ΠΟΤΕ δεν εφτιαξε καλο αμαξι η οπελ φανερωνει εμπαθεια προς τη μαρκα. και εγω δε γουσταρω τα γαλλικα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πω οτι ποτε δεν εφτιαξαν καλο αμαξι. αν το εκανα δε θα ημουν αντικειμενικος κριτης. τελωσπαντων..

Προφανώς παιδιά αυτή είναι δική σας άποψη, βλέπε insignia (να θυμίσω ότι βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς). αμα δωσεις τα αναλογα μαρουλια και λαντα νιβα βγαζεις αυτοκινητο της χρονιας

Επίσης το βρίσκω ύπουλο από την πλευρά σας να κατηγορείτε ένα αυτοκίνητο που δεν το έχετε δει ή οδηγήσει ακόμα... ΠΟΤΕ δεν εφτιαξε η οπελ αμαξι της προκοπης, ΠΟΤΕ δεν θα φτιαξει. και επισης μερικα πραγματα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ χωρις να τα οδηγησεις

Μιλώντας με γνωστούς μου που το έχουν αποκτήσει (1.6Τ sport με πολλά extra αξεσουάρ και σε φοβερή τιμή) είναι απόλυτα ευχαριστημένοι...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα πει οτι δεν ειναι ευχαριστημενος επειδη ΠΛΗΡΩΣΕ απο την τσεπη του. ΕΠΙΣΗΣ λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να κρινουν ΣΩΣΤΑ ενα αυτοκινητο. το οτι ειανι καποιος ευχαριστημενος απο ενα αυτοκινητο δεν σημαινει οτι ειναι και καλο...

...................

---------- Προσθήκη στις 12:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:03 ----------

τωρα το να γραφει καποιος πως ΠΟΤΕ δεν εφτιαξε καλο αμαξι η οπελ φανερωνει εμπαθεια προς τη μαρκα. και εγω δε γουσταρω τα γαλλικα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πω οτι ποτε δεν εφτιαξαν καλο αμαξι. αν το εκανα δε θα ημουν αντικειμενικος κριτης. τελωσπαντων..

καλο θα ειανι να ειμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ. αν εσυ προσωπικα εισαι απο τα ατομα που εχουν σαν δογμα οτι : ολα τα αυτοκινητα ειναι καλα, λυπαμαι αλλα ειναι δικο σου καθαρα προβλημα....

Μια χαρά αυτοκίνητα. Αλλωστε αφού αναφέρατε μαρούλια , στην μεσαία κατηγορία τα αυτοκίνητα της OPEL είναι από τα πιο ακριβά. Οτι πληρώνεις θα πάρεις. Κάτοχος ενός astra απο 1999 ( 0 προβλήματα ) και κάτοχος ενός astra απο 2008 ( 0 προβλήματα). Ποιοτικότερο στα πλαστικά στο εσωτερικό από πολλά αυτοκίνητα μεσαία που κυκλοφορόυν. Μηχανικά ποτέ πρόβλημα και αυτό με σωστή χρήση. Το ότι η OPEL μηχανικά δεν έβγαλε κινητήρες turbo στα 1.4 και γενικά αυτοκίνητα με λιγότερη ιπποδύναμη στα ίδια κυβικά με άλλα δεν είναι τυχαίο. Επειδή έχουν ακουστεί και αυτά.

Οσον αφορά το Insignia αναφορικά επειδή το έχω κάνει τεστ drive , εχω πάει να το δούμε και με πολύ γνωστό μηχανικό αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη , το αυτοκίνητο είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η OPEL και είναι χρόνια μπροστά από εταιρίες Γαλλικές κλπς. επειδή αναφέρθηκε ότι βγήκε αυτόκινητο της χρονιάς με βάσει τα μαρούλια να θυμίσω οτι με 19.750 ευρώ το τσιμπάς ενώ άλλες χρονιές έχουν βραβευτεί ως αυτοκίνητα της χρονιάς οχήματα άλλων εταιριών με 15.000 και ίσως και λιγότερο.

Α και κάτι ακόμα. Για να κρίνεις ενα αυτοκίνητο πρέπει να έχεις κάνεις test drive και τα υπόλοιπα όλα. Οπότε μην προτέρχεται ;) αναφορικά το insignia έχει τρομερή οδική συμπεριφορά και πάτημα στο δρόμο. Φοβερά φρένα σε σχέση με παλαιότερα OPEL. Μου θύμησε λίγο audi στον τρόπο του ;)

φιλε elise η μετριοφροσυνη πρεπει να σου ειναι αγνωστη λεξη. απο τη μια λες οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι που μπορουν να κρινουν σωστα ενα αμαξι, απο την αλλη λες ομως οτι κανενα οπελ δεν ειναι καλο, κατατασσοντας εαυτον στους "πολυ λιγους", αφου εκρινες ολοκληρη αυτοκινητοβιομηχανια απο αρχης της οτι ΠΟΤΕ δεν εβγαλε καλο αμαξι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...