Προς το περιεχόμενο

Μπορούμε να μαζευτούμε 500.000 Ελληνες έως την Πρωτοχρονιά?

Skierpetros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ, πέρα απ'το αν είναι χρήσιμο ή όχι αυτό το group (έχω δει πολύ χειρότερα, πχ: "We demand the GREEK flag in Playfish Geo Challenge game", που για όσους δεν ξέρουν είναι ένα παιχνιδάκι σχετικό με γεωγραφία και κάποιοι έπαθαν πολιτισμικό σοκ επειδή όσο και αν έπαιξαν δεν βρήκαν την ελληνική σημαία μέσα στις ερωτήσεις), είναι τουλάχιστον ανέφικτο.. Αν δεν κάνω λάθος οι έλληνες χρήστες τοy facebook είναι 1.000.000 . Αν αφαιρέσουμε τους μη ενεργούς χρήστες, ίσα ίσα που φτάνουμε οι υπόλοιποι! Επομένως, βιαστείτε! :-D:-D:-D οτι να 'ναι...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή, το άτομο αυτό που δημιούργησε αυτό το γκρουπ, δεν είχε τίποτα άλλο καλύτερο να κάνει; Ή τόσο πολύ νοιάζεται τελικά να δει όλους τους Έλληνες (ή έστω 500.000 εξ αυτών) μαζεμένους σε ένα γκρουπ; Αλήθεια, σε πόσα ακόμα φόρουμ έχει μπει για να το διαδώσει; Αμάν πια με αυτή την Facebookoφρενίτιδα, δεν το αντέχω άλλο. Λες και όλος ο κόσμος, περιστρέφεται γύρω από αυτό. Αν δεν υπήρχαν οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, θα μας ήταν αδύνατο να πάρουμε τηλέφωνο κάποιο παλιό γνωστό/φίλο/συμμαθητή μας, για να βγούμε έξω, να τον ξαναδούμε, να μάθουμε νέα του... Γνωρίζω άτομα και το 3ο πράγμα που με ρωτάνε, είναι αν έχω facebook... Άντε και γάμος μέσα από αυτό, γιατί όπως το βλέπω, το να μη βγαίνουμε από τα σπίτια μας με γνωστούς, είναι must.

Δημοσ.

Δεν κράζω το fb και το Myspace. Όσοι το κάνετε αυτό, να κράζετε και το Internet!

Όπως θέλει το χρησιμοποιεί ο καθένας. Εγώ κάνω για παράδειγμα τα πάντα ignore και κάνω approve μόνο φίλους.

Το συγκεκριμένο θα το έκανα ignore επειδή δεν είμαι υπερφήφανος που είμαι Έλληνας, αλλά το αντίθετο!

Γνωριμίες τόσο με κοπέλες, τόσο και με άντρες (όχι gay* :P) έχω κάνει αρκετές.

Στα ίδια μέρη συχνάζουμε, οπότε γίνεται αυτόματα. Συνήθως δεν το κανονίζουμε.

* Όχι ότι έχω κάτι μαζί τους, έτσι και αλλιώς οι gay είναι αναgay... Εννοώ ότι με κοπέλες πάει αλλού και με άντρες φιλικά...

Δημοσ.

τελικά, με εχει φάει η αγωνία...Βρεθηκαν τόσοι έξυπνοι ελληνες πολίτες, που να καταφέρουν να σπάσουν το δυσκαταβλητο ρεκόρ?

Πραγματικά απορώ...Εκτός από 2-3 σοβαρούς εδώ μέσα, που έδωσαν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να δοξαστεί η χώρα μας στο διαδίκτυο, και εφτιαξαν λογ/σμο ακόμα και στη γιαγιά τους, οι υπόλοιποι, που χλευάζετε και ειρωνεύεστε την τιτάνια αυτή προσπάθεια, τι στο καλό νομίζετε ότι θα πετυχετε?

Δημοσ.
τελικά, με εχει φάει η αγωνία...Βρεθηκαν τόσοι έξυπνοι ελληνες πολίτες, που να καταφέρουν να σπάσουν το δυσκαταβλητο ρεκόρ?

Πραγματικά απορώ...Εκτός από 2-3 σοβαρούς εδώ μέσα, που έδωσαν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να δοξαστεί η χώρα μας στο διαδίκτυο, και εφτιαξαν λογ/σμο ακόμα και στη γιαγιά τους, οι υπόλοιποι, που χλευάζετε και ειρωνεύεστε την τιτάνια αυτή προσπάθεια, τι στο καλό νομίζετε ότι θα πετυχετε?

Βασικα πιστευω οτι πισω απο τον χλευασμό βρισκεται σε λανθανουσα μορφη ενα ειδος ζηλειας - φθονου που δεν σκεφτηκαμε πρωτοι εμείς να δημιουργησουμε αυτο το σουπερντουπερ-φανταζι γκρουπακι που η κοινωνικη του επιδραστικοτητα απλα δεν περιγραφται.

Δημοσ.

+ των όσων είπε ο παρά πάνω (μπήκε ένα facepalm στη μέση), με μια μικρή παραλλαγή, γιατί αυτό το γκρουπάκι παίζει να κατέχει μια χ θέση στην κατάταξη αντίστοιχων γκρουπακίων (π.χ. 28ο στην κατηγορία "Μπορούμε να μαζευτούμε χ έλληνες/γαύροι/βάζελοι/αεκτζήδες/θεσ/νικείς/κρητικοί/αθηναίοι κτλ κτλ κτλ, πριν την Πρωτοχρονιά/Χριστούγεννα/Πάσχα/Μουντιάλ;" κτλ κτλ κτλ κτλ), οπότε η ζήλεια δεν έχει στόχο τον ορίτζιναλ (ουχί αεκτζή) δημιουργό του πρώτου γκρουπακίου, αλλά τον τελευταίο που δημιούργησε ένα τέτοιο.

The possibilities are endless, οπότε μπορούμε να αφήσουμε τη ζήλεια κατά μέρος, και να βρούμε, όσοι θέλουμε, κάποιο άλλο milestone.

Π.χ. "Μπορούμε να μαζευτούμε 432.598 έλληνες μέχρι τα Φώτα;"

Θα ήταν θεμιτό βέβαια, από πλευράς Facebook, να υπάρχουν awards για το accomplish κάθε milestone, όπως υπάρχει και στα περισσότερα καινούρια games που βγαίνουν. ΈΤΣΙ, ίσως να είχε κάποιο βαθύτερο νόημα, γιατί θα αισθανόσουν πολύ large με κάθε καινούριο badge που θα κατακτούσες.

Δημοσ.
Λοιπον το βρήκα! Θα ανοιξω group...

<<Ελατε να την παιξουμε ολοι μαζι ταυτοχρονα!>>

αχαχαχαχ εκει σιγουρα θα μαζευτούμε πάνω απο 500.000 άτομα. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...