vavlas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Γεία σας. Αύτες τι μέρες βοηθάω ενα φίλο να συναρμολογήσει ενα pc. Τοποθετόντας την μητρική στο κουτί παρατήρησα το παρακάτω. Στα σημεία που θα έπρεπε να μπουν οι αποστάτες της μητρικής υπάρχουν αυτές οι τρύπες. Τι ακριβώς είναι; Μήπως δεν χρειάζεται να βάλω τους αποστάτες; Δεν θα προκληθείί κάποιο βραχυκύκλωμα;
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Όντως, δε χρειάζονται, απλά ακουμπάς τη μητρική πάνω σε αυτά. Δεν έχεις πρόβλημα, αφού γύρω απ' τις τρύπες δεν υπάρχουν ολοκληρωμένα.
vavlas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Όντως, δε χρειάζονται, απλά ακουμπάς τη μητρική πάνω σε αυτά.Δεν έχεις πρόβλημα, αφού γύρω απ' τις τρύπες δεν υπάρχουν ολοκληρωμένα. Δηλαδή να μην βάλω καθόλου αποστάτες; Είσαι σίγουρος;
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Βλέπεις ότι αυτά τα σημεία είναι 6 τον αριθμό; Βλέπεις και τα άλλα 3 που είναι πιο δεξιά; Οι περισσότερες μητρικές έχουν τέτοιο φάρδος ώστε να έχουν 9 τρύπες. Εάν ανήκεις σε αυτήν την περίπτωση, θα βάλεις μόνο στις 3 τρύπες που βρίσκονται δεξιά, διαφορετικά είτε δε βάλεις εκεί και βάλεις στις 6, είτε δε βάλεις ούτ' εκεί, ούτε στις 6, δε θα μπορείς να βιδώσεις τελείως το μόμπο.
vavlas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Βλέπεις ότι αυτά τα σημεία είναι 6 τον αριθμό;Βλέπεις και τα άλλα 3 που είναι πιο δεξιά; Οι περισσότερες μητρικές έχουν τέτοιο φάρδος ώστε να έχουν 9 τρύπες. Εάν ανήκεις σε αυτήν την περίπτωση, θα βάλεις μόνο στις 3 τρύπες που βρίσκονται δεξιά, διαφορετικά είτε δε βάλεις εκεί και βάλεις στις 6, είτε δε βάλεις ούτ' εκεί, ούτε στις 6, δε θα μπορείς να βιδώσεις τελείως το μόμπο. Αν κατάλαβα καλά. -Αν η μητρική μου έχει 6 υποδοχές για βίδωμα δεν βάζω καθόλου αποστάτες. -Αν η μητρική μου έχει 9 υποδοχές για βίδωμα βάζω μόνο στις 3 ακριανές που δεν έχω κυκλωμένες. Σωστά;
vavlas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Σωστότατα.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. ΜΙα τελευταία ερώτηση μόνο. Ξέρω οτι αν η μητρική ακουμπάει σε κάτι μεταλλικό βραχυκυκλώνει. Σε αυτές τις τρύπες που έχω κυκλώσει εφόσον δεν θα μπούνε αποστάτες,η μητρική δεν θα έρχεται σε επαφή με μεταλλικό μέρος του κουτιού:
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, αλλά όπως προείπα, γύρω απ' τις τρύπες (της μητρικής) δεν υπάρχουν ολοκληρωμένα σε απόσταση ικανοποιητική ώστε να μην προκαλείται βραχυκύκλωμα από κάτι τέτοιο.
vavlas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, αλλά όπως προείπα, γύρω απ' τις τρύπες (της μητρικής) δεν υπάρχουν ολοκληρωμένα σε απόσταση ικανοποιητική ώστε να μην προκαλείται βραχυκύκλωμα από κάτι τέτοιο. Και πάλι ευχαριστώ.
--Shady-- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 -Αν η μητρική μου έχει 9 υποδοχές για βίδωμα βάζω μόνο στις 3 ακριανές που δεν έχω κυκλωμένες. Σωστά; Ακριανές εννοούμε τις δεξιές η αυτές στα αριστερά? Θα φτιάξω και εγώ και θέλω να ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.