Προς το περιεχόμενο

Νεο opel ASTRA 2010

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σε όλους.Ενδιαφέρεται ο Πατέρας μου για την αγορά του νέου astra άλλα η πληροφόριση μέσα απο το site είναι ελλειπής.Που μπορεί κάποιος να δεί τις εκδόσεις του astra.Τον ενδιαφέρει βεβαια να ειναι 1600 και τουρμπίσιο όποτε έχουμε ένα στανταρ.Αλλα απο επίπεδο εξοπλισμού?

Σας ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειδα πριν μερικες μερες ενα στην εθνικη το οποιο ελεγε και turbo απο πισω

Τι εγινε κυκλοφορησε κιολας?

Παντως απο κοντα και σε μαυρο δεν με ενθουσιασε καθολου!

Περναει τελειως απαρατηρητο (οχι οτι αυτο ειναι κακο βεβαια) αλλα απο τις φοτογραφιες το περιμενα ποιο ''επιθετικο''

Θα ηταν καπιου dealer φαινεται κανενα test drive(δυσκολο) ή θα γινοταν μεταφορα απο καπιο καταστημα σε αλλο (καμια φορα γινεται οδηκος η ολη διαδικασια και οχι με νταλικα) ή κανενα απο τα δημοσιογραφικα....

Εγω ειδα πριν μερικες μερες ενα στην εθνικη το οποιο ελεγε και turbo απο πισω

Τι εγινε κυκλοφορησε κιολας?

Παντως απο κοντα και σε μαυρο δεν με ενθουσιασε καθολου!

Περναει τελειως απαρατηρητο (οχι οτι αυτο ειναι κακο βεβαια) αλλα απο τις φοτογραφιες το περιμενα ποιο ''επιθετικο''

Εγω έχω το gtc που κυκλοφορεί τώρα και είμαι απογοητευμένος με το νέο astra. αν εξαιρέσεις την τεχνολογία και το εσωτερικό που αν το κοιτάξει καλά παίζει πολύ πλαστικούρα , σε ομορφιά το αμάξι δεν λέει και πολλά. θα περιμένουμε το νέο GTC στα μέσα του 2011. Για το νέο αστρα έχου ακούσει οτι έχει πολύ καλά κρατήματα και φρένα πράγμα για το οποίο δεν ξεχώριζες σε αμάξια OPEL

Έχουν παραδοθεί ήδη αρκετά opel astra από τα τέλη Δεκέμβρη, οπότε είναι πολύ λογικό να έχετε πετύχει κάποιο στον δρόμο...Απότι μίλησα με κάποιους γνωστούς μου που το έχουν παραλάβει είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Apateonas_69 στην παρακάτω διεύθυνση μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που θέλεις:

http://www.autotriti.gr/newcars/compare/montela.asp?marka=OPEL&montelo=ASTRA%20(NEO)

Το ειδα σημερα στο βενζιναδικο σε μαυρο με 17ρα ή 18ρα ζαντα...πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ με το μαυρο και τη ζανταρα. Παιζει μεγαλο ρολο φαινεται και το χρωμα σε αυτο το model....

το ειδα και εγω απο κοντα χθες και απο μεσα , δε μπορω να πω οτι μου αρεσε , θα συμφωνεισω και εγω οτι δεν εχει πρωσοπικοτιτα το αυτοκινητο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...