leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 "Πρόσφατα" βγήκε το νεο PSP Go και θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας σχετικά με αυτό. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχει πολύ οραίο design και ότι κάνει το portable gaming ακόμα πιο εύκολο (μιας και δεν έχεις να κουβαλάς όλα τα UMD's). Επίσης άλλο ένα καλό ειναι ότι η Sony κάνει συνεχώς προσφορες για παιχνίδια μέσω PSN. Σας ακούω
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά μλκια είναι. Αυτό ισχύει στην περίπτωση που ήδη έχεις psp με πολλά παιχνίδια. Εγώ έχω psp phat με λίγα παιχνίδια που δε με ενδιαφέρουν πολυ.
loukas77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο ηλίθιο έχει βγάλει η $ony... Έχω το psp 3000 και δεν πρέπει να κουβαλάω όλα τα umd όπως λες χάρη στην καταπληκτική psp hacking σκηνή που τα έχει διαλύσει όλα Απλά μετατρέπω τα UMD μου σε iso και τα έχω όλα μαζί μου στην 16GB κάρτα μνήμης μου. Μόνο δύο καλό έχει το psp go... Το bluetooth και την ενσωματωμένη μνήμη.
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ προσπαθώ να χακάρω το psp 1000 που έχω αλλά δε βγάζω άκρη
nick1993 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αθλιο τα νουμερα μιλαωε μονα τους δηλαδη ειναι τελευταιο σε πωλησεις σε σχεση με τις αλλες παιχνιδομηχανες.Επισης εχει μικροτεη οθονη και απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι hackable. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ---------- Και εγώ προσπαθώ να χακάρω το psp 1000 που έχω αλλά δε βγάζω άκρη φιλε ακου εχω psp 1000 και το εχω χακαρει απειρες φορες και παιζω παιχνιδια απο την καρτα μνημης .Απλως δεν ξερεις την ελληνικη ιστοσελιδα που σου δειχνει και πως να τα χακαρεις και σου δινει και τα αρχεια.Γραψου στην σελιδα www.pspgr.net και θα σου λυθουν ολα τα προβληματα:mrgreen:
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αθλιο τα νουμερα μιλαωε μονα τους δηλαδη ειναι τελευταιο σε πωλησεις σε σχεση με τις αλλες παιχνιδομηχανες.Επισης εχει μικροτεη οθονη και απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι hackable. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ---------- φιλε ακου εχω psp 1000 και το εχω χακαρει απειρες φορες και παιζω παιχνιδια απο την καρτα μνημης .Απλως δεν ξερεις την ελληνικη ιστοσελιδα που σου δειχνει και πως να τα χακαρεις και σου δινει και τα αρχεια.Γραψου στην σελιδα www.pspgr.net και θα σου λυθουν ολα τα προβληματα:mrgreen: Το ξέρω το site αλλα δεν βρισκω αυτο που θελω.Παω forums και εκει psp cf αλλα δεν βλεπω κατι για 2.82.Αμα θες στειλε μου κάποιο λίνκ η απλά δωσε μου οδηγιες με την δικη σου εμπειρια.
basilis5 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 εγω σαν μονο μειονεκτημα βρισκω οτι μαλλον ειναι αβολη η διαταξη τους κουμπιων για πολυωρο gaming και την κακη γκαμα τιτλων. οσον αφορα το αν χακαρεται, και το ps3 δεν χακαρεται αλλα ειναι η καλυτερη κονσολα που κυκλοφορει με ποιοτικους τιτλους. ολα αρχιζουν και τελειωνουν εκει
chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Από πωλήσεις καλά πήγε τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου δόθηκε από μια γρήγορη ματιά στο google. Το πήρα πριν από 2 ημέρες, το βρίσκω αρκετά όμορφο και ποιοτικό, πραγματικό gadgetάκι ωστόσο way way way too overpriced. Αν έχεις κάποιο παλιό psp ενδεχομένως να μην αξίζει, αν όμως όχι έχει αρκετούς ποιοτικούς τίτλους, συν το γεγονός ότι στην οθόνη του γίνονται ανεκτά αρκετά παιχνίδια-διαμάντια του αρχικού playstation. Είχα αγοράσει το FF7 στο psn του ps3 αλλά δεν μπορούσα να το παίξω γιατί η ηλικία του ήταν εμφανής στην lcd, τώρα στο go μου φαίνεται μια χαρούλα. Το promotion της sony είναι λίγο gtp. Ο κωδικός για ένα παιχνίδια ανάμεσα στα motorstorm arctic edge, gran tourismo, assassins creed bloodlines ναι μεν είναι θετικός αλλά η καθυστέρηση λήψης του promotional code τραγική (μπορεί να πάρει και ένα μήνα!!!) όπως επίσης και όλη η διαδικασία για την απόκτηση του συγκεκριμένου code. Επίσης τα 3 δωρεάν games για όσους μεταβούν από κάποιο προηγούμενο psp στο go! προέρχονται από μια άθλια λίστα. Bad marketing = no marketing στην sony δείχνουν να κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου. Στα μεγάλα αρνητικά του είναι επίσης ότι μερικοί τίτλοι δεν είναι διαθέσιμοι για το go. Και άντε να πρόκειται για κανέναν μέτριο τίτλο πάει στο διάολο, το γεγονός ότι το crisis core δεν είναι διαθέσιμο είναι ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ (ελπίζω το νέο έτος να μας το φέρει)
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Το ξέρω το site αλλα δεν βρισκω αυτο που θελω.Παω forums και εκει psp cf αλλα δεν βλεπω κατι για 2.82.Αμα θες στειλε μου κάποιο λίνκ η απλά δωσε μου οδηγιες με την δικη σου εμπειρια. pffff έλα ρε φιλε δεν το έχεις ψάξει καλά το θέμα! ps: και εμενα μ@λ@κι@ μου φαίνεται το go δεν πεζή να το αγοράσω.
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Διάβασα κάπου οτι την 1η Οκτοβρίου προστεθηκαν όλα τα παιχνιδια που ειχαν βγει για το psp μεχρι τότε στο PSN.
Rubin074 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα, από πλευράς design το PSPgo είναι σούπερ, πρακτικό και λειτουργικό -απλά είναι κομματάκι δύσχρηστο για όσους έχουν μεγάλα δάχτυλα. Σίγουρα είναι αρνητικό το ότι δεν υποστηρίζει UMD αλλά ακόμα κι έτσι, αν μπορούσε κανείς να βρει τα παιχνίδια σε downloadable μορφή σε χαμηλότερη τιμή, θα ήταν πολύ μα πάρα πολύ καλό. Φευ όμως. Είδα ότι τα παιχνίδια κοστίζουν το ίδιο είτε downloadable είτε σε UMD και φυσικά το δεύτερο σε περίπτωση που πάψεις να ασχολείσαι μαζί του, το πουλάς και παίρνεις πίσω ένα μέρος των χρημάτων που έδωσες. Το πρώτο όμως; Κατά τα άλλα, το PSPgo είναι ακριβότερο από κανονικό PSP, έχει διάφορα θέματα απ' όσο ξέρω με το custom firmware. Προσωπικά το βλέπω σαν μια πολύ καλή συσκευή/πρόταση που όμως στην ουσία "χαντακώνεται" από το ίδιο το PSP, οπότε όσο "κουλ" και να είναι, για την ώρα την παρακολουθώ από μακριά...
Tigran Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Το PSPGo χτυπάει ανοιχτά το λιανικό εμπόριο. Αναρωτιέμαι με ποια λογική πουλάνε οι αλυσίδες καταστημάτων τη συγκεκριμένη κονσόλα!!! Για να χάσουν τους πελάτες, οι οποίοι θα αγοράζουν απευθείας από την Sony τα παιχνίδια; Ότι να'ναι...
leftis95 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Το PSPGo χτυπάει ανοιχτά το λιανικό εμπόριο. Αναρωτιέμαι με ποια λογική πουλάνε οι αλυσίδες καταστημάτων τη συγκεκριμένη κονσόλα!!! Για να χάσουν τους πελάτες, οι οποίοι θα αγοράζουν απευθείας από την Sony τα παιχνίδια; Ότι να'ναι... Όντως,δεν έχει λογική.
Greekchaosman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Και εμένα στην αρχή δεν μου καλοφάνηκε ότι δεν θα παίρνει δισκάκια και ότι (πιθανόν) δεν θα χακάρεται, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να έχει bluetooth το psp μου μόνο και μόνο για το ps3 wireless controller. Δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.