Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για διακλαδωτη πανω σε spliter

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαι ερωτηση πανω σε μια γραμμη adsl εχω βαλει ενα spliter και απο την μια ακρη παει στην γραμμη line κατευθειαν στην πριζα οπως κανονικα παει και απο την αλλη εχει μια για το modem/router που παει κατευθειαν στο ρουτερ και αλλη μια θυρα που παει στο τηλεφωνο-----εκει στην θυρα πανω στο spliter που παει για το τηλεφωνο εχω βαλει ενα διακλαδωτη δυο θεσεων γιατι εχω δυο τηλεφωνα ...πειραζει ???να βαλω και φιλτρα???

Δημοσ.

To splitter έχει και φίλτρο στην έξοδο του τηλεφώνου.

Επομένως η συνδεσμολογία είναι σωστή, καθώς απλά έχεις συνδέσει δύο τηλέφωνα σε ένα φίλτρο.

Τώρα από κεί και πέρα έχει να κάνει με την ποιότητα του spliter και αν έχει καλό φιλτράκι. Θα φανεί αν θα έχεις πρόβλημα...

Δημοσ.

η γραμμη παιζει κανονικα και ουτε αποσυνδεσεις δεν εχω,απλα για την συνδεσμολογια ειχα απορια αν εχω κανει λαθος.αρα ειμαι οκ??

Δημοσ.

Κααανονικα σε καθε μπρυζα/splitter αντιστοιχει και μια τηλεφωνικη συσκευη αλλα και εγω ετσι το εχω και δεν εχω κανενα προβλημα...

Δημοσ.

μια χαρα είσαι εγω το έχω κάνει με μέχρι και 4 γιατί την μια μερια του splitter την πήγαινα σε άλλο όροφο και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...