Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με GTX 260!

papajohnnnn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω πού δε φακ έχεις σκαλώσει..

Στο μήκος αναφέρεσαι;

Μια χαρά βλέπω να χωράει.

ναι στο μηκος,φοβαμαι μηπως και δεν χωραει και αναγκαστω να αγοραζω καινουργιο κουτι πραγμα που δεν το θελω με ΤΠΤ ,δεν εχω λεφτα για πεταμα:-)
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, το βλέπω, βολεύεσαι με τροφοδοτικό των 40-50€ και πας σε τροφοδοτικό των 105.

:-D:-D ,το λεω αυτο επειδη το τροφοδοτικο που θελω να αγορασω θελω να το εχω για τα επομενα 2 χρονια.ευχαριστω για την βοηθεια.το τροφοδοτικο σιγουρα χωραειιι>>???:-D:-D

Δημοσ.
Κατά 99% μην πω σίγουρα, ναι. Εκτίς κι αν έχεις κανα optical drive με 40εκ. μήκος.
εννοω στο κουτι μου θα μπορει να μπει?δλδ να βυδωθει και να κατσι?οχι ενταξει δν ειναι και 40εκ το dvd :-D
Δημοσ.
ΑΑΑΑΑ δηλαδη εχουν προσθεσει ενα 8χταπινο για την καρτα...δηλαδη στο μεγεθος ειναι το ιδιο ε?μαλλον λιγο πιο μεγαλο αλλα θα ειναι οκ>sorry αν σε πριζω απλος θελω να ειμαι σιγουργος πριν το παρω μην ντιχων και μου βγει πατατα
Δημοσ.
Δε θα σου βγει, από άποψη μεγέθους τουλάχιστον..

Τώρα αν πέσεις σε κανα ελαττωματικό, αλλάζει το πράγμα.

ε δε νομιζω,να μου βγει ελαττωματικο,εκτος και αν ειμαι γκαντεμης.ευχαριστω για την βοηθεια,κατεληξα σε αυτο το τροφοδοτικο,θα το εχω την Τριτη(το παραγελλνω κυριακη μεσω Internet,to βλεπουν δευτερα και τριτη ερχεται)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...