Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου Υπολογιστη κοντα στα 1150 ευρω

Ardarel7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μηπως γενικως οτι συστημα και να παρω τα 750watt ειναι παρα πολλα ?με την λογικη οτι ολες οι εταιριες προσπαθουν να μειωσουν την καταναλωση μηπως για τα επομενα 5χρονια θα ειμαι οκ και με το Enermax EMD625AWT MODU82 PSU ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:43 ----------

λεω τελικως να παω σε κατι τετοιο

fp7axl.jpg

μετα απο κανενα χρονο θα παρω ssd , και πιθανον μια ακομα πιο δυνατη καρτα γραφικων στα 2 χρονια οπως και εναν 6πυρηνο amd σε κανενα δυο χρονια παλι ... οποτε νομιζω πως και με αυτο το κουτι , αυτο το τροφοδοτικο , ακομα και με το πλεονασμα των 8gb ram με τις μερικες αναβαθμισεις που σκεφτομαι να κανω (ssd,6core,gpu) στο περασμα των χρονων θα εχω παλι ενα δυνατο υπολογιστη ... τι λετε λοιπον κλεισαμε ?

καλα είναι όλα αυτά το θέμα είναι αν θα έιναι συμβατα τα μελλοντικα με τα τωρινα εξαρτήματα, mobo ,μνήμες εδώ καλά καλά μηπως θες και άλλη οθόνη 3d ή touch ανάλογα με τη τότε τεχνολογία όσο για το τροφοδοτικό δεν μένει ποτε ανεκμετάλευτο ειδικά αν είναι και καλό!Ταπεινήμου γνώμη φτιάξε ενα αξιόλογο σύστημα όπως αυτό που παραθέτεις μεχρι και 1200 ευρώ εγώ θα έβαζα 5870 την έχω δει σε φίλο και έχω μέινει άφονος με τις επιδόσεις της!τότε που έβαλα την 4890 δεν έίχε βγει!καλή πρόταση και η 5850 μια χαρά τίμη και θα σού κρατήσει για 2 χρόνια σίγουρα!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
περιεργο φιλε του οτι δε το σηκωνε καθως εδω εχω δει συνθεσεις με 5870 με 525watt PSU ...

by the way αυτες τις μερες πολλα προϊοντα εχουν ανεβει και υπαρχουν παρα πολλα το οποια εχουν εξαφανιστει (σκληροι , ψυχτρες κτλ)

και εμενα περιεργο μου φαινονταν και νομιζα οτι ηταν η μητρικη-που τελικα δεν ηταν:shock:

.....για ξεστοκαρισμα μου μυριζει-αλλα ευτυχως υπαρχει πληθωρα onlinestores

Δημοσ.

Γιατί να μην γλυτώσεις 70€ από το κουτί;

Με αυτό έχεις τρελή ψύξη και τεράστιο χώρο , στα 114€:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806664

Με παρόμοιο κουτί (μεγάλο πλαινό ανεμιστήρα) δούλευα μια 8800GT 512ΜΒ (fanless) με core στα 680MHz (από 600 "μαμά") σε 8ωρα games καθώς και μια GTX260 με core στα 630MHz (από 576 "μαμά").

Δημοσ.

φιλε simplemind79 εκανε μια νεα συνθεση :P , αυτη ειναι 1-2 μερες παλια ...

δε ξερω μεγαλο το διλλημα περι τροφοδοτικου , ποσοτητας RAM και ταχυτητας τους ...

Δημοσ.
Και εγω ειχα ενα "επαρκες"-επωνυμο τροφοδοτικο στα 600w πιστοποιημενο με καλη 12βολτη τροφοδοσια αλλα το συστημα της υπογραφης μου δεν το σηκωνε και γονατιζε.Οποτε αγορασα το υπερβολικο corsair και ησυχασα.

Wtf.. ποιο είχες;

Δημοσ.
Δεν μου αρεσει το Coolermaster.Ειναι αντιαισθητικοτατο και υποδεεστερο απο αλλα στην ιδια τιμη η και φτηνοτερα.Να την ψαχνεις πιο πολυ την δουλεια. Το THERMALTAKE VI90001W2Z SPEDO ADVANCE PACKAGE στα 154 ευρω το ταραζει στις σφαλιαρες απο καθε αποψη.Και το κυριοτερο εχει την συνδεσμολογια των ανεμιστηρων ετσι ωστε με μια συνδεση να τρεχουν ολοι ωστε να μην εχει πολλλα καλωδια μεσα στο κουτι και ειναι χαλια.Το κορυφαιο κουτι στην Ελλαδα. Υπαρχει σιγουρα στο e-shop.Εδω ειναι το video review του μεγα 3D Gameman.

Φιλε μου να σε ρωτησω κατι...

Το εχεις αυτο το κουτι... ??

Εμφανισιακα μαρεσει δε μπορω να πω...

Αν εισαι κατοχος θα ηθελα και μια αποψη σου αν θες και για να γινει και συζητηση κι ολας ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...