Προς το περιεχόμενο

Θηρίο αυτή η LG ..να την πάρω;

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την εχω εδω και 2 βδομαδες περιπου φιλε μου.ημουν μεταξυ αυτης και της 2362 και επελεξα την 27 και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε δευτερολεπτο.ειναι παρα πολυ καλη και το μονο παραπονο που υπαρχει ειναι οτι ειναι mpeg2.παντως ειναι σε παρα πολυ καλη τιμη.

Δημοσ.

μιας και λεμε για αποκωδικοποιητες, οι τιμες τους που βρισκονται? δηλαδη σαν συνολο το μονιτορ αυτο με εναν αποκ/ητη ειναι συμφερουσα αγορα?

επισης με εναν αποκωδικοποιητη μπορουν να παιξουν 2 η 3 μονιτορ?

Δημοσ.
Δημοσ.
Την εχω εδω και 2 βδομαδες περιπου φιλε μου.ημουν μεταξυ αυτης και της 2362 και επελεξα την 27 και δεν το εχω μετανοιωσει ουτε δευτερολεπτο.ειναι παρα πολυ καλη και το μονο παραπονο που υπαρχει ειναι οτι ειναι mpeg2.παντως ειναι σε παρα πολυ καλη τιμη.

Tελικά την πήρα και σε συνδυασμό με ένα razer ποντίκι και πληκτρολόγιο άλλη φάση στα παιχνίδια (αλλαγή του χρόνου με crysis.. αρώστιαααα,και οι άλλοι τα πίνανε στο σαλόνι χαχα)

Εντάξει κακώς δεν έχει mpg4 αλλά δεν είναι πανάκεια προπαντώς σε αυτήν την τιμή!!!

Το πρόβλημα με αυτήν την οθόνη είναι η hdmi του,κατάφερες να την κάνεις να δουλέψει?????

Δημοσ.

Φιλε την εχω αγορασει και εγω την οθονη και πρεπει να σου πω οτι αν την θες για pc monitor ξεχνας τη συνδεση με hdmi.Μονο με dvi η d-sub αναγνωριζεται σαν monitor pc.Συνδεσε την με DVI μιας και ειναι το ιδιο ακριβως με το HDMI σε σχεση εικονας

Δημοσ.

Εμενα σε αντιστοιχη οθονη lg 23 ιντσων ομως, εμφανιζει μαυρες μπαρες στις ακρες και παραμορφωνει καπως την εικονα.

• Moderators
Δημοσ.

Πολλα μπορει να φταινε για αυτο.

Και στη δικια μου LG 32LF2510 δεν επαιξε καλα απο μονο του, αλλα βαζοντας την εικονα στο "Μονο σκαναρ." (και οχι 16:9 που ειχα πριν), και ρυθμιζοντας και λιγο τα χρωματα (με τα φωτεινα προεπιλεγμενα χρωματα "ξεθωριαζαν" τα γραμματα), καταφερα να εχω ενα πολυ ωραιο τελικο αποτελεσμα. Μαλιστα, παρ οτι η καρτα που χρησιμοποιησα ηταν αρκετα παλια (HD3870), και η συνδεση ηταν DVI-> HDMI converter, HDMI-> HDMI cable, ειχα και ηχο απο το HDMI. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...