Προς το περιεχόμενο

Sega Saturn κανεις?

CocoT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω οτι σας παω αρκετα χρονια πισω τωρα αλλα πιστευω πως ενας καλος φαν των console games θα ξερει.

Θελω να μαθω πως λεγοταν ενα παιχνιδι του Sega Saturn . Εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω και δεν μπορω. Θυμαμαι ομως χαρακτηριστικα οτι το cd ειχε ενα ανοιχτο μωβ χρωμα και οτι το παιχνιδι ηταν σχετικο με ενα βασιλειο... Επισης θυμαμαι πολυ εντονα οτι οταν αρχιζες καινουριο παιχνιδι ειχε μια μεγαλη εισαγωγη που μιλαγαν διαφοροι και επρεπε συνεχεια να πατας το πληκτρο για να μιλησει ο επομενος. Ηταν τοσο μεγαλη που μετα απο μερικες φορες βαρεθηκα να την βλεπω και εβαζα τασακια η τηλεκοντρολ και βιβλια πανω στο τηλεχειριστηριο για να προχωραει μονο του μεχρι να τελειωσει η εισαγωγη.

Ξερω οτι δεν ειναι πολλα αλλα δεν μπορω να θυμηθω τιποτα αλλο. Αν παντως καποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ :) τελικα ηταν το Shining Force...hihi :) Χιλια ευχαριστω και για το site!! Θα το κοιταξω και παω τωρα να βρω το παιχνιδι και να ξεθαψω το sega :-D

Δημοσ.

Κατι ψιλοασχετο.Για να παιξει κανεις το Shining Force 3 πρεπει να εχει παιξει και τα προηγουμενα 2?Επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα δεν το αρχιζα γιατι παντα φοβομουν οτι δεν θα καταλαβω τιποτα επειδη δεν εχω ασχοληθει με τα αλλα 2...

Δημοσ.
Κατι ψιλοασχετο.Για να παιξει κανεις το Shining Force 3 πρεπει να εχει παιξει και τα προηγουμενα 2?Επειδη εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα δεν το αρχιζα γιατι παντα φοβομουν οτι δεν θα καταλαβω τιποτα επειδη δεν εχω ασχοληθει με τα αλλα 2...

καμία σχέση το 1 το 2 και το 3 ,σαν τα φιναλ φαντασι είναι.

το καλύτερο μακράν είναι το 2 . το 3 είχε 3 episodes αλλα τα episodes 2 και 3 δεν έχουν βγεί ούτε αμερική ούτε ευρώπη ,είναι καθαρά japan και πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν. σε διάφορα φόρουμ έχω ακούσει φοβερά πράγματα για το 2 και το 3 σενάριο αλλα αν δεν βγάλει κανένα collection edition για 360/ps3 δεν βλέπω να τα παίζω.

στο 2 πάντα μα πάντα ανέβαζα πρώτα τον slade,στην αρχή είναι απίστευτα χάλιας αλλα μόλις τον κάνεις ninja γαζώνει πιο πολύ και απο τον peter χεχεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...