S.M.Greek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας παιδιά.Είχα windows 7 64bit και μετά το φορμάτ σε xp 32 bit τον έναν μου σκληρό δεν μου τον βλέπει στο "ο υπολογιστής μου" (να πω πως δεν μου τον έβγζαζε και στην μπλε οθόνη κατα την εγκατασταση των windows για να επιλέξω σε ποιον σκληρό θα κάνω εγκατάστση των windows).Στο manage και στις ιδιότητες του Hardware μου τον εμφανίζει κανονικά....Ξέρω οτι για να δουλέψει ο σκληρός πρέπει να διαγράψω το partition.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε με κάποιο πρόγραμμα ή με κάποιον άλλον΄τρόπο να πάρω τα αρχεία που έχω μέσα...κάπως να αποκτήσω πρόσβαση μέσα του... Καλά Χριστούγεννα,καλές γιορτές και καλή πρωτοχρονιά σε όλους!
imitheos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας παιδιά.Είχα windows 7 64bit και μετά το φορμάτ σε xp 32 bit τον έναν μου σκληρό δεν μου τον βλέπει στο "ο υπολογιστής μου" (να πω πως δεν μου τον έβγζαζε και στην μπλε οθόνη κατα την εγκατασταση των windows για να επιλέξω σε ποιον σκληρό θα κάνω εγκατάστση των windows).Στο manage και στις ιδιότητες του Hardware μου τον εμφανίζει κανονικά....Ξέρω οτι για να δουλέψει ο σκληρός πρέπει να διαγράψω το partition.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνετε με κάποιο πρόγραμμα ή με κάποιον άλλον΄τρόπο να πάρω τα αρχεία που έχω μέσα...κάπως να αποκτήσω πρόσβαση μέσα του... Καλά Χριστούγεννα,καλές γιορτές και καλή πρωτοχρονιά σε όλους! Αν ο δίσκος χρησιμοποιεί GPT και όχι MBR, τότε μπορείς να τον δεις (αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα) μόνο από XP64,Vista,7 Αν δεν μπορείς να βρεις κάποιο λειτουργικό από αυτά σε φίλο σου, τότε το πιο εύκολο είναι να εκκινήσεις με ένα livecd linux. Θα δει τον δίσκο και θα μπορείς να αντιγράψεις τα δεδομένα σε κάποια άλλη κατάτμηση. Τελευταία φορά που το είχα ψάξει μόνο XP64,Vista,7 μπορούσαν να δουν GPT αλλά δεν χρησιμοποιώ windows οπότε τα λέω με επιφύλαξη αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.