Προς το περιεχόμενο

Netbook με Linux + usb web camera = όλα καλά;

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει μια φίλη netbook με Linux, προεγκατεστημένο, δεν ξερω μοντέλο, δεν ξερω διανομή αλλα πιστευω κατα 95% Ubuntu.

έλεγα να τις πάρω δώρο μια web camera, αλλα δεν θα ασχοληθώ καθόλου με βοήθεια για την εγκατάσταση, αισιοδοξώ οτι θα ειναι μια plug n' play διαδικασία, και απλά θα κανει ενα ψαξιματάκι στο θεμα του software με το οποίο θα τη χειριστεί.

Να προχωρήσω, ή επειδή μιλαμε για linux, υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόβλημα με αναγνώριση, οδηγούς, κλπ;

Θα αναγνωριστεί αυτόματα η κάμερα, ή θα ψάχνουμε για drivers (γιατι το να έχουν στα cd τους, και linux drivers, δεν το πιστεύω)

να αποφύγω τις καμερες microsoft, ή όλες ίδιες ειναι στο θεμα συμβατότητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δοκιμάσει και την παρακάτω. Το μικρόφωνο που έχει δεν δούλευε σωστά (αν και κάπου διάβασα ότι διορθώθηκε). Από εικόνα μια χαρά ήταν.

http://us.store.creative.com/Live-Cam-Notebook/M/B001KA9UBE.htm

Δες αν γραφει UVC video. Μερικες φορες το γραφει στο κουτι με μικροσκοπικα γραμματα, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα μεγενθυτικο φακο.

Δες εδω μια λιστα

http://linux-uvc.berlios.de/

• Moderators

Εδω με την ενσωματωμενη καμερα σε HP Workstation monitor, ειδε τα παντα μονο του, και το μικροφωνο.

Απλα ενα wizard ρυθμισης χρειαστηκε, τιποτε αλλο.

Με aMSN εκανα μια χαρα βιντεοκλησεις.

Δεν έχει το netbook κάμερα?

Ωπ! συγνώμη παιδιά! μάλλον την πάτησα σαν ασχετος...

εριξα μια ματια στα νετμπουκ του "Π" (επειδη εγώ δεν έχω), και βλέπω όλα εχουν webcam ..

αλλαγή πορείας.

καλύτερα να κοιτάξω τι καλά εχει ο ... Hondos :lol:

ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...