bablyk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω οτι τo garcon έχει ζωντανή jazz κάθε Δευτέρα (παραλία) και Τρίτη (Med. Cosmos).
Garnele Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Στον παλιό Τότη στην παραλία αναφέρεσαι έτσι;
livewire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Βαθιά κρίση λοιπόν στη τζάζ σκηνή της πόλης. Ευτυχώς, το Duende στην περιοχή του Φρουρίου,Λάρισα απέχει σκάρτες 2 ώρες με τον προαστιακό και τις μετακινήσεις από και προς το σταθμό. Μια θυσία που οι πεινασμένοι τζαζοφίλ καρντάσιανς είμαι σίγουρος ότι μπορούν να αντέξουν. Αυτοί οι τελευταίοι ειδικά, μπορούν να βολευτούν κάθε Τετάρτη(αν δεν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους μήνες) στο εστιατόριο Παπαρούνα, όπου μπορούν να απολαύσουν τίμιες μάσες συνοδεία εντυπωσιακής κάβας(τηρουμένων) και λάηβ τζάζ άκτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ευτυχώς, το Duende στην περιοχή του Φρουρίου,Λάρισα απέχει σκάρτες 2 ώρες με τον προαστιακό και τις μετακινήσεις από και προς το σταθμό. Μια θυσία που οι πεινασμένοι τζαζοφίλ καρντάσιανς είμαι σίγουρος ότι μπορούν να αντέξουν. Πήγα πρόσφατα και είδα τον Κοντραφούρη με το Baby Trio. Εξαιρετικοί!
bablyk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Στον παλιό Τότη στην παραλία αναφέρεσαι έτσι; Ακριβώς. Επίσης ζωντανή jazz έχω πετύχει και στο Hotel Δαιος (παραλία)
leonidas_fs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω οτι τo garcon έχει ζωντανή jazz κάθε Δευτέρα (παραλία) και Τρίτη (Med. Cosmos). Ισχύει αυτο ??? Σήμερα εχει live Jazz ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.