zachaoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με ποιό είναι το καλύτερο μοτέρ για παπί . Να είναι 125 κυβικά και τετράχρονος φυσικά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Τις καλύτερες εμπειρίες τις έχω από μοτέρ της honda εδώ και πολλά χρόνια, τόσο σε 50cc, 72cc, 90cc και τώρα με ένα supra 100άρι. Αξιοπιστία στο φουλ. Σε πάπια αναφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zachaoulis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 και εγω σκεφτομαι για astrea μοτερ.για lifan μοτερ εχει κανεις προσωπικες εμπειριεσ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Astrea μοτερ here, 75000km ΣΚΙΣΙΜΑΤΟΣ, δεν εχει νιωσει χριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι θες μεχρι 125? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zachaoulis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ε για να το σηκωνει το παπι.βασικα σηκωνει και παραπανω ξερω αλλα δεν ειμαι απο αυτους που τα θελουν για κοντρες.θελω να κρατησει χρονια αυτο το μοτερ.και για τα lifan δεν ακουσα τα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ε για να το σηκωνει το παπι.βασικα σηκωνει και παραπανω ξερω αλλα δεν ειμαι απο αυτους που τα θελουν για κοντρες.θελω να κρατησει χρονια αυτο το μοτερ.και για τα lifan δεν ακουσα τα καλυτερα. Μακρυά απο Lifan. Δεν έχω εγώ αλλα όσοι φίλοι μου έβαλαν, το μετάνιωσαν πολύ όμως. Όλο προβλήματα είναι και στο τέλος τα πετάγανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.