venson7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα σας, και χρονια πολλα! Πριν απο ορισμενες μερες αγορασα ενα Media station της Verbatim, μοντελο HD DVR Wireless. Δεν μπορω να πω πως εμεινα ευχαριστημενος, καθως η πρωτη συσκευη που μου δωσαν δεν λειτουργουσε καν (!) και η δευτερη εχει σοβαρα προβληματα επισης. Θα σας παραθεσω μερικα απο τα προβληματα, και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας, αλλα και να μου πειτε αν εσεις εχετε/δεν εχετε παρομοια προβληματα με την δικη σας συσκευη, και ποια ειναι αυτη. Κατ'αρχας, το σημαντικοτερο προβλημα ειναι το "Wireless" οπως γραφει και επανω στο κουτι. Μαζι με την συσκευη, βρηκα μεσα στην συσκευασια ενα USB wireless Dongle της Verbatim, το οποιο και λειτουργει αριστα στον υπολογιστη μου, μα δεν λειτουργει πανω στο μηχανημα.. Δεν λειτουργει καν, και εκανα τα βηματα ακριβως οπως τα ελεγε στο manual. Το επομενο προβλημα ειναι της κεραιας. Η συσκευη διαθετει και tuner, για εγγραφη προγραμματων απο την τηλεοραση. Συνδεσα λοιπον την κεραια στο tuner, και εχει και μια εξοδο την οποια συνδεεις στην τηλεοραση. Οταν ειναι κλειστο ομως το μηχανημα, η τηλεοραση δεν εχει σημα! Αυτο το προβλημα ομολογω δεν το ειχα ουτε με βιντεο της δεκαετιας του 80. Και τελος, ολες οι HD ταινιες (ναι, αναπαραγει και HD 1080p υλικο) στο δικτυο ειναι σε μορφη .mkv. Παρ'ολο που αναφερει πανω στο κουτι οτι αναπαραγει τετοια μορφη αρχειων, καθε φορα μου βγαζει μηνυμα "Invalid Type". Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα αρχεια, Just in case. Αυτα τα προβληματα αντιμετωπισα με το συγκεκριμενο station, αν εχετε και εσεις παρομοια προβληματα, η αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο, θα με διευκολυνατε πολυ Καλες γιορτες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.