ZELDA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 NA σε εχει καλα ο θεος παλλικαρι μου D:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Kαλοριζικο! Το δικο σου ειναι στην φωτο?? Ποσο πηγε κ τι εβαλες μεσα, κανε μια παρουσιαση ντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 tsi 122 πλουσια εκδοση ασπρο χρώμα , κιβωτιο μανουαλ , ηλιοροφη σπορ πακετο με 17ρα πορτο 22100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 tsi 122 πλουσια εκδοση ασπρο χρώμα , κιβωτιο μανουαλ , ηλιοροφη σπορ πακετο με 17ρα πορτο 22100 Μια χαρα, καλοριζικο και καλοταξιδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω παιδια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apateonas_69 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Ενδιαφέρεται ο Πατέρας μου για την αγορά του νέου astra άλλα η πληροφόριση μέσα απο το site είναι ελλειπής.Που μπορεί κάποιος να δεί τις εκδόσεις του astra.Τον ενδιαφέρει βεβαια να ειναι 1600 και τουρμπίσιο όποτε έχουμε ένα στανταρ.Αλλα απο επίπεδο εξοπλισμού? Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Θες να σου δωσω ενα τηλεφωνακι να παρεις να ρωτησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγω ειδα πριν μερικες μερες ενα στην εθνικη το οποιο ελεγε και turbo απο πισω Τι εγινε κυκλοφορησε κιολας? Παντως απο κοντα και σε μαυρο δεν με ενθουσιασε καθολου! Περναει τελειως απαρατηρητο (οχι οτι αυτο ειναι κακο βεβαια) αλλα απο τις φοτογραφιες το περιμενα ποιο ''επιθετικο'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Θα ηταν καπιου dealer φαινεται κανενα test drive(δυσκολο) ή θα γινοταν μεταφορα απο καπιο καταστημα σε αλλο (καμια φορα γινεται οδηκος η ολη διαδικασια και οχι με νταλικα) ή κανενα απο τα δημοσιογραφικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγω ειδα πριν μερικες μερες ενα στην εθνικη το οποιο ελεγε και turbo απο πισωΤι εγινε κυκλοφορησε κιολας? Παντως απο κοντα και σε μαυρο δεν με ενθουσιασε καθολου! Περναει τελειως απαρατηρητο (οχι οτι αυτο ειναι κακο βεβαια) αλλα απο τις φοτογραφιες το περιμενα ποιο ''επιθετικο'' Εγω έχω το gtc που κυκλοφορεί τώρα και είμαι απογοητευμένος με το νέο astra. αν εξαιρέσεις την τεχνολογία και το εσωτερικό που αν το κοιτάξει καλά παίζει πολύ πλαστικούρα , σε ομορφιά το αμάξι δεν λέει και πολλά. θα περιμένουμε το νέο GTC στα μέσα του 2011. Για το νέο αστρα έχου ακούσει οτι έχει πολύ καλά κρατήματα και φρένα πράγμα για το οποίο δεν ξεχώριζες σε αμάξια OPEL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotathan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Έχουν παραδοθεί ήδη αρκετά opel astra από τα τέλη Δεκέμβρη, οπότε είναι πολύ λογικό να έχετε πετύχει κάποιο στον δρόμο...Απότι μίλησα με κάποιους γνωστούς μου που το έχουν παραλάβει είναι πολύ ευχαριστημένοι. Apateonas_69 στην παρακάτω διεύθυνση μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που θέλεις: http://www.autotriti.gr/newcars/compare/montela.asp?marka=OPEL&montelo=ASTRA%20(NEO) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το ειδα σημερα στο βενζιναδικο σε μαυρο με 17ρα ή 18ρα ζαντα...πραγματικα ΚΟΥΚΛΑ με το μαυρο και τη ζανταρα. Παιζει μεγαλο ρολο φαινεται και το χρωμα σε αυτο το model.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELDA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 το ειδα και εγω απο κοντα χθες και απο μεσα , δε μπορω να πω οτι μου αρεσε , θα συμφωνεισω και εγω οτι δεν εχει πρωσοπικοτιτα το αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ναι δεν ειναι τιποτα σπουδεο αλλα οπως ειπα το μαυρο του παει πολυ περισσοτερο... παντος 1000 φορες το "παλιο" gtc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ζελντα δεν παιζεσαι ρε φιλε παντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.