Προς το περιεχόμενο

Το site του HAC λειτουργεί!

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote marios1957:</font><hr> 2109466400.Οι εξ επαρχίας συν-άϋπνοι μπορούν να συνενοηθούν με τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας,για προαγορά,σε ότι θελήσουν από το εν λόγω κατάστημα. <hr /></blockquote>

Εγώ γιατί δεν το κατάλαβα; Δηλαδή θα λέω σε σένα, είμαι ο @_zerocool και στείλε μου αυτό με αντικαταβολή. Αν δεν το παραλάβω να με εκθέσεις δημόσια στο Forum. Διαφώτησέ με... ;)

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exete epileksei loipon thn lysh pou symferei esas kai mono esas,themito efoson den eisaste kana monopolio,tha ithela na mou apanthseis otan me to kalo bei to systhma me tis pistotikes,ti nomikh asfaleia tha exo(oxi oson afora ton arithmo ths pistotikhs mou,auto den me endiaferei katholou)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote vagos789:</font><hr> Exete epileksei loipon thn lysh pou symferei esas kai mono esas,themito efoson den eisaste kana monopolio<hr /></blockquote>

Μη παρεξηγιέστε χωρίς λόγο ;)

Δημοσ.

Και εγώ ρε παιδιά πόσες φορές την έχω φάει με τις αντικαταβολές μεσα από το fleamarket?

Σίγουρα αρκετές για να μην ξαναστείλω.

Πρός Θεου δεν θέλω να πώ ότι τα παιδιά από άλλες πόλεις έχουν κακή πρόθεση αλλά ορθά πράττουν τα καταστήματα διότι λογικό είναι να θέλουν να προασπίσουν τα συμφέροντα τους.

Ξαναλέω οτι δεν έχω καμία κακή πρόθεση απλά και εγώ δεν θα το ρίσκαρα..

Δημοσ.

Nαι καλα ολα αυτα αλλα το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που υπαρχουν e-shops οπως το infoshop kai e-shop.gr που και καλυτερες τιμες εχουν αλλα και με αγορες ανω καποιου ποσου στελνουν τσαμπα ποσοι ειναι διατεθειμενοι να ψωνισουν απο το HAC?

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KYRIAKOS_GKLEZAKOS:</font><hr> Nαι καλα ολα αυτα αλλα το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που υπαρχουν e-shops οπως το infoshop kai e-shop.gr που και καλυτερες τιμες εχουν αλλα και με αγορες ανω καποιου ποσου στελνουν τσαμπα ποσοι ειναι διατεθειμενοι να ψωνισουν απο το HAC? <hr /></blockquote>

Αυτή που θέλουν λίγο πιο ψαγμένα πράγματα ;)

Δημοσ.

Βρε παιδιά, σας αναγκάζει κανένας να πάρετε από το HACShop, αν όπως λέτε, υπάρχει άλλο κατάστημα με καλύτερες τιμές που στέλνει το προϊόν όπου και να είσαι;

Προσωπικά πιστεύων ότι καλά πράττει το HacShop, και αυτό το έλεγα αν ήμουν κάτοικος επαρχίας.

Δημοσ.

Αυτή που θέλουν λίγο πιο ψαγμένα πράγματα ;) <hr /></blockquote>

Ναι ενταξει συμφωνοι αλλα ποσο ποσοστο αποτελουν σε σχεση με ολους τους υπολοιπους και ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να επιβιωσει ενα μαγαζι στηριζομενο σε αυτους? :confused:

Δημοσ.

xmmmm:)

pantos kai ego eimai enas paneytixhs pelaths tou hac:)

(lol strato> eimai to paidi me thn hercules 9700:))

oi times bgikan telika pio ftines alla to PLEON simantiko einai h eksipiretish pou einai APSOGH kamia sxesh me tous aidiestatous polites sto plaisio (zhthsa se ayth th kopela stous epeksargestes na koitakso giati den iksere h idia poioi einai oi tbred kai kounise epidiktika to kefali ths ston epomeno pelath aganaktismenh, oust morh savoura)

mpravo kai pali mpravo sta paidia sto HAC ego prosopika kai tsixles apo kei tha agorazo

Δημοσ.
Αυτή που θέλουν λίγο πιο ψαγμένα πράγματα

<hr /></blockquote>

Μάλλον ήθελες να πεις αυτοί!

P.S. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες απλά να μην σκοτώνουμε κ την μητρική μας γλώσσα!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote pieros:</font><hr>

Αυτή που θέλουν λίγο πιο ψαγμένα πράγματα

<hr /></blockquote>

Μάλλον ήθελες να πεις αυτοί!

P.S. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες απλά να μην σκοτώνουμε κ την μητρική μας γλώσσα! <hr /></blockquote>

Τhanks για την διόρθωση. Όχι βρε δεν παρεξηγιέμαι για πράγματα που έχω κάνει λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...