leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παιδία έχω παραγγήλει ενα wii απο το american express membership rewards και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Πρώτον:Πώς γίνεται να παίξω downloaded games στο wii,πρέπει να είναι οπωσδήποτε modded? Δεύτερον:Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να το καταστρέψω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
john_who Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 1ον) ναι 2ον) ναι Παρακαλώ ΥΓ Διάβασε περισσότερο και θα τα βρεις όλα εδώ μέσα
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Θα το έκανα απλά το σχετικό thread έχει πάνω απο 4000 posts.
panbil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 τοτε μην χανεις χρονο ξεκινα διαβασμα!! και το λεω αυτο για τον απλουστατο λογο για φαντασου οποιος μπαινει να ρωταει το ιδιο με εσενα και να απανταμε συνεχεια τα ιδια δεν ειναι κουραστικο? και αν δεις στην πρωτη σελιδα ο πανθηρας τα εχει ολα σε ενα δινει και λινκ για εσενα θα ηταν καλυτερο αφου ακομη δεν το εχεις στα χερια σου για να βιαζεσαι να διαβασεις οσο περισσοτερο μπορεις να καταλαβεις τι γινεται παντα φιλικα
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 τοτε μην χανεις χρονο ξεκινα διαβασμα!! και το λεω αυτο για τον απλουστατο λογο για φαντασου οποιος μπαινει να ρωταει το ιδιο με εσενα και να απανταμε συνεχεια τα ιδια δεν ειναι κουραστικο? και αν δεις στην πρωτη σελιδα ο πανθηρας τα εχει ολα σε ενα δινει και λινκ για εσενα θα ηταν καλυτερο αφου ακομη δεν το εχεις στα χερια σου για να βιαζεσαι να διαβασεις οσο περισσοτερο μπορεις να καταλαβεις τι γινεται παντα φιλικα Εντάξει δίκιο έχεις,απλά ήθελα να ξέρω τι να κάνω οταν το έχω όχι να ψάχνω εκείνη τη στιγμή...Τέλοσπάντων ξεκινάω το διάβασμα...
panbil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 διαβασε και οτι δεν καταλαβεις ρωτα ευχαριστως να απαντησουμε αν ξερουμε παντως δεν ειναι δυσκολο το softmod μην το φοβασαι
pavlos77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μην περιμένεις ποτέ απο τους άλλους...Αυτό που θές , βρες το μόνος σου...
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 διαβασε και οτι δεν καταλαβεις ρωτα ευχαριστως να απαντησουμε αν ξερουμε παντως δεν ειναι δυσκολο το softmod μην το φοβασαι Εντάξει,ευχαριστώ...Πάντως το guide του gbatemp φαίνεται εύκολος. Μην περιμένεις ποτέ απο τους άλλους...Αυτό που θές , βρες το μόνος σου... Χαχα,δίκιο εχεις φίλε.
panbil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ναι ειναι ευκολο απλα θελει να εισαι συγκεντρωμενος σε αυτο και να ακολουθησεις τα βηματα σωστα θα σου προτεινα να εχεις wii & pc μαζι ωστε οτι διαβαζεις στο pc απο τον οδηγο να το εφαρμοζεις αμεσα στο wii
leftis95 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ναι ειναι ευκολο απλα θελει να εισαι συγκεντρωμενος σε αυτο και να ακολουθησεις τα βηματα σωστα θα σου προτεινα να εχεις wii & pc μαζι ωστε οτι διαβαζεις στο pc απο τον οδηγο να το εφαρμοζεις αμεσα στο wii Αυτό θα κάνω,αλλά δεν μου το έχουν φέρει ακόμα...Μάλλον από βδομάδα το περιμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.