ioannis rigatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 EIST,TM και C1E ειναι κλειστα? Δυσκολα μου βαζεις. Το ξερω, δεν βοηθαω, αλλα;
qsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 EIST,TM και C1E ειναι κλειστα? δε νομιζω οτι χρειαζεται κι αυτα να ειναι κλειστα για να προσπαθησει εστω να κλοκαριστει , το eist δεν το θες μονο αν ειναι να πειραξεις volt?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Στα advanced cpu configurations ειναι αυτα. Αυτα τα κλεινεις για να τρεχει παντα ο cpu με το μεγιστο multiplier
qsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Στα advanced cpu configurations ειναι αυτα.Αυτα τα κλεινεις για να τρεχει παντα ο cpu με το μεγιστο multiplier ναι αλλα το προβλημα του ειναι το bus speed που μενει 266. δεν περνανε οι ρυθμισεις που βαζει
ioannis rigatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 αμα λεει 266 τοτε πολυ απλα δεν κλοκαριστηκε ποτε.. τοσο ειναι στη εργοστασιακη του κατασταση θα πρεπε να λεει 333 (μονιμα εννοειται) για να εισαι στα 3GHz ή 345 για να εισαι στα δικα μου.. αρα ειτε κατι κανεις λαθος ή κατι εχει η μητρικη σου.. δοκιμασε να βγαλεις τη μπαταρια της για καποια ωρα με κλειστα ρευματα και να βαλεις τα τελευταια bios.. Το εχω δοκιμασει και αυτο, αλλα κατι μου λεει οτι η mobo, ειναι για πεταμα(παλια)
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ε τοτε το μονο που μενει ειναι clear cmos.....
qsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 ή μηπως απλα να αλλαξει μητρικη μιας και αυτη πρεπει να ειναι στα ορια της σε ο,τι αφορα το fsb http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2571&ProductName=GA-946-S3 βεβαια την ωρα που πληκτρολογουσε τιμες δε θα επρεπε να του λεει ποιες ειναι οι επιτρεπτες?? εμενα νομιζω οτι μου λεει.. ή μηπως λεω βλακειες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.