Members gsarig Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 εγώ πάντως γράφτηκα κι έστειλα πρόσκληση και σε όλους μου τους φίλους. Κι έφτιαξα fb και στη γιαγιά μου, μόνο και μόνο για να ενισχύσω την προσπάθεια.
random Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Βάλτε τα δυνατά σας, γιατι το παρακάτω σαιτ έχει ήδη μαζέψει 359.633 Έλληνες, 987.235.888 Κινέζους, και 17 εξωγήινους, και κοντεύει να σας περάσει!!!
jtsc21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 500.000?? μεχρι την Πρωτοχρονια δε νομιζω.. μεχρι το Πασχα ισως...... αν βεβαια δεν ειναι deadline:p o επομενος στοχος θα ειναι: Μπορούμε να μαζευτούμε 5.000.000 Ελληνες έως το Mundial??
--Shady-- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό δεν είναι τίποτα.Υπάρχουν πιο προχωρημένα όπως το "Mπορούμε να μαζευτούμε 200,000 μέχρι να ανοίξουν τα σχόλια?" η το αξεπέραστο "Ξύπνησα εγώ όλοι τη πολυκατοικία φωνάζοντας ΦΎΤΡΩΣΕ ΦΎΤΡΩΣΕ μαζί με GELLER." Φυσικά υπάρχουν και group που αξίζει να μπεις: I bet I can find 1,000,000 people who hate Jonas Brothers/Hannah Montana.
kyriakh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το γουστάρω το facebook ούτε με σφαίρες.Δε μπα να μη ξαναδώ τους συμαθητές μου.. και αυτούς που έχω χαθεί.. Άλλωστε άμα γουστάραμε, δε θα είχαμε χαθεί.Πάλι σανό στον όχλο
gf030 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το γουστάρω το facebook ούτε με σφαίρες.Δε μπα να μη ξαναδώ τους συμαθητές μου.. και αυτούς που έχω χαθεί..Άλλωστε άμα γουστάραμε, δε θα είχαμε χαθεί.Πάλι σανό στον όχλο Μαζι σου. Δεν πιστευω στις γνωριμιες, αποκτηση φιλων, αποκτηση γκομενας, αγορων, μεσω υπολογιστη. Δε γουσταρω την προβατοποιηση και τα ηλεκτρονικα μαντρια γενικοτερα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μαζι σου.Δεν πιστευω στις γνωριμιες, αποκτηση φιλων, αποκτηση γκομενας, αγορων, μεσω υπολογιστη. Δε γουσταρω την προβατοποιηση και τα ηλεκτρονικα μαντρια γενικοτερα. Οσον αφορα τις αγορες,διαφωνω μαζι σου και δεν νομιζω πως θα πρεπει να τις βαζεις στο ιδιο σακι με τα υπολοιπα που ανεφερες.
onty Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εγω ειμαι αισιοδοξος και δεν πιστευω οτι υπαρχουν τοσο πολυ μακακες Ελληνες ( 500,000) ωστε να μπουν στο γκρουπακι.. Γυρω στις 200.000 τους υπολογιζω ( οι παροντες εξαιρουνται)
Merdock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μαζι σου.Δεν πιστευω στις γνωριμιες, αποκτηση φιλων, αποκτηση γκομενας, αγορων, μεσω υπολογιστη. Δε γουσταρω την προβατοποιηση και τα ηλεκτρονικα μαντρια γενικοτερα. Και εγώ αντιπαθώ το Facebook(και γενικά τα social networks) αλλά όσων αφορά την απόκτηση φίλων/γκόμενας έχεις άδικο. Μερικούς από τους καλύτερους μου φίλους τους έχω γνωρίσει μέσω internet.Φυσικά δεν γράφτηκα σε κάποιο φόρουμ/σελίδα κτλ με σκοπό να κάνω φίλους,ήταν κάτι που απλά προέκυψε.(πχ τους έκανα add στο msn και μιας και μιλούσαμε καιρό είπαμε να συναντηθούμε και από κοντά ή τους γνώρισα σε κάποια συνάντηση του φόρουμ) Επίσης ξέρω άτομα που έχουν γνωριστεί μέσω internet και έχουν καιρό σχέση και περνάν και πολύ καλά.Και πάλι ήταν κάτι που προέκυψε. Όσων αφορά τις αγορές επίσης διαφωνώ.
gf030 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Οσον αφορα τις αγορες,διαφωνω μαζι σου και δεν νομιζω πως θα πρεπει να τις βαζεις στο ιδιο σακι με τα υπολοιπα που ανεφερες. Παλιομοδιτης... προτιμω να πηγαινω στο μαγαζι και να "μυριζω"..... Αλλωστε για αγορες απο εξωτερικο εχω και ενα θεματακι με τις καρτες, μπορω και ζω χωρις... Merdock: Και εγώ αντιπαθώ το Facebook(και γενικά τα social networks) αλλά όσων αφορά την απόκτηση φίλων/γκόμενας έχεις άδικο. Μερικούς από τους καλύτερους μου φίλους τους έχω γνωρίσει μέσω internet.Φυσικά δεν γράφτηκα σε κάποιο φόρουμ/σελίδα κτλ με σκοπό να κάνω φίλους,ήταν κάτι που απλά προέκυψε.(πχ τους έκανα add στο msn και μιας και μιλούσαμε καιρό είπαμε να συναντηθούμε και από κοντά ή τους γνώρισα σε κάποια συνάντηση του φόρουμ) Επίσης ξέρω άτομα που έχουν γνωριστεί μέσω internet και έχουν καιρό σχέση και περνάν και πολύ καλά.Και πάλι ήταν κάτι που προέκυψε. Ενταξει, οπως τη βρισκει κανεις, την αποψη μου ειπα
kotsaris03 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εγω ειμαι αισιοδοξος και δεν πιστευω οτι υπαρχουν τοσο πολυ μακακες Ελληνες ( 500,000) ωστε να μπουν στο γκρουπακι.. Αν με παίρνεις για Μ----α εμένα που μπήκα στο γκρουπάκι τότε με γεια σου με χαρά σου.. Αλλά κοίτα μην είσαι εσύ που κάθεσαι και σχολιάζεις τόσο σκληρά ένα γκρουπάκι που το έκανε κάποιος για την πλάκα του η τέλος πάντων για να έχει να ασχολείται με κάτι.. -Και στην τελική.. Get a grip. γούστα είναι..Καλό το κράξιμο αλλά να έχεις και λόγο για να λες έναν έτσι πόσο μάλλον 5.000 sir Onty. no offense κιόλας, απλά γιατί μας πήρε όλους η μπάρα.. Μπορεί να ήθελες να πεις κάτι άλλο και να μην σε κατάλαβα αλλά..
PaNtZ0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ υπάρχει group στο να μαζευτούν 11.000.000 γαύροι..εκεί θα κολλήσουν? Σαπίλα
censOred Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αν με παίρνεις για Μ----α εμένα που μπήκα στο γκρουπάκι τότε με γεια σου με χαρά σου.. Αλλά κοίτα μην είσαι εσύ που κάθεσαι και σχολιάζεις τόσο σκληρά ένα γκρουπάκι που το έκανε κάποιος για την πλάκα του η τέλος πάντων για να έχει να ασχολείται με κάτι..-Και στην τελική.. Get a grip. γούστα είναι..Καλό το κράξιμο αλλά να έχεις και λόγο για να λες έναν έτσι πόσο μάλλον 5.000 sir Onty. no offense κιόλας, απλά γιατί μας πήρε όλους η μπάρα.. Μπορεί να ήθελες να πεις κάτι άλλο και να μην σε κατάλαβα αλλά.. Πες μου απλα την χρησιμοτητα του να μπεις σε αυτό το γκρουπ/ ΑΣΤΕΙΟ δεν ειναι σε καμια περιπτωση,σοβαρο σκοπο δεν εχει,θεωρω οτι το γκρουπακι αυτό ειναι μια μλ%^$α και μιση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.