Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με το custom firmware.

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,έχω 2 psp,και τα δύο ειναι τα πρώτα που βγήκαν νομίζω λέγονται 1000.

Το ένα έχει 2.82 λογισμικό και το άλλο 5.51.Ποιό με συμφέρει να hackάρω?

Επίσης τι πρέπει να αγοράσω και ποιες είναι οι πιθανότητες αποτυχίας?

Τέλος,άμα το χακάρω τότε θα μπορώ να το κάνω αναβάθμιση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Λοιπόν,έχω 2 psp,και τα δύο ειναι τα πρώτα που βγήκαν νομίζω λέγονται 1000.

Το ένα έχει 2.82 λογισμικό και το άλλο 5.51.Ποιό με συμφέρει να hackάρω?

Επίσης τι πρέπει να αγοράσω και ποιες είναι οι πιθανότητες αποτυχίας?

Τέλος,άμα το χακάρω τότε θα μπορώ να το κάνω αναβάθμιση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το πρώτο να hackαρης θα σου είναι πιο εύκολο!

για το δεύτερο θα χρειαστείς pandora για downgrade(=περισσότερος κόπος και χρόνος)

Δημοσ.
το πρώτο να hackαρης θα σου είναι πιο εύκολο!

για το δεύτερο θα χρειαστείς pandora για downgrade(=περισσότερος κόπος και χρόνος)

Δηλαδή τι ακριβώς θα χρειαστώ για να χακάρω το πρώτο?

Ευχαριστω πολυ btw.

Δημοσ.
Δηλαδή τι ακριβώς θα χρειαστώ για να χακάρω το πρώτο?

Ευχαριστω πολυ btw.

Θα χρειαστει να κανεις update σε 5.03,να τρεξεις το chikhen και μετα το recovery flasher(περναει 5.00m33) και μετα κανεις update σε 5.50 gen d3(το πιο προσφατο).

Μετα θα φτιαξεις μια pandora με το hackαρισμενο psp και ενα magic memory stick και θα βαλεις cfw και στο αλλο.

Δημοσ.
Θα χρειαστει να κανεις update σε 5.03,να τρεξεις το chikhen και μετα το recovery flasher(περναει 5.00m33) και μετα κανεις update σε 5.50 gen d3(το πιο προσφατο).

Μετα θα φτιαξεις μια pandora με το hackαρισμενο psp και ενα magic memory stick και θα βαλεις cfw και στο αλλο.

Δεν μπορώ απλά να αγοράσω μια pandora battery και ενα magic memory stick?Πρέπει να τα φτιάξω?...Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι γελοίες απλά είμαι noobas με το psp.Με το DSi και την R4i δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Δεν μπορώ απλά να αγοράσω μια pandora battery και ενα magic memory stick?Πρέπει να τα φτιάξω?...Σόρρυ αν οι ερωτήσεις μου είναι γελοίες απλά είμαι noobas με το psp.Με το DSi και την R4i δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Γιατι να αγορασεις αφου μπορεις να φτιαξεις μονος σου(ενοειτε οτι μετα την μετατροπη μπορεις να επαναφερεις και την μπαταρια και το memory stick στην αρχικη τους κατασταση).

Δημοσ.
Γιατι να αγορασεις αφου μπορεις να φτιαξεις μονος σου(ενοειτε οτι μετα την μετατροπη μπορεις να επαναφερεις και την μπαταρια και το memory stick στην αρχικη τους κατασταση).

Φοβάμαι μήπως τα καταστρέψω.Άλλα άμα είναι εύκολα τότε μπορεί να το δοκιμάσω.

Δημοσ.
Φοβάμαι μήπως τα καταστρέψω.Άλλα άμα είναι εύκολα τότε μπορεί να το δοκιμάσω.

Δεν ειναι καθολου δυσκολο και δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανεις μονιμη ζημια ;)

Δημοσ.
Δεν ειναι καθολου δυσκολο και δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανεις μονιμη ζημια ;)

Οραία καλό αυτό...Θα το δοκιμάσω τότε :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ----------

Δοκίμασα να ανοίξω την μπαταρία αλλά εβγαλε καπνούς και θερμαινόταν οπότε την πέταξα...Βρήκα μια ετοιμη χακαρισμένη απο ebw.Να την πάρω η όχι.Ακόμη διάβασα κάπου ότι αν εχεις gta umd τοτε δεν χρειάζεσαι pandora και εγω εχω liberty city stories.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Οραία καλό αυτό...Θα το δοκιμάσω τότε :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ----------

Δοκίμασα να ανοίξω την μπαταρία αλλά εβγαλε καπνούς και θερμαινόταν οπότε την πέταξα...Βρήκα μια ετοιμη χακαρισμένη απο ebw.Να την πάρω η όχι.Ακόμη διάβασα κάπου ότι αν εχεις gta umd τοτε δεν χρειάζεσαι pandora και εγω εχω liberty city stories.

Ευχαριστώ.

Εκανες οτι να νε.

Εγω σε ειπα να κανεις update στο ενα psp με 5.03 να τρεξεις το recovery flasher να βαλεις το m33 και μετα το gen και να κανεις την pandora με softmod.

Οχι μην παρεις απο το ebw.

Αφτο με το gta πιανει σε psp με 3.03.

Δημοσ.
Εκανες οτι να νε.

Εγω σε ειπα να κανεις update στο ενα psp με 5.03 να τρεξεις το recovery flasher να βαλεις το m33 και μετα το gen και να κανεις την pandora με softmod.

Οχι μην παρεις απο το ebw.

Αφτο με το gta πιανει σε psp με 3.03.

Κατάλαβα λάθος :)...Τώρα όμως δεν είναι καλύτερο να πάρω την μπαταρία έτοιμη "χακαρισμένη"?

Δημοσ.
Κατάλαβα λάθος :)...Τώρα όμως δεν είναι καλύτερο να πάρω την μπαταρία έτοιμη "χακαρισμένη"?

Τζαμπα λεφτα ειναι να παρεις ετοιμη pandora αν εχεις psp 1000 με firmware κατωτερο απο 5.50(2.82 ειπες αν δεν κανω λαθος).

Κανε update σε 5.03 και μετα οτι σε ειπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...