tempo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 εγώ έχω το xbox360 άλλα κάτι με τρώει και για wii με αυτά που διαβάζω....
StavrosD Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καθώς έχω όλες τις επιτραπέζιες κονσόλες (των τελευταίων 10 ετών τουλάχιστον), μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι όποιο και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς αλλά και θα σου λείψουν δυνατότητες του άλλου. Αν σου αρέσουν τα fps και τα ραλάκια, σου προτείνω το XBOX 360 ή το PS3. Το Wii έχει πολύ ενδιαφέρον interface για αυτά τα παιχνίδια, αλλά υστερεί αρκετά στα γραφικά. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες παιχνιδιών σου προτείνω το Wii. Ακόμα και για ξύλο, το Street Fighter IV και το tekken 6 όσο υπέροχα και αν είναι στα γραφικά, δεν συγκρίνονται με το gameplay του mortal compact στο Wii. Κάτι που δεν μου αρέσει αλλά αρέσει στους φανατικούς του είδους, είναι οι άπειροι συνδυασμοί για special moves και fatalities. Μιλάμε για σελίδες ολόκληρες με συνδυασμούς. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3-eeWnGU_CI[/ame] Αν έχεις κοπέλα ή παιδιά, θα εκτιμήσουν το Wii περισσότερο. Τέλος, αν είσαι της άποψης ότι πάνω απ'όλα είναι η υγεία, το Wii είναι μονόδρομος. http://www.joystiq.com/2007/01/16/lose-weight-by-playing-wii-sports/ Ο τύπος έχασε 4,5 κιλά σε 6 εβδομάδες, και το μόνο που έκανε ήταν μισή ώρα την ημέρα Wii.
gherudos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Ειδικά το Mortal Kombat,πολύ χάλι χειρισμός,είναι τόσο εκνευριστικό που το παράτησα.Το Wii δεν έχει χειρισμό,αν είχε σωστό χειρισμό δεν θα κυκλοφορούσαν μετά από 2 χρόνια ένα εξάρτημα για να τον διορθώνει,γενικά είναι ότι να ναι.Επίσης οι 8 στους 10 που αγόρασαν Wii το έχουν να σκονίζεται,είναι μόνο για τις πρώτες ημέρες,μετά καταντάει βαρετό καιχαζό,παιχνίδια δεν υπάρχουν,υπάρχουν δηλαδή αλλά όλα είναι χαζά και το ίδιο πράγμα σε 1001 διαφορετικές εκδοχές.Μακριά από το Wii λοιπόν,επίσης γι αυτούς που λένε ότι θα χάσεις κιλά ναι σίγουρα....
Rubin074 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα, αν και μιλάμε για δύο κονσόλες, στην ουσία είναι δύο τελείως διαφορετικά αντικείμενα. Το Wii είναι περισσότερο για family entertainment, για παιχνιδάκια στα οποία σημαίνοντα ρόλο παίζει η διασκέδαση και ο ξεχωριστός τρόπος χειρισμού. Απλοϊκότερα γραφικά, απουσία next-gen τίτλων (σε ότι αφορά γραφικά, animation, ήχο κλπ), γενικότερα σαν κονσόλα απευθύνεται στον casual gamer. Να έχεις υπ' όψιν σου μόνο ότι σε περίπτωση αγοράς Wii, απαιτείται δεύτερο χειριστήριο -το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις το Wii με ένα Wiimote, το "σκότωσες"! Το Xbox360 από την άλλη είναι κατ' εμέ η καλύτερη λύση για κάποιον που θέλει μια κονσόαλ με πληθώρα τίτλων, next-gen γραφικά και λειτουργίες που επεκτείνονται και πέραν των ορίων του gaming -βαδίζοντας δηλαδή στο home entertainment. Σίγουρα το ότι δεν υποστηρίζει Blu-ray αλλά HD DVD βάζει το PS3 σε θέση ισχύος συγκριτικά με το Xbox360 αλλά και πάλι, η κονσόλα της Sony είναι πιο ακριβή ενώ δεν έχει την βιβλιοθήκη τίτλων που έχει η δεύτερη. Τώρα, όσον αφορά την επιλογή, αυτή είναι καθαρά δικιά σου: θες fun, entertainment, οικογενειακή ψυχαγωγία και πιο casual παιχνιδάκια; Παίρνεις Wii. Θες cool games, σούπερ γραφικά, κορυφαίους τίτλους και πλήθος επιλογών; Παίρνεις Xbox360. Ό,τι και να πάρεις όμως, με γεια σου!
jase Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Ειδικά το Mortal Kombat,πολύ χάλι χειρισμός,είναι τόσο εκνευριστικό που το παράτησα.Το Wii δεν έχει χειρισμό,αν είχε σωστό χειρισμό δεν θα κυκλοφορούσαν μετά από 2 χρόνια ένα εξάρτημα για να τον διορθώνει,γενικά είναι ότι να ναι.Επίσης οι 8 στους 10 που αγόρασαν Wii το έχουν να σκονίζεται,είναι μόνο για τις πρώτες ημέρες,μετά καταντάει βαρετό καιχαζό,παιχνίδια δεν υπάρχουν,υπάρχουν δηλαδή αλλά όλα είναι χαζά και το ίδιο πράγμα σε 1001 διαφορετικές εκδοχές.Μακριά από το Wii λοιπόν,επίσης γι αυτούς που λένε ότι θα χάσεις κιλά ναι σίγουρα.... Τα παρουσιάζεις λίγο τραγικά τα πράγματα... Πρώτα απ'όλα άλλο "διορθώνει" και άλλο "βελτιώνει"... Επίσης όσον αφορά αυτό που λες για τους 8/10, αν κρίνω από τα άτομα του κύκλου μου (ξέρω πάνω από 10 άτομα που έχουν wii) δεν ισχύει.. Το αντίθετο θα έλεγα, καθώς πλέον δεν οργανώνουμε pro nights αλλά wii nights... (Πάντως το video είχε πλάκα ) Λοιπόν, όποιο και να πάρεις μια χαρά θα περάσεις. Απλά δες τι παιχνίδια γουστάρεις περισσότερο..
rebellion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Επισης μιας και ολοι σωστα λενε κοιτα τα παιχνιδια της καθε κονσολας και αποφασισε Πρεπει να εχεις στο Νου, σου αν κρινεις τα παιχνιδια με βαση τα reviews του ειδικου τυπου, οτι Ο Ειδικος Τυπος "Θαβει" Συστηματικα και Υποβαθμιζει Ανελεητα με τις βαθμολογιες του τα Καλα παιχνιδια του Wii και Ειδικα των 3rd parties.Πατατες εχουν βγει πολελς αναμφισβητητα λογω κ της εμπορικης επιτυχια του Wii,ομως η αντιμετωση των ΑΑ και ΑΑΑ τιτλων του Wii που ρποερχονται απο 3rd parties εταιρειες ειναι αδικως η χειροτερη δυνατη απο τον ειδικο τυπο. π.χ Δεν ειναι δυνατον το καλυτερο Tennis Simulation ολων των εποχων Grand Slam Tennis της Ea να μην εχει μεσο ορο βαθμοιλογιων 90%+ και να του δινεται ενα 78% μεσος ορος..μιλαμε για aστεια πραγματα. Το γιατι και Πως θα το διαβασεις αναλυτικοτατα εδω : http://www.ninty.gr/forum/showthread.php?t=3226
Tilemaxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Επισης μιας και ολοι σωστα λενε κοιτα τα παιχνιδια της καθε κονσολας και αποφασισε Πρεπει να εχεις στο Νου, σου αν κρινεις τα παιχνιδια με βαση τα reviews του ειδικου τυπου, οτι Ο Ειδικος Τυπος "Θαβει" Συστηματικα και Υποβαθμιζει Ανελεητα με τις βαθμολογιες του τα Καλα παιχνιδια του Wii και Ειδικα των 3rd parties.Πατατες εχουν βγει πολελς αναμφισβητητα λογω κ της εμπορικης επιτυχια του Wii,ομως η αντιμετωση των ΑΑ και ΑΑΑ τιτλων του Wii που ρποερχονται απο 3rd parties εταιρειες ειναι αδικως η χειροτερη δυνατη απο τον ειδικο τυπο. π.χ Δεν ειναι δυνατον το καλυτερο Tennis Simulation ολων των εποχων Grand Slam Tennis της Ea να μην εχει μεσο ορο βαθμοιλογιων 90%+ και να του δινεται ενα 78% μεσος ορος..μιλαμε για aστεια πραγματα. Το γιατι και Πως θα το διαβασεις αναλυτικοτατα εδω : http://www.ninty.gr/forum/showthread.php?t=3226 Επειδή έγραψε κάποιος ένα άρθρο γεμάτο με αερολογίες, δεν σημαίνει οτι ισχύει κιόλας.
Rubin074 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εμμ... Ναι, η αλήθεια είναι ότι το "ο ειδικός Τύπος θάβει τα 3rd party games του Wii" και λοιπές θεωρίες συνωμοσίας δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Το αντίθετο, δηλαδή κάποιο/α site(s) να προσπαθεί/ουν συντονισμένα να "ανεβάσει/ουν" ένα παιχνίδι τη στιγμή που αυτό είναι ψιλοχοντροπατάτα επειδή έχει πέσει "γραμμή" από την "μαμά-εταιρεία" έχει ακουστεί ότι συμβαίνει ουκ ολίγες φορές. Αλλά το αντίθετο μπα και τουλάχιστον όχι όταν μιλάμε για το σύνολο του ειδικού Τύπου. Ας μην ξεχνάμε ότι τα κριτήρια με τα οποία βαθμολογείται ένα παιχνίδι από δύο άτομα είναι τελείως διαφορετικά: κάποιος μπορεί να αξιολογεί με βάση γραφικά και ήχο, άλλος με βάση το γενικότερο gameplay κι άλλος ανάλογα με την όλη εμπειρία χωρίς να στέκεται σε επιμέρους θέματα. Το ότι το Grand Slam Tennis της EA είναι το καλύτερο παιχνίδι τέννις όλων των εποχών αποτελεί άποψη του φίλου από πάνω. Δεν σημαίνει όμως ότι την ίδια άποψη πρέπει να ενστερνίζονται και όοοολοι οι συντάκτες του ειδικού Τύπου. Και σε τελική ανάλυση γιατί πρέπει να στεκόμαστε σε βαθμολογίες, ακυρώνοντας ουσιαστικά τις δυο, τρεις, πέντε σελίδες κειμένου στις οποίες μπορεί να αναλύει τις απόψεις του ο εκάστοτε συντάκτης; Κι από πότε το σχεδόν 80% είναι άσχημη βαθμολογία; Δηλαδή αν το Grand Slam Tennis (και το κάθε Grand Slam Tennis) έπαιρνε 95% και τα δύο επόμενα παιχνίδια της σειράς ήταν καλύτερα αυτού, τι θα έπρεπε να πάρουν; 100% και 105%; Ουσιαστικά έτσι ακυρώνεται το ίδιο σύστημα βαθμολόγησης... ;-) Anywayz, παιδιά, μη στέκεστε στις βαθμολογίες. Αν αδικείτε κάτι έτσι, είναι το ίδιο το review -και εν συνεχεία το παιχνίδι.
dr_thodt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 κοιταξε τα παιχνιδια του wii και δες και τα παιχνιδια του xbox...με τι φανταζεσαι οτι θα παιζεις και θα περνας καλα? μονο εκει βρισκεται η λυση... ουτε στα γραφικα ουτε στα χειριστηρια ουτε πουθενα... Σε αυτο το thread τελικα ισως υπαρχει λογικη...το αστειο της υποθεσης ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα που προτεινουν τι να παρει ο φιλος δεν εχουν τις αλλες 2 κονσολες απλα προτεινουν αυτο που εχουν - κλασσικα insomnia. Eχουμε κ λεμε: Wii fanboys που δεν εχουν ιδεα απο 360 και ζουν στο κοσμο τους νομιζοντας οτι το Wii εχει την καλυτερη συλλογη software κ βγαζοντας το Natal απο τωρα αχρηστο. "Hardcore" PS360 fanboys που νομιζουν οτι το Wii ειναι για παιδακια και οτι δεν εχει games.
sattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, το Νatal ειναι απο τωρα αχρηστο, γιατι: ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει ΔΕΝ ξερεις ΑΝ και ΠΟΤΕ θα κυκλοφορησει ΔΕΝ ξερεις ποια παιχνιδια θα μπορει να παιξει με αυτο, αν και οποτε κυκλοφορησει. οποτε ειναι εντελως αχρηστο και λαθος τραγικο να παρεις καποια αποφαση υπολογιζοντας στο Νatal. Διαλεγει κανεις με βαση τα υπολοιπα που εχουν ειπωθει αναλυτικα πιο πανω.
Skia11 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντως το κέφτομαι αρκετά τον τελευταίο καιρό να αγοράσω ένα Wii. Είχα ένα PS3 το οποίο είναι στο υπόγειο σε κούτα προς πώληση, στην TV μου έχω συνδεδεμένο το PC της υπογραφής μου το οποίο είναι κάτι παραπάνω απο next gen σε θέματα γραφικών-τίτλων. Τελικά δε μου έκανε "κλίκ" το HD console gaming δεν ένιωσα ότι μου πρόσφερε κάτι παραπάνω απο το PC (αντίθετα μπορώ να πω μου στέρησε). Το Wii απο την άλλη έχει αρχίσει να μου φυτρώνει η ιδέα ότι ίσως μου δώσει κάτι το διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον απο μια HD console (την οποία δεν έχω και ανάγκη πλέον με το PC στο σαλόνι). Εσείς τι λέτε? να τα δώσω ή θα καταλήξει και αυτή η κονσόλα να "συνταξιοδοτηθεί" πρόωρα????
panther_512 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχεις καλό PC στο σαλόνι, τότε το Wii ή το DS είναι οι μόνες λογικές επιλογές σου. Ο λόγος να πάρεις ΧΒΟΧ360 ή PS3 είναι αν θέλεις συγκεκριμένους τίτλους από αυτές τις κονσόλες. Προσωπικά είμαι με PC και Wii στο σαλόνι. Τα παιχνίδια που λείπουν από το Wii είναι τα καλά RPG και ραλάκια, τα οποία βρίσκω στο PC. Για όλα τα άλλα έχει παιχνιδάρες (μέσα σε μιά θάλασσα από πατατοπαίχνιδα), αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει συνειδητά να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις το γεγονός ότι τα γραφικά δεν είναι HD, ειδικά αν έχεις μεγάλη τηλεόραση και ειδικότερα αν πρίν έπαιζες παιχνίδι στο PC σου.
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ρε πάνθηρα παντρεύτηκες και μυαλό δεν έβαλες;Πέτα το Wii από το παράθυρο και θα σου κάνω δώρο ένα Slim PS3!!!
fearwhatnow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχεις καλό PC στο σαλόνι, τότε το Wii ή το DS είναι οι μόνες λογικές επιλογές σου. Ο λόγος να πάρεις ΧΒΟΧ360 ή PS3 είναι αν θέλεις συγκεκριμένους τίτλους από αυτές τις κονσόλες. Προσωπικά είμαι με PC και Wii στο σαλόνι. Τα παιχνίδια που λείπουν από το Wii είναι τα καλά RPG και ραλάκια, τα οποία βρίσκω στο PC. Για όλα τα άλλα έχει παιχνιδάρες (μέσα σε μιά θάλασσα από πατατοπαίχνιδα), αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει συνειδητά να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις το γεγονός ότι τα γραφικά δεν είναι HD, ειδικά αν έχεις μεγάλη τηλεόραση και ειδικότερα αν πρίν έπαιζες παιχνίδι στο PC σου. Ξεχνας 3 πολυ καλα RPG: Little King's Story,Rune Factory Frontier και Opoona. Και το 2010 ερχονται τα Fragile Dreams,Arc Rise Fantasia,Shiren The Wanderer.
nek4d Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 πολλα τα επιχειρηματα που ακουστηκαν κ με βαση. Ας προσθεσω μια ακομη οπτικη γωνία> Εχω και τις 2 κονσόλες, αλλά η κοπέλλα μου προτιμάει μακράν το WII. (επίσης με το WII Fit, έχει πάθει χοντρό κόλλημα κ κάνει κ την γυμναστική της). Και πολλές φορές στο τέννις ή στο μποξ κλπ, ιδρώνω και θέλω διάλλειμα, κάτι που δεν συμβαίνει με το xbox παρά το ότι μου αρεσουν τα γραφικα του καλυτερα... Νομίζω ότι τελικά το WII νικάει και ας είναι ξεπερασμένο σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Το ίδιο δείχνουν και οι πωλήσεις και καθώς πέρασε ο καιρός η ψαλίδα υπέρ του WII μεγάλωσε κατά πολύ...κάτι που δεν θεωρώ τυχαίο ειδικά για μια εταιρεία που τα έβαλε με τους κολοσσούς Microsoft & SONY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.