chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εχώ πέσει σε αδιέξοδο. Πήρα το qnap server και το έστησα και γενικά πάει μια χαρά. Μπορώ να δώ από όλο το τοπικό μου δύκτιο τα αρχεία να διαμοιράζω ενώ μπορώ να έχει γίνιε και ένα πολύ καλό κατεβαστήρι. Αυτό που δεν μπορώ να κάνω με τίποτα είναι να δω τα αρχεία του server από το web μέσω κάποιου broswer. Δλδ να μην είμαι σπίτι και να δω τα αρχεία μου. Οπότε βάζω την ip που έχω αυτή την στιγμή πέφτω πάνω στην οθόνη του router και στο interface του. Νομίζω ότι έχω κάνει σωστό port forwarding αλλά δεν όσο και να έχω προσπαθήσει δεν μπορώ με τίποτα να δω τον server αντί για τον router. Γενικά σε όλα τα μηχανήματα που έχω στο δύκτιο τους έχω δώσει static ip μέσω του router όπως και στον server ενώ στα ίδια τα μηχανήματα τα έχω ορίσει να παίρνουν αυτόματα ip μέσω DHCP. Ετσί στον router έχω αυτά εδώ στο client list ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:19 ---------- Μήπως ξέρετε κανά proxy server που να υποστιρίζει ftp ώστε να μπορώ να κάνω τα πειράματα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 bumb!! κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Άνοιξε και τα ports από το firewall. Αν έχεις otenet μπλοκάρει αυτόματα τα ports μεχρι το 2000 νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ok το βρήκα μέσω anonymouse.org http://anonymouse.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.