Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μεγέθους video

myle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ακόλουθο δεν μου δούλεψε:

>
ffmpeg -i input_file -fs 123456 outputfile

mencoder δεν έχω εγκατεστημένο και μπερδεύομαι με τα ορίσματα που πρέπει να του δώσω. Ουσιαστικά το μόνο που θέλω να αλλάξει είναι το bitrate για να επιτευχθεί η συμπίεση με όλα τα άλλα χαρακτηριστικά ίδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο ffmpeg, το -fs switch νομίζω ότι δεν κάνει αυτό που νομίζεις ότι κάνει, αλλά απλά σταματά την κωδικοποίηση αν και όταν το outputfile ξεπεράσει το μέγεθος που έχεις καθορίσει ως τιμή του switch. Άρα, δεν είναι αυτό που θες, γιατί είτε θα καταλήξεις με ένα outputfile μικρότερου μεγέθους από αυτό που τελικά θέλεις είτε θα καταλήξεις με ένα outputfile ίδιου μεγέθους με αυτό που τελικα θέλεις, αλλά θα λείπει ένα κομμάτι του video από το τέλος!

Δες το "-b bitrate" switch: http://ffmpeg.org/ffmpeg-doc.html#SEC9

AviDemux

Τρέχεις το avidemux2_gtk.exe διαλέγεις codec από αριστερά όπου λέει video πατάς configure και στο encoding type διαλέγεις two pass video size.

Πρέπει να έχεις τους ανάλογους codec περασμένους στο σύστημα σου.

Σε Linux, avidemux2_gtk.exe λίγο δύσκολο, μόνο ίσως μέσω Wine. Αλλά και πάλι:

Πρέπει να έχεις τους ανάλογους codec περασμένους στο σύστημα σου.

...τα Windows builds του Avidemux είναι αυτόνομα και δεν χρησιμοποιούν καθόλου τους codecs του συστήματος.

Σε Linux, avidemux2_gtk.exe λίγο δύσκολο, μόνο ίσως μέσω Wine. Αλλά και πάλι:

...τα Windows builds του Avidemux είναι αυτόνομα και δεν χρησιμοποιούν καθόλου τους codecs του συστήματος.

Καλά sorry για το .exe βάλε το ανάλογο σε linux αφού έχει και έκδοση avidemux για linux.

Τι να πω μια φορα έκανα encode χωρίς να περάσω πρώτα codec και μου έβγαλε μονο μια πράσινη εικόνα με τον ήχο κανονικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...