Προς το περιεχόμενο

Wii η Xbox360

Teo-95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 1 μηνα με το wii μπορω να πω οτι ειναι το κατι αλλο

Μπορει τα γραφικα του να μην ειναι καλα αλλα σου προσφερει αλλα πραγματα

Σηκωνεσαι απο την καρεκλα σου και παιζεις, αθλεισαι, ιδρωνεις, κουραζεσαι ζεις το παιχνιδι

Εκει που επαιζα 5 ωρες τη μερα παιχνιδια στο pc σε τελεια γραφικα DX11 οπως Pro Dirt2 κλπ τωρα πια το εχω μονο για κατεβαστηρι και παιζω μονο στο wii

Ειδικα αν εχεις παρεα στο σπιτι γινεται το σωσε

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορούμε να το πούμε μούφα γιατί δεν το είδαμε ακόμα.

Από τα γραφικά πάντως φαίνεται ότι συναγωνίζεται το Wii στο video παρουσίατης του Project Natal.

Δηλαδή απαίσια εώς αρχαία.

Αυτο συμβαινει γιατι η motion techology "τρωει" τουλαχιστον ενα 15-20% της επεξεργαστικης και γραφικης δυναμης μιας κονσολας και οταν το ειχε πει η nintendo κατι τετοιο κανεις δεν τους πιστεψε. Tωρα που βγηκε κια η ιδια η MS και ειπε αυτο ακριβως ολοι το πιστεψανε.

Ειναι πολυ δυσκολο να μπορεσεις να κρατησεις ενα πραγματικα καλο γραφικο επιπεδο χωρις να επηρεασεις τις δυνατοτητες motion sensing γι αυτο και τα παιχνιδια του wii πλην μερικες εξαιρεσεις δειχνουν τα παιχνιδια καπως "χοντροκομμενα"

Οn topic. Και οι 2 κονσολες ειναι τοσο διαφορετικες μεταξυ τους οσο η μερα και η νυχτα. Παντως να παρεις Wii σαν τη μοναδικη σου κονσολα δεν στο συνιστω εκτος και αν εχεις ενα καλο gaming PC οπου το wii ερχεται και "συμπηρωνει" την εμπειρια σου. Αν παλι δεν εχεις τιποτα απο αυτα πας αμεσως σε X360 επειδη ειναι ποιο "κλασικη" επιλογη και με ποιο "κλασικα" παιχνιδια.

Δημοσ.

Κατ εμέ το wii είναι ένα μυστήριο είδος κονσόλας... κατάσταση "αν σου κάτσει" ... εγώ το δοκίμασα και το βρήκα ηλίθιο μέχρι αηδίας.

Δεν διαφωνώ όμως ότι κάποιοι γουστάρουν και περνάν καλά μαζί του την όλη "motion" φάση με το παιδικό περιβάλλον.

Καλό θα ήταν αν μπορείς να δοκιμάσεις ένα wii πριν το πάρεις. Το 360 είναι η κλασσική κονσόλα με όλα τα καλά και τα κακά που συνεπάγονται.

Δημοσ.

Ποια παιχνιδια επαιξες ?

Σου αρεσουν τα αθλητικα παιχνιδια ?

Αν ναι επαιξες πχ πινγκ πονγκ που ειναι σαν να παιζεις πραγματικο με ρακετα και δε σου αρεσε ? ή τεννις ή bowling ?

Δημοσ.

Επειδή είχα Wii + Wii fit για περίπου 1,5 χρόνο και τα έδωσα και πήρα Xbox 360 θα πω το 2ο.

Δυστυχώς αυτή η πρωτοτυπία και ο αρχικός ενθουσιασμός του Wii ξεπερνιέται σχετικά γρήγορα, θέλει παρέα για χαβαλέ το Wii.

Wii = αν παίζεις συχνά με παρέα, ειδικά γυναικεία.

Δυστυχώς, άπειρα παιχνίδια ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ, ειδικά 3rd party..μάταια περίμενα 1,5 χρόνο πχ να βγει 1 μπιλιάρδο της προκοπής ( το Wii play pool τα ΣΠΑΕΙ αλλά είναι mini game ). Και ακόμα βλέπω ότι δεν έχει βγει κάτι σχεδόν 2,5 χρόνια μετά.

Xbox 360 = αν θες πολύ περισσότερους ποιοτικούς τίτλους και καλά γραφικά. Έχει πολλές ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ σε κάθε κατηγορία.

Δημοσ.
Ποια παιχνιδια επαιξες ?

Σου αρεσουν τα αθλητικα παιχνιδια ?

Αν ναι επαιξες πχ πινγκ πονγκ που ειναι σαν να παιζεις πραγματικο με ρακετα και δε σου αρεσε ? ή τεννις ή bowling ?

το sports pack (νομίζω) και μερικά άλλα... τέννις, bowling, baseball και golf (αυτά με το γερό το motion)

Γενικά πιστεύω ότι το wii είναι για κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους, όχι για όλους. Δεν υποτιμώ κανέναν με αυτό, το βάζω στην ίδια μοίρα με το ότι κάποιοι είναι για fps πχ και κάποιοι όχι.

Πιστεύω ότι αν είχα σπίτι με την σχέση μου θα έπαιρνα ένα και ας έπαιζα στην χάση και στην φέξη... αλλά για τις δικές μου ελεύθερες ώρες θα έπαιρνα 360 (όπως και έχω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...