Προς το περιεχόμενο

video-play list you tube σε blog νομιμο?

chesty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα.

εχω γινει μελος στο youtube και εχω φτιαξει μια playlist (videolist) με καμμια 20αρια τραγουδια που βρισκονται στα charts αυτη τη περιοδο. προσθεσα τον πλειερ του youtube στο blog μου και πατωντας το play αναπαραγει αυτα τα τραγουδια.

Γνωριζετε αν ειναι νομιμο αυτο?

Ευχαριστω πολυ:mrgreen:

Δημοσ.

το έχω και εγώ απορία.. γενικά απορίες περί πνευματικων δικαιωμάτων.. τι μπορούμε και τί όχι να κάνουμε για να είμαστε νομίμοι.

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι αφου δινει την επιλογη να το κανεις download,ειναι νομιμο αυτο που κανεις.

αλλωστε και εγω σαν παλιος blogger κατα καιρους ανεβαζω στο blog μου βιντεος απο youtube και μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει καποιο μηνυμα σχετικο με αυτο το θεμα.

σε τελικη αναλυση απο την στιγμη που το λινκ οδηγει στο youtube δεν βλεπω κατι παρανομο.

Δημοσ.
εχω την εντυπωση οτι αφου δινει την επιλογη να το κανεις download,ειναι νομιμο αυτο που κανεις.

αλλωστε και εγω σαν παλιος blogger κατα καιρους ανεβαζω στο blog μου βιντεος απο youtube και μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει καποιο μηνυμα σχετικο με αυτο το θεμα.

σε τελικη αναλυση απο την στιγμη που το λινκ οδηγει στο youtube δεν βλεπω κατι παρανομο.

ευχαριστω πολυ, πολυ κατατοπιστικος , καλες γιορτες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...