iLLiCiT Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς να μου πει κανένα Bar στην Θεσσαλονίκη που να παίζει live μουσική Jazz; Thanks
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς να μου πει κανένα Bar στην Θεσσαλονίκη που να παίζει live μουσική Jazz; Thanks Να πας να δεις τους Breezz αν τους πετυχεις πουθενα.Στην Παπαρουνα και στην Σκνιπα επαιζαν πριν λιγο καιρο αλλα τωρα δεν υπαρχουν αντιστοιχα μαγαζια για live. Αν θελεις κατι πιο κυριλατο,εχω ακουσει οτι παιζουν στην πλατεια Αθωνος,στο Βazaar.
Emilie Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 αχαχαχαχαχα!Όχι δεν καρφωνόμαστε!!!! Είναι και ένα μικρό καφέ εκεί που ήταν παλιά το έθνικ, καφέ μπαλκάν, που έχει κάποια live.
Garnele Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Το μαλτ λες. Στον όροφο, πάνω από το έθνικ. Και στο μανιφέστο παίζει κάθε τετάρτη τζαζ (λάηβ) καθώς και ενίοτε στο pierrot le fou.
iLLiCiT Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αν θελεις κατι πιο κυριλατο,εχω ακουσει οτι παιζουν στην πλατεια Αθωνος,στο Βazaar. Σε ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω.. Το μαλτ λες. Στον όροφο, πάνω από το έθνικ.Και στο μανιφέστο παίζει κάθε τετάρτη τζαζ (λάηβ) καθώς και ενίοτε στο pierrot le fou. Μαλτ εστί το Malt&Jazz στην κορομηλά; Στο site τους μονο Jazz πρόγραμμα δεν έχουν. Για το pierrot le fou η μόνη πληροφορία που βρήκα Onlike είναι ότι βρίσκεται πίσω από την Ροτόντα... Ξέρει κανείς τίποτα για τα GARCON BRASSERIE, Μικρό Καφέ και Basement; Απ'ότι διάβασα έχουν όλα Jazz ακούσματα αλλά και πάλι καμία παραπάνω πληροφορία αν είναι έτσι κάθε βράδυ.. [Για τον adminora.. Ελπίζω να μην θεωρούνται διαφήμιση οι ερωτήσεις μου]
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Στο μικρο καφε δεν εχω πετυχει ποτε live και δεν ξερω αν παιζουν live εκει,αλλα εχω να παω και καιρο.Εχει jazz ακουσματα οπως λες παντως και γενικα μ αρεσει το στυλ του.
Garnele Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Πράγματι, αλλά το μικρό καφέ (όπως και τα υπόλοιπα) δεν παίζουν αποκλειστικά και μόνο τζαζ, μπορεί να παίξουν από ροκ μέχρι μπλουζ. Εκεί πηγαίνω κι εγώ συχνά, η τζαζ δεν είναι κάτι σταθερό στις μουσικές επιλογές αλλά ακόμη και όταν παίζει κάτι άλλο νομίζω ότι πέραν του ότι δεν ενοχλεί τα αφτιά, είναι και στα πλαίσια ακουσμάτων των τζαζ-φανζ. Στο μαλτ έχω πολύ καιρό να πάω οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για το αν απλά έχει μείνει μόνο στο όνομα η έννοια του τζαζ, αλλά στο μανιφέστο ξέρω ότι κάθε τετάρτη έχει εξαιρετικό τζαζ λάηβ από πολύ καλούς μουσικούς και στο πχερό λε φου έχει μία δευτέρα το μήνα σίγουρα τον ντράμερ από το προαναφερθέν λάηβ του μανιφέστου στα ντεκς.
Emilie Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αν θες δες και εδώ είναι ένα πολύ χρήσιμο site με όλα τα events της πόλης.
Erunildo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Επισης καθε Κυριακη βραδυ εχει λαιβ τζαζ στη "Στοα",μεσα στην αγορα Μοδιανο. Μικρο μαγαζακι,ο κοσμος ειναι σχεδον πανω στους μουσικους,αλλα με πολυ ομορφη ατμοσφαιρα.
censOred Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Επισης καθε Κυριακη βραδυ εχει λαιβ τζαζ στη "Στοα",μεσα στην αγορα Μοδιανο. Μικρο μαγαζακι,ο κοσμος ειναι σχεδον πανω στους μουσικους,αλλα με πολυ ομορφη ατμοσφαιρα. Με προλαβες. Λοιπόν επιβεβαιωνω για το μανιφεστο.και πολυ ωραια καφετερια-μπαρακι,εχω πετυχει λαιβ τζαζ γκρουπακι.και τους ιδιους παλι τους πετυχα στην στοά (στο κατω το μαγαζακι).τους θυμομουν λογω του τυπα που επαιζε βιολοντσελο και ειχε εκστασιαστεί.
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να δώσει κανείς πληροφορίες για διεύθυνση για το Μανιφέστο? Ευχαριστώ.
Garnele Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Είναι στη Γούναρη, πίσω από τη Ροτόντα όμως. Στο αριστερό σου χέρι θα το δεις, δε θυμάμαι νούμερο..
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Οκ σε ευχαριστώ. Επίσης ψάχνω ένα θέμα που είχε ανοιχτεί (στο Μπλα-Μπλα νομίζω) με προτάσεις για έξοδο στην Θεσ/νίκη και πρότεινες και εσύ αν θυμάμαι καλά κάποια μέρη και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω. Μήπως το θυμάσαι? Θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ο Ναυτικός όμιλος και ο klain (μάλλον) είχε προτείνει ένα καφέ στην αριστοτέλους πάνω απο το σινεμά. Κάτι τέτοιο...
Garnele Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Στο οφίσιαλ οφτόπικ ήταν σίγουρα, θα το τσεκάρω και αν το βρω θα το ποστάρω εδώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:03 ---------- Να το. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2748445&postcount=41473 Είναι για μπυραρίες βέβαια, ανεξαρτήτου μουσικής και στυλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.