leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν,έχω 2 psp,και τα δύο ειναι τα πρώτα που βγήκαν νομίζω λέγονται 1000. Το ένα έχει 2.82 λογισμικό και το άλλο 5.51.Ποιό με συμφέρει να hackάρω? Επίσης τι πρέπει να αγοράσω και ποιες είναι οι πιθανότητες αποτυχίας? Τέλος,άμα το χακάρω τότε θα μπορώ να το κάνω αναβάθμιση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
john_who Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Πήγαινε στο http://www.pspgr.net/ και θα τα βρεις όλα. Και τα δύο πρέπει να ξεκλειδώσεις βέβαια...
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν,έχω 2 psp,και τα δύο ειναι τα πρώτα που βγήκαν νομίζω λέγονται 1000.Το ένα έχει 2.82 λογισμικό και το άλλο 5.51.Ποιό με συμφέρει να hackάρω? Επίσης τι πρέπει να αγοράσω και ποιες είναι οι πιθανότητες αποτυχίας? Τέλος,άμα το χακάρω τότε θα μπορώ να το κάνω αναβάθμιση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. το πρώτο να hackαρης θα σου είναι πιο εύκολο! για το δεύτερο θα χρειαστείς pandora για downgrade(=περισσότερος κόπος και χρόνος)
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 το πρώτο να hackαρης θα σου είναι πιο εύκολο!για το δεύτερο θα χρειαστείς pandora για downgrade(=περισσότερος κόπος και χρόνος) Δηλαδή τι ακριβώς θα χρειαστώ για να χακάρω το πρώτο? Ευχαριστω πολυ btw.
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή τι ακριβώς θα χρειαστώ για να χακάρω το πρώτο? Ευχαριστω πολυ btw. Θα χρειαστει να κανεις update σε 5.03,να τρεξεις το chikhen και μετα το recovery flasher(περναει 5.00m33) και μετα κανεις update σε 5.50 gen d3(το πιο προσφατο). Μετα θα φτιαξεις μια pandora με το hackαρισμενο psp και ενα magic memory stick και θα βαλεις cfw και στο αλλο.
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Θα χρειαστει να κανεις update σε 5.03,να τρεξεις το chikhen και μετα το recovery flasher(περναει 5.00m33) και μετα κανεις update σε 5.50 gen d3(το πιο προσφατο).Μετα θα φτιαξεις μια pandora με το hackαρισμενο psp και ενα magic memory stick και θα βαλεις cfw και στο αλλο. Δεν μπορώ απλά να αγοράσω μια pandora battery και ενα magic memory stick?Πρέπει να τα φτιάξω?...Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι γελοίες απλά είμαι noobas με το psp.Με το DSi και την R4i δεν είχα κανένα πρόβλημα.
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ απλά να αγοράσω μια pandora battery και ενα magic memory stick?Πρέπει να τα φτιάξω?...Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι γελοίες απλά είμαι noobas με το psp.Με το DSi και την R4i δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γιατι να αγορασεις αφου μπορεις να φτιαξεις μονος σου(ενοειτε οτι μετα την μετατροπη μπορεις να επαναφερεις και την μπαταρια και το memory stick στην αρχικη τους κατασταση).
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι να αγορασεις αφου μπορεις να φτιαξεις μονος σου(ενοειτε οτι μετα την μετατροπη μπορεις να επαναφερεις και την μπαταρια και το memory stick στην αρχικη τους κατασταση). Φοβάμαι μήπως τα καταστρέψω.Άλλα άμα είναι εύκολα τότε μπορεί να το δοκιμάσω.
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Φοβάμαι μήπως τα καταστρέψω.Άλλα άμα είναι εύκολα τότε μπορεί να το δοκιμάσω. Δεν ειναι καθολου δυσκολο και δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανεις μονιμη ζημια
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειναι καθολου δυσκολο και δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανεις μονιμη ζημια Οραία καλό αυτό...Θα το δοκιμάσω τότε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ---------- Δοκίμασα να ανοίξω την μπαταρία αλλά εβγαλε καπνούς και θερμαινόταν οπότε την πέταξα...Βρήκα μια ετοιμη χακαρισμένη απο ebw.Να την πάρω η όχι.Ακόμη διάβασα κάπου ότι αν εχεις gta umd τοτε δεν χρειάζεσαι pandora και εγω εχω liberty city stories. Ευχαριστώ.
ghostgr_a_n Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Οραία καλό αυτό...Θα το δοκιμάσω τότε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ---------- Δοκίμασα να ανοίξω την μπαταρία αλλά εβγαλε καπνούς και θερμαινόταν οπότε την πέταξα...Βρήκα μια ετοιμη χακαρισμένη απο ebw.Να την πάρω η όχι.Ακόμη διάβασα κάπου ότι αν εχεις gta umd τοτε δεν χρειάζεσαι pandora και εγω εχω liberty city stories. Ευχαριστώ. Εκανες οτι να νε. Εγω σε ειπα να κανεις update στο ενα psp με 5.03 να τρεξεις το recovery flasher να βαλεις το m33 και μετα το gen και να κανεις την pandora με softmod. Οχι μην παρεις απο το ebw. Αφτο με το gta πιανει σε psp με 3.03.
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εκανες οτι να νε.Εγω σε ειπα να κανεις update στο ενα psp με 5.03 να τρεξεις το recovery flasher να βαλεις το m33 και μετα το gen και να κανεις την pandora με softmod. Οχι μην παρεις απο το ebw. Αφτο με το gta πιανει σε psp με 3.03. Κατάλαβα λάθος ...Τώρα όμως δεν είναι καλύτερο να πάρω την μπαταρία έτοιμη "χακαρισμένη"?
ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κατάλαβα λάθος ...Τώρα όμως δεν είναι καλύτερο να πάρω την μπαταρία έτοιμη "χακαρισμένη"? Τζαμπα λεφτα ειναι να παρεις ετοιμη pandora αν εχεις psp 1000 με firmware κατωτερο απο 5.50(2.82 ειπες αν δεν κανω λαθος). Κανε update σε 5.03 και μετα οτι σε ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.