Προς το περιεχόμενο

Από που να το πάρω??

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.

Εχω καταληξει στην αγορα ενος λαπτοπ,το οποιο προκειται να αγορασω τη Δευτερα.

Το λαπτοπ αυτο ειναι Sony Vaio και για οσους γνωριζουν,η Sony δεν εχει service στην Ελλαδα.

Το θεμα μου ειναι το εξης:

Το Public το εχει 50 ευρω φθηνοτερα απο το Πλαισιο.

Να το τσιμπησω απο το Public που βρισκεται στο κεντρο ή απο το Πλαισιο που βρισκεται σχετικα κοντα στο σπιτι μου;

Καλες γιορτες!

Δημοσ.

να το παρεις απο το eshop που εχει και 2 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης

2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης laptop

Από 01/07/2009 το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν σου προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σου επισκευασμένο αλλά σου δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης:

* Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) ACER, HP, INNOVATOR, TOSHIBA, SONY από 01.07.09, για φορητούς υπολογιστές FUJITSU από 15.10.09, για φορητούς υπολογιστές LENOVO από 14.09.09, για φορητούς υπολογιστές ASUS από 15.11.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

* Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.

* Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ)

Δημοσ.
να το παρεις απο το eshop που εχει και 2 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι το «άμεση αντικατάσταση» δεν ισχύει με την έννοια που υποθέτουμε. Για την ακρίβεια νομίζω πως μπορεί να παραληφθεί εντελώς η συγκεκριμένη έκφραση. Τουλάχιστον αυτό έχει αποδειχθεί από κάποιο/α παλιότερα thread/s.

Δημοσ.

Το λαπτοπ αυτο ειναι Sony Vaio και για οσους γνωριζουν,η Sony δεν εχει service στην Ελλαδα.

Δεν έχει service στην Ελλάδα!!!:shock::shock:(:lol:)

Δεν παίρνεις κανένα Toshiba να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

+ http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543

Δημοσ.

Ψάξε και τιμές στο skroutz και αγόρασε το από το φτηνότερο μαγαζί. Ούτως ή αλλως δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Vaio για επισκευές φορητών σε καμία χώρα της Ευρώπης, πλην του Βελγίου. Είτε το αγοράσεις από το Πλαίσιο είτε από το μπακάλικο της γειτονιάς σου το λαπτοπ θα ταξιδέψει για Βέλγιο. Η εξυπηρέτηση της Vaio είναι παραπάνω από καλή και δεν χρειάζεται ούτε να βγείς από το σπίτι σου. Κάνεις ένα τηλέφωνο και έρχεται κουριερ στο σπίτι σου...η ίδια διαδικασία ισχύει και για την παράδοση.

Πολλά καταστήματα κάνουν παραεισαγωγές με αγγλικό πληκτρολόγιο και λογισμικό που μπορεί να σου βγαίνουν 150-200 ευρώ φτηνότερα και φυσικά ισχύει κανονικά η εγγύηση τους.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:56 ----------

Δεν έχει service στην Ελλάδα!!!:shock::shock:(:lol:)

Δεν παίρνεις κανένα Toshiba να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

+ http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543

Μιλώντας εκ πείρας... το service της SONY είναι ότι καλύτερο υπάρχει και γίνεται από απολύτως εξειδικευμένο προσωπικό σε μονάδα που ασχολείτα αποκλειστικά με Laptops. Δεν ρισκάρεις να ανοίξει το laptop σου ο οποιοσδήποτε ασχετος που προσλαμβάνουν πολλές ελληνικές αντιπροσωπείες. ΄

Δημοσ.
Απλά να υπενθυμίσουμε ότι το «άμεση αντικατάσταση» δεν ισχύει με την έννοια που υποθέτουμε. Για την ακρίβεια νομίζω πως μπορεί να παραληφθεί εντελώς η συγκεκριμένη έκφραση. Τουλάχιστον αυτό έχει αποδειχθεί από κάποιο/α παλιότερα thread/s.

QFE.

Όπου το βρεις φθηνότερα.

Δημοσ.

Εγω προτεινω να παρεις καλυτερα απο το πλαισιο. Το public δεν ειναι τοσο καλο σε θεματα με υπολογιστες και laptop. Αλλα καλυτερα αμα ενδιαφερεσαι για την τιμη κοιτα και στο e-shop μπορει να το εχει σε καλυτερη τιμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...